Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Przepis na dobre ciasto

14230
#tonka nieaktywny
15 maja 2016r. o 13:04
Potrzebuje jakiegoś nowego przepisu na dobre ciacho. Najlepiej zeby nie bylo zbyt drogie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Mama niezalogowany
15 maja 2016r. o 17:25
Ale chodzi Tobie o jakieś pieczone czy na zimno?
~Justyś niezalogowany
15 maja 2016r. o 19:06
tonka napisał(a): Potrzebuje jakiegoś nowego przepisu na dobre ciacho. Najlepiej zeby nie bylo zbyt drogie.

Co za problem poszukać w internecie, wszystko zależy od tego..co , kto lubi. Jeden zajada się sernikiem, drugi, ciastem z owocami, a jeszcze inni TORTAMI.
Na portalu tym ciast do "woli", tylko wyszukac i dopasować pod swój gust.
http://gotujmy.pl/przepisy-ciasta.html
9176
kc
15 maja 2016r. o 19:29
Kolejny temat założony dla spamerów, emem, dlaczego nam, swoim kochanym bolecnautom, to robisz ;( ;( ;(
~Mama niezalogowany
15 maja 2016r. o 20:52
Dajcie sobie spokój z takimi komentarzami. Chce dziewczyna jakieś przepisy to ma prawo popytać.
9176
kc
15 maja 2016r. o 21:08
Tonka ma wiele problemów,tu forumowicze nie pomogą, umów się z nią mamo na kawę i pomóż jej je rozwiązać, przy okazji upieczcie jakieś dobre ciacho : ).

tonka napisał(a): Cześc. NIe nabiajcie się ale moja psina trzęsie się jak tylko wyjdziemy na dwór. Jest to niewielki charcik oraz jest z niej taki zmarźluch ,ze jak temperatura spada poniżej 10 stopni to robi co do niej należy oraz w tył zwrot do klatki. Nie chcę jej tutaj kupować żadnego obciachowego ubrania ( jak na tych wszystkich portalach plotkarskich) ale jakieś proste ubranie . Mam na oku ten sweterek:
http://hubuform.pl/sweterek-dla-psa-aspen-grey
taką kurteczkę:
http://hubuform.pl/kurtka-przeciwdeszczowa-donald-black
oraz coś takiego mi się podoba:
http://www.ceneo.pl/14577958
Co o tym sądzicie? Czy nie będą się na mnie dziwnie patrzeli? :P

tonka napisał(a): Witam.Pytanie do wszystkich kobiet. Czy przyjmowałyście moze tabletki przy antykoncepcji? Widziałam,że reklamuje się ich sporo ( na libido czy na ochronę wątroby). Zastanawiam się czy ich nie wyprobować bo szczerze powiedziawszy to widzę u siebie lekkie obniżenie popędu przy tabletkach.Jednoczesnie nie chcę z nich za bardzo rezygnować bo jest to duza wygoda a nie mogę sobie na razie pozwolić na bobasa. Wiem,że prezerwatywy również są bezpieczne ale jak stosowaliśmy jedynie gumki to i tak panikowałam. Co zamiast tego polecicie?

tonka napisał(a): Hej co myslicie o kosmetykach naturalnych. jest ich dużo. często są bardzo drogie. Czy są skuteczne? prosze powiedzcie na jakich się skupić może jakaś firma?

tonka napisał(a): Pomóżcie mi przekonać męża, chcę miec ogrzewanie podłogowe na
parterze domu (kafle na całości). Na piętrze będą grzejniki i panele
na podłogach. Trochę się naczytałam i o tym systemie i jest na tak.
Potrzebuję mocnych argumentów od samych uzytkowników. Pomożecie?
~aa niezalogowany
15 maja 2016r. o 21:10
:) wygląda na to, że na ten portal zaglądają osoby, które nie parają się pieczeniem ciast ;)
3004
#masi nieaktywny
15 maja 2016r. o 21:14
Temat ciasta to proszę :) Uwielbiam cytrynowe :) [img=1463339653_pgq8jy4.jpg]

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.