Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Powszechny dostęp do broni palnej

315
#mir.ko nieaktywny
26 lipca 2016r. o 23:39
w koncu fajny sklep znalazlem http://bron-sklep.pl/pl/ :)

pieknosci, mozna chociaz popatrzec...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4705
#mirek_2005 nieaktywny
26 lipca 2016r. o 23:43
mir.ko napisał(a): w koncu fajny sklep znalazlem http://bron-sklep.pl/pl/ :)

pieknosci, mozna chociaz popatrzec...

Muszę ciebie zmartwić, bo dużo rzeczy nieaktualnych, wprowadzających w błąd nieaktualnymi cenami, daleko...
Fakt popatrzeć jest na co. :)

www.psieszkolenie.pl www.edukacjazawodowa.pl www.rzeczoznawca-boleslawiec.pl www.ksgranica.pl
5183
magnum44
26 lipca 2016r. o 23:48
mirek-2005, podziwiam Ciebie za cierpliwość i chęć udzielania odpowiedzi, gdy Twoje pytania pozostają bez niej.
Pozdrawiam
:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
4705
#mirek_2005 nieaktywny
27 lipca 2016r. o 0:02
magnum44 napisał(a): mirek-2005, podziwiam Ciebie za cierpliwość i chęć udzielania odpowiedzi, gdy Twoje pytania pozostają bez niej.
Pozdrawiam
:)

Dzięki.
Wiesz, że to ewidentnie pokazuje, że przeciwnicy mierząc ludzi swoja miarą, nie powinni tej broni posiadać.
Dodam, że lubię jak przeciwnicy wchodzą w kompetencje tych, którzy decydują o tym, czy broń możesz posiadać. Są wtedy psychologami, psychiatrami, policjantami z wpa, i innymi ekspertami wszelkiej maści. Jest po prostu zabawne. :)

www.psieszkolenie.pl www.edukacjazawodowa.pl www.rzeczoznawca-boleslawiec.pl www.ksgranica.pl
~ niezalogowany
27 lipca 2016r. o 0:09
Nie czytałem do tej pory żadnego wpisu , sam temat mnie zainteresował. Ja myślę , że Państwo Polskie od "Komuny" po obecne czasy ma Polaków za idiotów i to nie zrównoważonych. Ze strachu przed społeczeństwem ograniczono wydawanie zezwoleń na posiadanie broni palnej do "swoich" . Ja jestem po pewnych służbach i po odejściu na emeryturę jestem traktowany jak inni jak bym w ogóle nie znał się na broni. Państwo Polskie nauczyło mnie używania broni wszystkich możliwych rodzi dostępnych w Kraju a teraz jestem dla nich ...em ,który może sobie i innym zrobić krzywdę . Nie można uczynić Naród bezbronnym, ograniczając liczebność armii należy zelżyć kryteria dostępu obywateli do broni. prawem określić kto nie może dostać pozwolenia a nie ograniczyć wszystkim.
Obecnie mamy sytuację nie przewidywalną. Na razie wygląda to tak: Islamiści już ograniczyli możliwości pobytu Europejczykom poza Europą i "za gonili " ich do swoich Krajów teraz atakują nas w naszych Krajach tam gdzie się gromadzimy czyli w sklepach , na koncertach itp. .Jak już będziemy bać się wyjść z domu to będą nas wycinać dom po domu i kto nas obroni ?, przy każdej chałupie będzie radiowóz?. myślę ,że Rządzący nie mają pomysłu a my jesteśmy jak te barany zegnani do komory ubojowej. Tak to widzę i chciał bym się mylić. Trzeba utworzyć szybko i to mocny ruch obywatelski i wymusić na Ustawodawcy jakąś forę kompromisu w tej materii. Islamiści i inni wiedzą ,że młodzież poza grami komputerowymi nie jest zdolna do walki i aż dziw ,że jest jeszcze spokojnie. Armia w tej wojnie się nie liczy o tym trzeba pamiętać.

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
27 lipca 2016r. o 7:37
No na pewno wymusicie zmianę ustawy. ha ha
Pan Mirosław nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji jakie by nastąpiły gdyby był łatwiejszy dostęp do broni.
Ciekawe ile osób by zginęło przez to, że wy chcecie bawić się w wojnę.
Na szczęście mamy teraz odpowiedzialną władzę, która mam nadzieję do tego nie dopuści.
~emerytowany wojak niezalogowany
27 lipca 2016r. o 7:55
Polakowi dać broń to jak Małpie brzytwę .........wystarczy popatrzeć co sie dzieje na polskich drogach a co dopiero jak by każdy miał Kałacha w szafie .Musimy jeszcze dorosnąć .
~ niezalogowany
27 lipca 2016r. o 8:26
~emerytowany wojak napisał(a): Polakowi dać broń to jak Małpie brzytwę .........wystarczy popatrzeć co sie dzieje na polskich drogach a co dopiero jak by każdy miał Kałacha w szafie .Musimy jeszcze dorosnąć .

Rozsądny wpis.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK
REKLAMA BAU zaprasza