Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Ja ateista

~ niezalogowany
2 listopada 2016r. o 20:30
E napisał(a):
Yyy ale, że niczego się już nie nauczę :| ;(

niczego nie nauczysz falco bo to pełen pychy pozer :) :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
2 listopada 2016r. o 20:41
powtórz to jeszcze z tysiąc razy a sam w to uwierzysz

na tym polega twoja ''wiarygodność''
a teraz zostań ze swoim ''ja'' czyli ...85
;)
kiedy piszą do siebie bardziej ''kumaci'' od ciebie ludzie pojawiasz się ty ,i nagle poziom spada do ''zera''
zastanów się nad sobą ,pomyśl ,poczytaj a może i tobie uda się napisać coś sensownego...
chwilowo masz z tym poważny problem :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
2 listopada 2016r. o 20:44
czy już pisałam że Falco to pełen pychy pozer? to widać powyżej :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 listopada 2016r. o 20:53
~ napisał(a): czy już pisałam że Falco to pełen pychy pozer? to widać powyżej :)

Cicho dzieciaki. Teraz będzie druga część lekcji dla Kaczuchy. :)

http://lalitamohan-himawanti.blogspot.com/2015/02/pola-torsyjne-i-proznia-szypowa.html

Kto ma uszy niechaj słucha :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
2 listopada 2016r. o 20:56
ty raczej nie potrafisz słuchać :>
4335
2 listopada 2016r. o 21:03
Potrafię , bo Artur nauczył mnie słuchać. Być może od początku egzystencji tu i teraz miałem tę zdolność. Ciebie również mógłbym wysłuchać , ale wpierw zdobądź się na odwagę , aby coś powiedzieć :) Coś z sensem , jeśli prosić mogę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
2 listopada 2016r. o 21:07
nie nie potrafisz ty tylko tak twierdzi
Artura nie tykaj bo błądzisz
4335
2 listopada 2016r. o 21:22
~ napisał(a): nie nie potrafisz ty tylko tak twierdzi
Artura nie tykaj bo błądzisz

Ja mogę błądzić , ale na Złotniczej w JG byłem wcześniej niż Artur. :D

Dzisiaj już śladu nie ma po naszych wspomnieniach. Pi.erdolony neoliberalizm zabił i Jego ... i mnie zabija ...

Ale ... Artur dzisiaj lata statkiem kosmicznym o nazwie Luna , a ja szerzę wiedzę. Obaj robimy to samo , tylko , że inaczej :)

Dobranoc :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza