~Ryżowy król szos napisał(a): I co z wami cwe.le tacy mocni jesteście a nic mi nie możecie zrobić jesteście wszyscy mocni ale tylko w gębie idio.ciw następną sobotę będziesz miał gości i wtedy na kolanach mnie przeprosisz za to że wyzywasz :P w najśmielszych snach nie chciałbym spotkać kogoś takiego jak ja,ale dam ci szanse frajerze możesz mnie przeprosić to ci odpuszcze mi bez różnicy cz kuter cz nie morda do obicia taka sama :P
~ napisał(a): Chyba zrozumial albo ktoś mu pomógł zrozumieć bo opel od wczoraj stoi na parkingu w centrum. Macie okazję dać upust swojej frustracji. Jeden niech okleja karnym kuta..... A inny niech przebija opony. Bo tak pisaliscie
~klucznick napisał(a):~Ryżowy król szos napisał(a): I co z wami cwe.le tacy mocni jesteście a nic mi nie możecie zrobić jesteście wszyscy mocni ale tylko w gębie idio.ciw następną sobotę będziesz miał gości i wtedy na kolanach mnie przeprosisz za to że wyzywasz :P w najśmielszych snach nie chciałbym spotkać kogoś takiego jak ja,ale dam ci szanse frajerze możesz mnie przeprosić to ci odpuszcze mi bez różnicy cz kuter cz nie morda do obicia taka sama :P
~Ryżowy król szos napisał(a): Ej klucznik do ciebie się to tyczy taki mocny jesteś że kolegów naslesz sam się spotkaj w sobotę jak masz odwagę ba.raniez miłą chęcią p-i-e-r-d-o-l-o-n-y n kuter kundlu będę sam podaj miejsce pajacu możesz byc z kumplami jak wyglądają jak ty to może was być pięciu .dostaniesz w-p-i-e-r-d-o-l za to że wyzywasz od cweli cwelem będziesz ty po spotkaniu ,miłego tygodnia kuter pajacu astae jeszcze dycha?auto dla pajaca :P no to się kur-wa zabawimy ,dawno nikomu nie w=y-j-e-b-a-ł-e-m,myślisz że jak jesteś inawidą to cię bronią paragrafy?to się przeliczyłeś,morda jak moda do w-y-j-b-a-n-a ,jak was będzie więcej jak pieciu ,to dostaniesz bejzbolem, skuteru,miłego tygodnia i ...nia po gaciach ja nie mam 20 latek :P no możesz uniknąc w-p-i-e-r-d-o-l-u tylko przeproś mni i wszystkich,założe si e że znajdzie się więcej osób chętnych na spuszczenia ci w-i-e-r-d-o-l-u to miłego> :P
Zastosowana autokorekta