Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wczasy dla singli

9176
kc
26 czerwca 2016r. o 22:05
Poirytowany napisał(a): Inna z tego względu, że jest lesbijką. na studiach także spotykałem się przez prawie rok z dziewczyną, która okazała się lesbijką.

Z tego co piszesz, to raczej wygląda na to, że nie jesteś singlem z wyboru, tylko ciągle spotykasz "lesbijki". Wzruszająca historia.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11922
#Poirytowany nieaktywny
26 czerwca 2016r. o 22:10
Nie ciągle tylko dwa razy mnie się to zdarzyło. Teraz zrobiłem się wygodny bo z nikim niczym nie muszę się dzielić i jest ok. Ale zdaję sobie sprawę z tego, że któregoś dnia stwierdzę, że jest za późno na ustatkowanie się. Jeżeli chodzi o kobiety to teoretycznie nigdy nie miałem z nimi problemów.
9176
kc
26 czerwca 2016r. o 22:21
Zazwyczaj jeśli kobieta mówi mężczyźnie, że jest lesbijką to dlatego, że chce go spławić. Swoją drogą musiałeś mocno to przeżyć, jak dziewczyna z którą byłeś rok w związku stwierdziła, że woli seks z kobietą.
11922
#Poirytowany nieaktywny
26 czerwca 2016r. o 22:33
Od tego trzeba zacząć, że zarówno jedna jak i drugą są w związku z kobietą prowokatorze. Chyba nie do końca pojmujesz pewne sprawy, skoro twierdzisz, że można coś "woleć". Człowiekiem innej orientacji nie stajemy się tylko z tym się rodzimy ale to zagadnienie dla inteligentnych osób więc nie podejmuj się tej dyskusji ;)
Gorzej byłoby gdyby okazało się, że kobieta woli innego faceta - miałbym prawo czuć się spoliczkowany. Czepiasz się nie wiadomo czego, wiedząc zaś, że nie masz o pewnych sprawach pojęcia, daruję sobie polemikę z tobą. Może Cię źle oceniam ale uważam jesteś sfrustrowanym gościem niezadowolonym z życia zawodowego i osobistego.
Z dziewczyną, która mnie "spławiła" spotykam się regularnie wraz z jej partnerką i nie chodzi tutaj o seks.
9176
kc
26 czerwca 2016r. o 22:45
Sam napisałeś, że od czasu zerwania z Tobą przez "lesbijkę" jesteś sam, czyli musiało cię to zaboleć, bo inaczej wszedłbyś w jakiś stały związek z jakąś inną kobietą. Z tego co piszesz jesteś bogaty, przystojny i nie masz problemu z zainteresowaniem kobiet, a akurat jedyna kobietą z którą miałeś ochotę się ponownie związać znowu okazała się "lesbijką" . Ja tylko uważnie analizuję to co piszesz i wyciągam wnioski : ).
11922
#Poirytowany nieaktywny
26 czerwca 2016r. o 23:13
Tak, masz rację - zabolało ale nie tak gdyby to okazał się facet. Tak mi się trafiło, że okazałem się królikiem doświadczalnym dla dziewczyny, która nie była do końca pewna swoich preferencji. Tak bywa ale zapewniam Cię, że lepiej stało się jak się stało bo bywają gorsze przypadki. Jesteś z kobietą w związku małżeńskim, masz dzieci bo tak należy ale z czasem okazuje się, że Twoja żona jest "inna" a za mąż wyszła aby przypodobać się rodzinie i aby wszystko było jak w podręczniku. Naprawdę sądzisz, że kobieta, która chce spławić faceta mówi, że jest les ? Chyba nie ;) Jak napisałem - podziwiam jej szczerość i przede wszystkim odwagę. Ostudziła mnie zanim się rozgrzałem :D
~cyngiel niezalogowany
27 czerwca 2016r. o 0:18
~Marry napisał(a): Z Boleslawca są organizowane wczasy dla singli:)??

Jak chcesz być singlem to po co szukasz towarzystwa na wczasy ?
Jedź sam i nie zawracaj innym dupy !
~ niezalogowany
27 czerwca 2016r. o 8:54
bardzo dobra odpowiedź cyngiel :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza