Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

9176
kc
13 stycznia 2017r. o 20:55
Pannazdzieckiem napisał(a): Wracając do sprawy , mój synek już wie , że bóg nie musi tworzyć kamienia o którym filozofowie myśleli . Mój Synek wie , że Źródła nikt nie może ograniczyć :)

Twój synek już wie, jak wygląda codziennie pijany ojciec i to jest największa krzywda jaką mu robisz, cymbale.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
13 stycznia 2017r. o 20:58
waśnie -''wybór''
człowiek nie rodzi się ani dobrym ani złym -dokonuje wyboru
czym kierowany jest ''wybór'' ?
niektórzy dokonują go poprzez nabytą wiedzę inni poprzez ''wiedzę '' wtłoczoną mu przez innych...
to tez jakiś ''wybór''
;)
prosty bo zwalniający od myślenia :D polecam tu Tym.4-3-4

tam jest wiedza
w razie problemów chętnie wkleję cytat :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
14505
DP
13 stycznia 2017r. o 21:01
Sądzisz kc że to prawda? a może kreowanie wizerunku? no nie najlepszego
ale zawsze to jakiś wizerunek.

Dopisane 13.01.2017r. o godz. 21:01:

falco napisał(a): waśnie -''wybór''
człowiek nie rodzi się ani dobrym ani złym -dokonuje wyboru
czym kierowany jest ''wybór'' ?
niektórzy dokonują go poprzez nabytą wiedzę inni poprzez ''wiedzę '' wtłoczoną mu przez innych...
to tez jakiś ''wybór''
;)
prosty bo zwalniający od myślenia :D polecam tu Tym.4-3-4

tam jest wiedza
w razie problemów chętnie wkleję cytat :D

Homo sapiens ;)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 stycznia 2017r. o 21:04
kc napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Wracając do sprawy , mój synek już wie , że bóg nie musi tworzyć kamienia o którym filozofowie myśleli . Mój Synek wie , że Źródła nikt nie może ograniczyć :)

Twój synek już wie, jak wygląda codziennie pijany ojciec i to jest największa krzywda jaką mu robisz, cymbale.

Droga Kc , :) Jak miło Cię znowu widzieć :) Przed chwilą tutaj był , pocałował mnie w policzek i powiedział kocham Cię Tato . Moja osiemnastoletnia Córcia robi tak samo ... o ile jest w domu :D

Ciebie ktoś całuje ? :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Połykaczka kijanek niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 21:04
Bo religianci jeszcze nie zrozumieli że nie ma Jezusa i Szatana a jest mądrość i głupota.
Głupich zawsze jest więcej i mało jest takich którzy znajdują właściwą drogę ,czyli Mądrość.
Nawet maja ancymony napisane że zbawiciel nie przyjdzie "widzialnie" i jak ktoś powie chodź tu albo tam to mają nie iść bo przyjdzie tak że nikt się nie pokapuje że to on.
Jezus to taki przykład na żydach bo ci się też spodziewali że jakiś przyjdzie ale Jezus im do ich wyobrażeń nie pasował to nawet nie zauważyli ,chociaż ciekawe sztuczki robił.

Muzułmanie, katolicy, żydzi (kiwający się a nie Syjoniści), świadkowie Jehowy, prawosławni , czekają na gościa co jedzie na chmurce :)

A Mądrość przychodzi jak błyskawica, Pomysł przeszywa mózg i tylko kumaty potrafi te Oświecenie wychwycić i spożytkować do własnych celów.
Głupek to się o walizkę pieniędzy przewróci i jej nie zauważy jak będzie leciał o 5.30 do fabryki aby zarobić sto złotych :D
Nie ma większych satanistów od głupków co w chmury patrzą czy przypadkiem ktoś tam nie nadlatuje a nie widzą co mają pod nogami.

Jezus "z chmury" powiedział głupkom że najważniejsze aby czcili ojca i matkę bo ważniejsi są od pana chmury ,gdyż pan z chmury to tylko teoria a ojciec i matka to tacy bogowie dla dziecka co nieporadne jest ale oboje się nimi opiekują i je żywią.

Masoni mają taki cwancyk że mają podłogę w czarnobiałą szachownicę symbolizującą ojca i matkę, czarne i białe, co wyobraża Boga.
Geniusze wypatrują pana chmury u góry a Bóg jest pod nogami.

Pan chmura nawet powiedział że do królestwa niebieskiego dostanie się ten co jest uniżony a ten wywyższający się nie pójdzie.
Uniżony patrzy w podłogę a wywyższający się w pana chmurę ;)
14505
DP
13 stycznia 2017r. o 21:14
Dlaczego dzielisz ludzi na podkategorię? Wszyscy mamy tą samą świadomość.
A to że różnimy się poglądami świadczy tylko o tym że jeszcze myślimy ;)
2900
#falco nieaktywny
13 stycznia 2017r. o 21:15
DP napisał(a):

Homo sapiens ;)

myślę że mimo wszystko tak :)
tylko tutaj konieczny jest podział na ''kategorie'' ;)
sam nie wiem do jakiej siebie zaliczyć chociaż wielu tutaj już mnie ''zaszufladkowało '' :D zarówno religijnie jaki politycznie :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
9176
kc
13 stycznia 2017r. o 21:19
~~Połykaczka kijanek napisał(a): bla. bla, bla

Jak zwykle mądrości na poziomie prostego chłopa z lasu.

Pannazdzieckiem napisał(a): Droga Kc , :) Jak miło Cię znowu widzieć :) Przed chwilą tutaj był , pocałował mnie w policzek i powiedział kocham Cię Tato . Moja osiemnastoletnia Córcia robi tak samo ... o ile jest w domu :D

Ciebie ktoś całuje ? :)

Pewnie cię kocha, bo jesteś jego ojcem. A co Ty robisz, żeby on był szczęśliwy, żeby nie musiał patrzeć na twoją zapijaczoną gębę codziennie ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza