masi napisał(a):~darmozjady napisał(a): Dlaczego ja w tym pier.....nym kraju nigdy nic nie dostałem a zapierd...m 35 lat..Przepraszam kilka razy dostałem podwyżkę czynszu za prąd i wodę.
Nie wiem po co te łzy.. .Naucz się cieszyć szczęściem innych :)
~darmozjady napisał(a): Dlaczego ja w tym pier.....nym kraju nigdy nic nie dostałem a zapierd...m 35 lat..Przepraszam kilka razy dostałem podwyżkę czynszu za prąd i wodę.
~ napisał(a):~darmozjady napisał(a): Dlaczego ja w tym pier.....nym kraju nigdy nic nie dostałem a zapierd...m 35 lat..Przepraszam kilka razy dostałem podwyżkę czynszu za prąd i wodę.
te darmozjady kiedyś będą zapierdzielać na Pana emeryturę .
a tak poważnie czy każdy odrazu urodził dzieci dla programu 500+ ? mielismy je wcześniej
~ napisał(a): Kto wam tak mózg pierze? Ten człowiek sam zap... na swoją emeryturę. Po to przez tyle lat płaci składki. Jeżeli te dzieci będą pracowały, to na swoją emeryturę, albo na utrzymanie swoich niepracujących mam.
masi napisał(a):~ napisał(a): Kto wam tak mózg pierze? Ten człowiek sam zap... na swoją emeryturę. Po to przez tyle lat płaci składki. Jeżeli te dzieci będą pracowały, to na swoją emeryturę, albo na utrzymanie swoich niepracujących mam.
Jak sobie wybrał tak ma, teraz płacz do całego świata, że nic nie dostał mógł sobie zapracować zamiast tu stękać...
Zawiść i zazdrość to złe cechy, które niestety klonujecie genetycznie :)
Dobranoc :)