Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAKongres Miedzi
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

internet w polsacie cyfrowym

13361
#klementyna nieaktywny
29 czerwca 2016r. o 11:18
CZY JESTESCIE ZADOWOLENI Z ODBIORU INTERNETU ,CYFROWY POLSAT, BO JA NIE PODPISAŁAM UMOWE SMARTDOM 20GB NIC NIE MOZNA OBEJZYC ,SPRAWDZAŁAM PREDKOSC INTERNETU 2MB !!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
569
#Demonides nieaktywny
29 czerwca 2016r. o 11:49
Na jakość obrazu i prędkość transmisji danych mają wpływ:
1 precyzyjne ustawienie anteny;
2 instalacja (jakość kabla i ewentualne łączenia/złączki);
3 wielkość anteny;
4 warunki atmosferyczne.

<b style="color: #003DDF;">http://pl.wikipedia.org/wiki/Wikipedysta:<U>Demonides</U></b>
~ niezalogowany
29 czerwca 2016r. o 11:51
Demonides napisał(a): Na jakość obrazu i prędkość transmisji danych mają wpływ:
3 wielkość anteny;
4 warunki atmosferyczne.

a najwazniejsze - odleglosc od najblizszego nadajnika
~ niezalogowany
29 czerwca 2016r. o 15:33
Demonides napisał(a): Na jakość obrazu i prędkość transmisji danych mają wpływ:
3 wielkość anteny;
4 warunki atmosferyczne.

Ustawienie anteny ma niewielki wpływ gdyż jest to antena mało kierunkowa.Za to bardzo duży wpływ ma miejsce zamontowania.
Na wielkość anteny nie mamy wpływu.
~bolo niezalogowany
29 czerwca 2016r. o 17:00
klementyna napisał(a): CZY JESTESCIE ZADOWOLENI Z ODBIORU INTERNETU ,CYFROWY POLSAT, BO JA NIE PODPISAŁAM UMOWE SMARTDOM 20GB NIC NIE MOZNA OBEJZYC ,SPRAWDZAŁAM PREDKOSC INTERNETU 2MB !!

Należy rozgraniczyć dwie rzeczy:
-prędkość łącza internetowego Mb/s ( 2 Mb/s - słabo , kiedyś z kablówki miałem prędkość 0,5 Mb/s )
-pakiet danych do pobrania w GigaBajtach (20 GB wielkość danych do pobrania),
~S niezalogowany
29 czerwca 2016r. o 17:11
Z trudem wytrzymaliśmy do końca umowy z polsatem tragedia.
~Gringo niezalogowany
29 czerwca 2016r. o 20:13
Nie rozumiem ludzi ktorzy podpisują umowy z dziadowskim reklamosatem..
~krzysztof niezalogowany
1 lipca 2016r. o 9:34
Zamiast użerać się z operatoram gsm/lte itp. itd. gdzie pomijając różne ukryte limity i fatalną prędkość wieczorami oraz wysokie pingi w grach, to spróbujcie internetu od lokalnego operatora np. ze strony operatorzy.net.pl, albo operatorzy.info :)
Już parę ładnych lat jestem związany z firmą www.airmax.pl bo cenię sobie niezależność i elastyczność oferty - kilkukrotnie już podwyższali prędkość łącza, wychodząc na przeciw potrzebom rynku i klienta, bez zmiany opłaty.
Prędkości są na poziomie kilkudziesięciu Mb/s przy pingach poniżej kilkunastu ms w kraju. Polecam.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem