Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ryżowy król szos
~Młody niezalogowany
2 czerwca 2016r. o 11:34
W dniu wczorajszym (środa) wspomniany pajac po godzinie 8 rano widziany był na drodze Bolesławiec - Lwówek Śl z dziunią i jaśkiem w roli pilotów bolidu Astra. I co - Wyprzedzanie na trzeciego , podwójna ciągła na łuku drogi , zmuszenie innych kierowców do gwałtownego hamowania.
Nic tylko zatrzymać , wziąć kija i ........... !
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~GDZIE JEST POLICJA niezalogowany
2 czerwca 2016r. o 11:46
widziałem tego po..ba jak jechał koło szpitala w BC wyprzedzał na 2 przejściach dla pieszych a potem nim miotało jak szatan. Debilu masz z mózgu whiskas wcześniej czy później pożałujesz głupoty
~Papuga niezalogowany
2 czerwca 2016r. o 11:56
Ale ten przygłup ma pewnie kupę śmiechu z tego wytrząsania się na forum :P Pewnie dla niego to niezłe "paliwo" do dalszych popisów...
~:) niezalogowany
2 czerwca 2016r. o 13:39
Prawda jest taka że można go w bardzo łatwy sposób usadzic i to bez bicia czy wyzywania. Wystarczy co noc przeciąć wszystkie koła, ciekawe jak długo będzie go stać na komplet opon... I wyobraźcie sobie ta pianę na jego ustach od zdenerwowania. Tylko że znając Polskie realia to momentalnie taka osoba została by znaleziona przez naszą policję i surowo ukarana za niszczenie mienia ;)
~wiem niezalogowany
2 czerwca 2016r. o 14:13
~GDZIE JEST POLICJA napisał(a): widziałem tego po..ba jak jechał koło szpitala w BC wyprzedzał na 2 przejściach dla pieszych a potem nim miotało jak szatan. Debilu masz z mózgu whiskas wcześniej czy później pożałujesz głupoty
Policja jest na ul. Zygmunta Augusta 20. Łatwo tam trafić. Można złożyć zawiadomienie i wtedy kierowca za to odpowie. W innym przypadku "popłaczecie, popłaczecie i zapomnicie"...
~Andrzej niezalogowany
2 czerwca 2016r. o 21:20
Ciekawe łatwiej ukarać kogoś kto zaatakował psa niż bandytę groźnego dla ludzi czy musi dojść do tragedii aby zajęły się tym typem stosowne służby ;co na to rodzina mały terorysta kpi ze wszystkich bez karnie
~MISZCZ niezalogowany
2 czerwca 2016r. o 22:23
Ludzie... czy do was dociera to, że na podstawie "gadania" w necie nikt nie wymierzy kierowcy żadnej kary? Mam wrażenie, że co niektórzy oczekują od Policji czy Sądu jakiś cudów. Sprawy, które są w toku z całą pewnością w niedługim czasie zostaną rozpatrzone ale tylko te, które zostały zgłoszone. To "memlanie" , że jechał szybko, przekroczył linię ciągłą, wyprzedzał na trzeciego etc. nic nie da i samo się nie zgłosi. Dlaczego jak jesteście świadkami takich niebezpiecznych zachowań i tak obawiacie się tragedii nie zgłaszacie tego odpowiednim organom ??
Dlaczego PYTAM :>
~Witaj przyjacielu niezalogowany
3 czerwca 2016r. o 0:49
Witam Cię.
Nadmiar agresji, którą obserwuje w tym wątku ukierunkował mnie trochę.

Dosyć mam tych ludzi, pierniczących co i jak robisz.
W nosie to mam. W NOSIE!

To dla Was ( bo Wy nic nie rozumiecie) i dla Ciebie przyjacielu.

http://www.psychologia.net.pl/artykul.php?level=10

Zrozumie to jeden na pięćdziesięciu.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK