Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wczasy dla singli

~singielka niezalogowany
25 czerwca 2016r. o 11:59
sama jestem singielką i nie jest łatwo wybrać się na wakacje samej... za wczasy za granicą płacisz jak za dwoje, mimo że jestes w pokoju sama/sam... zresztą co to za przyjemność nie mieć z kim porozmawiać
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 czerwca 2016r. o 13:08
Czasem dobrze wypocząć samemu. Wnuki nie wrzeszczą, zięć nie marudzi, a babcia sama na wczasach i dziadkowie się ładnie uśmiechają.
~Marry niezalogowany
25 czerwca 2016r. o 15:24
~singielka napisał(a): sama jestem singielką i nie jest łatwo wybrać się na wakacje samej... za wczasy za granicą płacisz jak za dwoje, mimo że jestes w pokoju sama/sam... zresztą co to za przyjemność nie mieć z kim porozmawiać

Dokladnie...albo co innego gdy jadą dwie singielki na wakacje, ale gdy sie nie ma samotnej kolezanki to lipa...
3306
#Anonim3306 nieaktywny
25 czerwca 2016r. o 23:16
Singlowi chodzi tylko o sex na wakacjach
~ niezalogowany
26 czerwca 2016r. o 13:11
Dla singli :

https://singlerelax.pl/

Sprawdzone, godne polecenia.
~ niezalogowany
26 czerwca 2016r. o 16:13
Właśnie.. Szkoda że samemu płaci się sporo...a i brak jakiejś zaufanej koleżanki, singielki....ech...życie.. Zresztą tak z kimś raźniej jechać...
~ niezalogowany
26 czerwca 2016r. o 16:16
VECTOR napisał(a): Singlowi chodzi tylko o sex na wakacjach

Co za bzdura.. Dlatego sama nie wyjeżdżam.. Nie dość że samemu bardzo drogo to każdy gapi się jakbym nic innego nie miała do roboty tylko rzucić się na każdego faceta... Single też chcą fajnie odpocząć, tylko płacą wiecej....
11922
#Poirytowany nieaktywny
26 czerwca 2016r. o 17:31
Przede wszystkim singiel to taki, który duo zarabia, jest niezależny a sam żyje z własnego wyboru. Co do seksu to się nie zgodzę z głupim gadaniem bo ja osobiście nie rozglądam się za kobietami do jednorazowej przygody. Na kilkadziesiąt samotnych wyjazdów tylko raz oddałem się uciechom tylko dlatego, że Meksykanka na urlopie zauroczyła mnie i coś miedzy nami zaiskrzyło. Trwało to przez kilka dni, dokładnie tyle ile czasu tam byłem a kontakt utrzymujemy do dnia dzisiejszego. W tym roku ponownie lecę do Meksyku ale nie dla seksu ale dlatego, że się za dziewczyną stęskniłem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza