Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przepis na dobre ciasto

9176
kc
15 maja 2016r. o 21:18
~aa napisał(a): :) wygląda na to, że na ten portal zaglądają osoby, które nie parają się pieczeniem ciast ;)

Był już podobny temat, szybko się pomysły wyczerpały : ).

http://www.bolec.info/index.php?op=forum&forum=9&act=showtopic&topic=74098&strona=1
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~aa niezalogowany
15 maja 2016r. o 21:19
:) jeść czy piec ? :) odp 2 + załącznik z przepisem własnym oczywiście ;) myślałam, że mężczyźni to tylko babki pieką :)
3004
#masi nieaktywny
15 maja 2016r. o 21:21
Kiedyś próbowałem coś upiec, w sumie upiekłem, ale nawet pies nie chciał, więc ograniczyłem się do jedzenia :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
~aa niezalogowany
15 maja 2016r. o 21:24
kc jak tylko o opadaniu biszkopta piszą to nie dziwie się, że padł ;)

~Mama niezalogowany
15 maja 2016r. o 21:35
Aha. Czyli Tonka ma problem ale z głową. Pozdrawiam.
9176
kc
15 maja 2016r. o 21:59
Nic nie stoi na przeszkodzie, żebyście się wymieniały w tym temacie przepisami, jeśli macie ochotę. A kochani spamerzy emema pomiędzy waszymi wpisami wklejali linki : ).
~ niezalogowany
15 maja 2016r. o 22:25
kc napisał(a): A kochani spamerzy emema pomiędzy waszymi wpisami wklejali linki : ).

W swoim zadufaniu sądziłem , że tylko jak to zauważyłem! :>
9176
kc
15 maja 2016r. o 22:57
Przeszła mi przez myśl maleńka złośliwość na temat "zadufania", ale ponieważ Cię lubię, to przesyłam słodki jak ciasteczko milczący uśmiech : ).
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza