Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ryżowy król szos
~ niezalogowany
30 maja 2016r. o 19:30
~ napisał(a): Coś jest na rzeczy. Chłopak nadal jeździ. Jak narazie widzę jeden film i w huja wypowiedzi bez żadnych dowodów. Może naprawdę ten film to jego jedyne przewinienie? Są inne dowody oprócz niczym nie popartych tu tekstów?
Gość co wieczór parkuje u mnie pod oknami. Oprócz tego, że głośno słucha muzyki, niczym szczególnym się nie wyróżnia. Mieści się w liniach na parkingu.

Tak myślałem,sprawa polityczna.Prokuratura PIS i jej wojownicy uwzięli się na kalekę.Rozumiem że w stanie wojennym jak miał jeszcze kompletne nogi ,to na nich roznosił ulotki.
POdaj adres gdzie parkuje,uhonorujemy bohatera.Jakiś obelisk a potem kto wie,pomnik?

Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~A. niezalogowany
30 maja 2016r. o 20:08
W Bolesławcu to juz tak jest ,ze wszyscy głośno krzyczą w internecie ale nie maja odwagi zwrócić uwagi prosto w oczy nie zależnie od sytuacji .Plotka dostała juz takiego rozpędu ,ze pewnie prawdy juz nie dojdziesz .Jestem za każdym razem w szoku gdy czytam jak sie życzy śmierci i wszystkiego najgorszego z byle powodu a potem te same osoby przekazują sobie znak pokoju w kościele .Podlosc obłuda i nienawiść do wszystkich to chyba taki standard w naszym mieście .Chlopaka nigdy na mieście nie widziałam wiec na jego temat nie mogę nic powiedzieć .Ale dziwnych kierowców nam na codzień nie brakuje .
~ niezalogowany
30 maja 2016r. o 20:30
~A. napisał(a): W Bolesławcu to juz tak jest ,ze wszyscy głośno krzyczą w internecie ale nie maja odwagi zwrócić uwagi prosto w oczy nie zależnie od sytuacji .Plotka dostała juz takiego rozpędu ,ze pewnie prawdy juz nie dojdziesz .Jestem za każdym razem w szoku gdy czytam jak sie życzy śmierci i wszystkiego najgorszego z byle powodu a potem te same osoby przekazują sobie znak pokoju w kościele .Podlosc obłuda i nienawiść do wszystkich to chyba taki standard w naszym mieście .Chlopaka nigdy na mieście nie widziałam wiec na jego temat nie mogę nic powiedzieć .Ale dziwnych kierowców nam na codzień nie brakuje .

A ja jak widzę takich ,,dziwnych kierowców'',przez których ledwo uchodzę z wypadku to życzę im aby południa ,ewentualnie wieczoru nie doczekali.Mówię im to szczerze, przez radio.
Nie wiem ,grzeszę ?
Dlaczego ja niewinny mam zginąć
~ niezalogowany
31 maja 2016r. o 12:48
A redakcja wciąż nie kwapi sie, aby popytać policję co robi aby przeciwdziałać jego chamstwu na drodze i zazegnac czyjeś nieszczęście które on na bank spowoduje...
41
#jegomosc nieaktywny
31 maja 2016r. o 13:00
~ napisał(a): A redakcja wciąż nie kwapi sie, aby popytać policję co robi aby przeciwdziałać jego chamstwu na drodze i zazegnac czyjeś nieszczęście które on na bank spowoduje...

"Redakcja" pierwsza o tej sprawie napisała i nagłośniła ją. Na życzenie czytelników do tematu wrócimy w najbliższym czasie.

www.djdowynajecia.pl
~ niezalogowany
31 maja 2016r. o 15:41
Poczekajmy zatem. Może do czasu powrotu do tematu RÓŻOWY nie spowoduje żadnego wypadku... Spokojnie i bez napinki.
~MrWhite niezalogowany
31 maja 2016r. o 17:21
Brawissimo ziom, tez lubie zapierdalac :)
~ niezalogowany
31 maja 2016r. o 17:50
~MrWhite napisał(a): Brawissimo ziom, tez lubie zapierdalac :)

Tu rozmawiamy o nieostrożnej jeździe jednego z bolesławian.
Portal dla ANALfabetów jest gdzie indziej,np.queer.pl/
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza