Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Rodzina 500+" - złożono wnioski na 1208 dzieci
5183
magnum44
26 maja 2016r. o 0:58
k1p napisał(a):
~ napisał(a): ... nie czekam na jałmużnę , wszystko zawdzięczam sobie ,bo pracuję sam na siebie.

Sam na siebie sobie pracuj... Co powiesz, gdy w Twoim życiu pojawią się dzieci i ich potrzeby?

k1p, dobre spostrzeżenie :)
Rozszerzę mojego posta: pracuję sama na siebie i moje dzieci :)
500+ mnie się nie należy i nie złorzeczę z tego powodu.
Niech biorą inni, jak im dają!
:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2820
#k1p nieaktywny
26 maja 2016r. o 1:19
Skoro masz dzieci, to dlaczego Ci się nie należy?
5183
magnum44
26 maja 2016r. o 9:08
Nie spełniam odpowiednich wymagań i tyle.
Pozdrawiam
:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~ niezalogowany
26 maja 2016r. o 9:17
masi napisał(a):
~ napisał(a):
Słuchaj nieudaczniku zapier....m 35 lat i na pewno więcej mam od ciebie tylko że ja w odróżnieniu od ciebie nie czekam na jałmużnę , wszystko zawdzięczam sobie ,bo pracuję sam na siebie.

Oczywiście że masz więcej :) Wcale tego nie neguję tylko się cieszę, że Ci się powodzi :) Ale mam coś czego Ty nigdy nie będziesz miał -> pracujące, szare komórki :)

Słuchaj Chamie niewychowany twoje szare komórki to tylko ci pracują po to żebyś nie chodził po podwórku i nie s.r.a.ł.
~ niezalogowany
26 maja 2016r. o 9:26
k1p napisał(a):
~ napisał(a): ... nie czekam na jałmużnę , wszystko zawdzięczam sobie ,bo pracuję sam na siebie.

Sam na siebie sobie pracuj... Co powiesz, gdy w Twoim życiu pojawią się dzieci i ich potrzeby?

Kiedy pojawiły się dzieci w moim życiu to jeszcze więcej zacząłem pracować, nawet po piętnaście godzin na dobę ,bez pomocy Państwa dzieci skończyły studia i podjęły dobrą pracę.Teraz pomagam dzieciom i wnukom.
~paula niezalogowany
26 maja 2016r. o 11:24
To nasza wina ze państwo daje pieniądze???? Bez przesady dają to trzeba brać i tyle.
~ niezalogowany
26 maja 2016r. o 11:41
~paula napisał(a): To nasza wina ze państwo daje pieniądze???? Bez przesady dają to trzeba brać i tyle.
ja ci dam do dzioba wezniesz ?
3004
#masi nieaktywny
26 maja 2016r. o 17:42
~ napisał(a):
Słuchaj Chamie niewychowany twoje szare komórki to tylko ci pracują po to żebyś nie chodził po podwórku i nie s.r.a.ł.

Miło :) Dobrze, że sobie radzisz, tylko dalej nie wiem po co płącz o pieniądze które Ciebie nie dotyczą...
Po co porównujesz siebie i ludzi potrzebujących, większość z nich na pewno wyda te pieniądze na odpowiednio dobrane cele...
Wiesz co sobie myślę? Że jakbyś miał taką możliwość to wziąłbyś bez skrupułów, czy Ci się należą czy nie... :)
PS Popracuj nad słownictwem i wyrażaniem swoich"uczuć" :)
Miłego wieczoru :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza