Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

14505
DP
13 stycznia 2017r. o 22:02
falco napisał(a):
DP napisał(a): ....ale z obserwacji mogę pewne wnioski wyciągnąć.

ja też :D

hmm ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ed niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 22:02
~~ napisał(a): słuchaj Ed:

dlaczego bezimiennego nazywasz Jehowy?
tak dla sprostowania zapamiętaj niedouczony prostaku:

"Jahwe" to po hebrajsku imię Boga, jego wyznawcy to
Świadkowie Jehowy,

A kim ty jesteś , że nazywasz mnie prostakiem?
Wklejaczem cytatów z mitologii.
Nawet nie miałeś odwagi przyjąć imienia do dyskusji na tym forum.
~~Połykaczka kijanek niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 22:04
~~ napisał(a): Gościu, proszę powiedz jakie kijanki łykasz? Bo odloty masz nieziemskie! Aż się nadziwić nie mogę, jak czytam co piszesz. Ile trzeba połknąć tych kijanek, żeby tak odjechać?

Kijanek łykać nie trzeba dużo aby mieć odlot. Trzeba łykać specyficzne kijanki z łebkiem co ma zero (0) i ogonek co ma jeden (1).
A najlepsze kijanki to takie co mają ogonek jeden a łebków dużo.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 stycznia 2017r. o 22:04
kc napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Owszem lubię wypić , bo tej rzeczywistości na trzeźwo nie da się oglądać. .

Po co pijesz ? Żeby zapomnieć. Co zapomnieć ? Że piję. : )

Łatwo jest "zabić za szkodniki" Dużo trudniej - dać im radosny dom bez alkoholu.

Pijany ojciec, to brak ojca. To oni się tobą opiekują, nie ty nimi. Przejdź się do jakiegokolwiek Domu Dziecka, zobacz ile tam jest dzieci, które siedzą w oknach i czekają na swoich zapijaczonych rodziców, bardzo ich kochają i co z tego, jak ich rodzice bardziej kochają wódę.

Qurwa jego mać . No przecież przed chwilą mówiłem Ci , że mnie kochają . A Ciebie kocha ktoś ?
Już nie chcę Twoich feromonów :)

Możesz się pultać ile chcesz :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~ed niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 22:08
Wspominałeś Krzyśka Daukszewicza, i już wiem co stało się z Twoim telewizorem.
"Telewizor wyłączyłem, świecił za niebiesko
Bo samogon, gdy wypędzę, to chowam w kineskop
Zresztą może bym i włączył, ale nie ma prądu
Tylko zacier jest na chodzie i dowód do wglądu"
Zdrówka życzę . ;)
9176
kc
13 stycznia 2017r. o 22:11
Pannazdzieckiem napisał(a): Qurwa jego mać . No przecież przed chwilą mówiłem Ci , że mnie kochają .

No i to jest właśnie najgorsze cymbale, że Oni cię kochają. Teraz idź do synka i niech ci da buziaka i pogłaska po główce.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
13 stycznia 2017r. o 22:16
Tobie również Edek :) Fajnie było dyskutować z Rychem . Dzisiaj dyskutuję ze Skacowaną z Systemem

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~ed niezalogowany
13 stycznia 2017r. o 22:37
Pannazdzieckiem napisał(a): A ja piwo :) Dawaj do mnie .

Lubię dyskutować :)

podyskutowałeś sobie z panem bezimiennym?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza