~klucznick napisał(a): ~Ryżowy król szos napisał(a): Ej klucznik do ciebie się to tyczy taki mocny jesteś że kolegów naslesz sam się spotkaj w sobotę jak masz odwagę ba.ranie
z miłą chęcią p-i-e-r-d-o-l-o-n-y n kuter kundlu będę sam podaj miejsce pajacu możesz byc z kumplami jak wyglądają jak ty to może was być pięciu .dostaniesz w-p-i-e-r-d-o-l za to że wyzywasz od cweli cwelem będziesz ty po spotkaniu ,miłego tygodnia kuter pajacu astae jeszcze dycha?auto dla pajaca :P no to się kur-wa zabawimy ,dawno nikomu nie w=y-j-e-b-a-ł-e-m,myślisz że jak jesteś inawidą to cię bronią paragrafy?to się przeliczyłeś,morda jak moda do w-y-j-b-a-n-a ,jak was będzie więcej jak pieciu ,to dostaniesz bejzbolem, skuteru,miłego tygodnia i kupczynia po gaciach ja nie mam 20 latek :P no możesz uniknąc w-p-i-e-r-d-o-l-u tylko przeproś mni i wszystkich,założe si e że znajdzie się więcej osób chętnych na spuszczenia ci w-i-e-r-d-o-l-u to miłego> :P
jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam,przyda się ktoś kto nie lubi kutera skutera buca i bereta co myśli że da rade,nie dasz rady lepiej przeproś :P kumple ci nie pomoga dostaną po stówce i w długą zostaniesz tylko ty i ja :P założ e się o stówkę że gdybym twoim kolesiom dał po 100 to by ci w-p-i-e-r-d-o-l spuścili sami bez mojej pomocy takich to masz kumpl,kuter bucu :P