Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ryżowy król szos
~C niezalogowany
3 czerwca 2016r. o 9:40
Co wy chcecie od chłopaka,ostatnio trochę się uspokoił. Spotkaliśmy się twarzą w twarz i zmiękł. Nawet jego kumpel nic nie zareagował.
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~leon zawodowiec niezalogowany
3 czerwca 2016r. o 9:43
cały dzien go szukam znajde zatrzymam na Kocham Bolec.Info e połamie 2 noge!!! chlopaki nie płaczą!!

Zastosowana autokorekta

~Dzień dobry niezalogowany
3 czerwca 2016r. o 19:03
Poproszę jakieś namiary na tego chłopczynę , gdzie go można najczęściej spotkać .Planuję zmienić auto ( bo moje jest już troszkę poobijane) i szukam kogoś chętnego do kasacji :D
~ niezalogowany
3 czerwca 2016r. o 20:39
~C napisał(a): Co wy chcecie od chłopaka,ostatnio trochę się uspokoił. Spotkaliśmy się twarzą w twarz i zmiękł. Nawet jego kumpel nic nie zareagował.

Uspokoił? Zapraszam na osiedle kwiatowe, właśnie pali gumy na zakrętach i próbuje jeździć na ręcznym...
~ niezalogowany
3 czerwca 2016r. o 22:25
To dzwonić po policję trzeba!!!!!
~ niezalogowany
3 czerwca 2016r. o 22:25
To dzwonić po policję trzeba!!!!!
~Ryżowy król szos niezalogowany
5 czerwca 2016r. o 9:08
I co z wami cwe.le tacy mocni jesteście a nic mi nie możecie zrobić jesteście wszyscy mocni ale tylko w gębie idio.ci
~hedge niezalogowany
5 czerwca 2016r. o 9:29
Bardzo lubię te witrynę, lecz szczerze mówiąc od jakiegoś czasu spada na psy. Wku.wia mnie to celebrowanie plebsu umysłowego. Za wszelką cenę administrator próbuje wypromować siebie i resztę jego popleczników. Chcecie błyszczeć to pokarzcie swoje osiągnięcia godne podziwu. A nie Kalectwo i propagowanie ciapatej kultury zwisającej admin z pyska. Mi propagandy swojej za krec istosci nie wbijecie do głowy i podejrzewam, że reszta czytelników też tym rzyga!

Zastosowana autokorekta

REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza