#Pannazdzieckiem nieaktywny 3 listopada 2016r. o 11:48
Wierz mi Alterowiczu , jestem tak mocno zakorzeniony w tą Planetę , że nie wiem , czy Stwórca pozwoli mi ją opuścić. Tym bardziej , że są tacy , co twierdzą , że Reptylianie zastawili tutaj pułapkę karmiczną na Wędrowców.
Co Wam szkodzi ... posłuchajcie :
&feature=youtu.be
Yutub wywalił Jana Zaświatowego , z Jego prelekcjami i opowiadaniami o prehistorii . Mam wrażenie , że zbyt wielu się dzisiaj budzi i System będzie powoli likwidował niezależne publikatory , jak w przypadku Jana.
Pragnę publicznie oświadczyć , że nie zamierzam popełnić samobójstwa , gdybym jednak to zrobił , to znaczy , że seryjny samobójca jeszcze nie jest na emeryturze :D
Biblia jest najlepszym dowodem na to , że Jahwe nie jest Stwórcą. To macie tu jeszcze Szydłowskiego :
Nara :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Pannazdzieckiem napisał(a): Artur dzisiaj lata statkiem kosmicznym o nazwie Luna , a ja szerzę wiedzę. Obaj robimy to samo , tylko , że inaczej :)
Panna trzymaj się bliżej ziemi ;) :)
Piotrze , z całym szacunkiem do Twojej wiary .Założyłem Ci specjalny temat abyś mógł tam prezentować do bólu swoje teorie .
Twoja głowa aby tamten wątek przetrwał.
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
#Pannazdzieckiem nieaktywny 3 listopada 2016r. o 12:48
No właśnie Przemo , Zaświatowy opowiadał o tym , jak kosmici z Hebry zbuntowali się wobec swych władców i ci musieli wykąbinować coś , aby nadal trwała eksploracja Planety. Wzięli więc Neandertalczyka i mutacjami genetycznymi przerobili na Homo Sapiens. Homo egzystuje do dzisiaj , gorzej z Sapiens :D
A Stwórca się temu przygląda i pewnie zastanawia , dlaczego wiedza jest źródłem cierpienia ? To jest mniej więcej tak , jakbyś to co wiesz o psie wykorzystał do tego , aby tego psa zagłodzić.
Nawiasem , ciekło z pompy wtryskowej , nie z układu klimatyzacji :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Czy ateizm jest alternatywą na eskalację konfliktu społecznego podżeganą przez PiS ?
Ateizm i tolerancja kontra klerykalizm i konfrontacja.
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
PanieM, przecież pana tematy, komentarze i obrazeczki są pełne pana tolerancji :> Same gołąbki pokoju wyfruwają z pana ciepłego serca ;)
Ale, jak przyszło do merytorycznej rozmowy, to PanM podwinął ogon i czmychnął? Ta, jego merytoryczna wiedza na temat budżetu to demagogiczne obrazki z elementarza? :)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.