Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Nie wstydzę się Jezusa"
2900
#falco nieaktywny
4 lipca 2016r. o 23:23
''błogosławieni głodni wiedzy,oni bowiem będą nasyceni''

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
10114
#alter nieaktywny
4 lipca 2016r. o 23:47
Pannazdzieckiem napisał(a): Nadciągają Dni Młodzieży i Nieomylny Pajac Jezuita szef watykańskiej mafii Borgolio , oraz spisek NATO .

Panna już lepiej zadawaj pytania :) Najlepsze dla Ciebie? Oddychać nie oddychać, być albo nie być ;) A pajaców na tym świecie dość, a może nawet za-dość, więc nie nadużywaj zanadto bo traci na wartości, a i przypadkiem pochopnie przy goleniu pomyślisz o sobie, jamci nieomylny ;)

Dopisane 04.07.2016r. o godz. 23:47:

dobranoc :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 lipca 2016r. o 7:30
falco napisał(a): ''błogosławieni głodni wiedzy,oni bowiem będą nasyceni''

Amen.

alter napisał(a): ... A pajaców na tym świecie dość, a może nawet za-dość, więc nie nadużywaj zanadto bo traci na wartości, a i przypadkiem pochopnie przy goleniu pomyślisz o sobie, jamci nieomylny ;)...

Mylisz się Alterowiczu. Im więcej wiem , tym bardziej uświadamiam sobie , jak wielu rzeczy muszę się jeszcze nauczyć :)

Miłego Wam życzę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
5 lipca 2016r. o 8:59
fobiak napisał(a): chyba nie jestem na biezaco
a co on narozrabial aby sie wstydzic?
Zapłacił swoją krwią za nasze grzechy - Twoje i Moje.
2161
#fobiak nieaktywny
5 lipca 2016r. o 10:11
~ napisał(a):
fobiak napisał(a): chyba nie jestem na biezaco
a co on narozrabial aby sie wstydzic?
Zapłacił swoją krwią za nasze grzechy - Twoje i Moje.

ale co to ma wspolnego ze wstydem
kto mialby sie wstydzic?
grzesznik?
wstydem jest raczej wciaganie jezusa do tytulu
bo ten, ktory ten tytul wymyslil musi uwazac siebie za wiekszego jezusa, czyli nowy prorok, wzorujacy sie na jezusie

tytul powienien brzmiec
wstydze sie, ze sie wywyzszam ponad jezusa
lub
wstydze sie, ze nie jestem jak jezus

ale jezus nie jest powodem wstydu
dlatego wstyd przy jezusie jest prowokacja niedorozwinietego, jesli to faktycznie wymyslil niedorozwiniety to mozna to zaakceptowac ale nalezy zaznaczyc w tytule i podac autora.

rownie dobrze mozna bylo napisac tytul do tego artykulu "jem chleb bo chleb sie je"

wstydze sie czytac takich analfabetow
6979
E
5 lipca 2016r. o 21:15
Pannazdzieckiem napisał(a): ... czyli rzymscykatolicy operując łaciną ładują Ludziom do głowy prawdę objawioną .

1. Diliges Dominum Deum tuum ex toto corde tuo et ex tota anima tua et ex tota mente tua

2 et proximum tuum sicut te ipsum

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
2900
#falco nieaktywny
5 lipca 2016r. o 21:38
:|

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 lipca 2016r. o 21:46
E napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): ... czyli rzymscykatolicy operując łaciną ładują Ludziom do głowy prawdę objawioną .

1. Diliges Dominum Deum tuum ex toto corde tuo et ex tota anima tua et ex tota mente tua

2 et proximum tuum sicut te ipsum

A słyszałem , że My Polacy , swój język mamy , Literko :*
Okłamano mnie ? ... :D
Zechciałabyś przetłumaczyć , aby nad przekazem się zastanowić ? :)
Osobiście preferuję łacinę ... ale podwórkową , jak przystało obsłudze betoniary :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
REKLAMAKongres Miedzi