Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wczasy dla singli

~ niezalogowany
26 czerwca 2016r. o 17:54
Singiel to taki który dużo zarabia..??? A to co za nowe określenie??
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
26 czerwca 2016r. o 17:56
I dlaczego z własnego wyboru? Ja sobie takiego życia nie wybrałam. Nie chcę też pchać się w pierwszy lepszy związek byle tylko był....
~ niezalogowany
26 czerwca 2016r. o 18:04
miłość jest ślepa ,dopiero małżeństwo otwiera jej oczy (oklepane)

11922
#Poirytowany nieaktywny
26 czerwca 2016r. o 18:26
Bo taka jest prawda Panie i Panowie. Taki zwykły Kowalski to po prostu samotny, inni takiego określają gołodupiec ( usłyszane, nie moja opinia ). Ja jestem sam z własnego wyboru, mam dobra sytuację i tak póki co pozostanie. Jedynie dla tej Meksykaneczki jestem w stanie zmienić swoje postanowienie ;)
W Bolesławcu trafiłem na ciekawą kobietę, która czytała książkę w parku, miło się z nią rozmawiało ale pozostaje tylko przyjaźń bo...ona jest trochę inna...pech :|
~ niezalogowany
26 czerwca 2016r. o 19:15
Dlaczego inna? Skoro chcesz być sam Twój wybór..są też tacy co nie chcą...
14505
DP
26 czerwca 2016r. o 20:49
wracając do tych wczasów :)
to prawda, z wyboru czy nie, jeśli jest się samotną osobą i chce się wypocząć to trzeba zapłacić więcej niż gdyby jechało się z kimś, poza tym pojedyncze pokoje są rzadkością, inni patrzą na ciebie jak na kosmitę albo osobę szukającą ''okazji'' i wypoczynek przestaje nim być
to może lot w kosmos? ;)
11922
#Poirytowany nieaktywny
26 czerwca 2016r. o 21:55
~ napisał(a): Dlaczego inna? Skoro chcesz być sam Twój wybór..są też tacy co nie chcą...

Inna z tego względu, że jest lesbijką. Powiedziała mi to wprost i podziwiam jej odwagę. Szkoda bo raz, że to bardzo poukładana dziewczyna a dwa to...cóż, takiej ślicznej brunetki ja ona to jeszcze nie widziałem, nawet we Włoszech ;)
Dla mnie to pech bo na studiach także spotykałem się przez prawie rok z dziewczyną, która okazała się lesbijką. Nie mam do niej jednak żalu bo jak stwierdziła - nie była pewna i walczyła o to aby okazało się, że jest "normalna". Nie można jednak z tym walczyć bo taka się urodziła. Od tamtej pory jestem sam i w sumie dobrze mi z tym.
3306
#Anonim3306 nieaktywny
26 czerwca 2016r. o 21:58
DP napisał(a): wracając do tych wczasów :)
to prawda, z wyboru czy nie, jeśli jest się samotną osobą i chce się wypocząć to trzeba zapłacić więcej niż gdyby jechało się z kimś, poza tym pojedyncze pokoje są rzadkością, inni patrzą na ciebie jak na kosmitę albo osobę szukającą ''okazji'' i wypoczynek przestaje nim być

Mam uwierzyć ;) ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.