Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

BolecParty - 25.05.2016r. - ZAPISZ SIĘ!

11368
#Redakcja Bolec.Info nieaktywny
26 kwietnia 2016r. o 14:17
Niecaly miesiac!!!! :-)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~klucznick niezalogowany
30 kwietnia 2016r. o 8:52
założe się o butelkę dobrej vódki że w tym roku frekfencja będzie mizerna :P do zobaczenia Marczewski m.
1
emem
30 kwietnia 2016r. o 9:17
A ja jestem pewien, ze bedzie dobra ekipa i dobra zabawa :-)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~ niezalogowany
30 kwietnia 2016r. o 9:31
Klucznik jak ty nie przyjdziesz to napewno będzie super.
6979
E
30 kwietnia 2016r. o 11:46
~klucznick napisał(a): założe się o butelkę dobrej vódki że w tym roku frekfencja będzie mizerna :P

Mizerna, to znaczy do ilu osób? bo muszę się zastanowić, jak duże ryzyko w zakładzie :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
~klucznick niezalogowany
30 kwietnia 2016r. o 12:12
E napisał(a):
~klucznick napisał(a): założe się o butelkę dobrej vódki że w tym roku frekfencja będzie mizerna :P

Mizerna, to znaczy do ilu osób? bo muszę się zastanowić, jak duże ryzyko w zakładzie :D
ludzie przychodzą przede wszyskim dlatego że wyżerka i napoje gratis,mam rację?
6979
E
30 kwietnia 2016r. o 13:11
~klucznick napisał(a): ludzie przychodzą przede wszyskim dlatego że wyżerka i napoje gratis,mam rację?

Myślę, że przychodzą przede wszystkim po to, żeby się ze sobą spotkać, porozmawiać, pobawić się, poznać tych, których chce się poznać, a poczęstunek to sprawa drugorzędna :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
1
emem
2 maja 2016r. o 12:47
:-)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.