Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

~~ed niezalogowany
16 stycznia 2017r. o 12:39
Z tym proboszczem to przesadziłeś, większość z nich nie przykłada już większej wagi do biblii. Obstawiam wikarego
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
16 stycznia 2017r. o 12:44
:D Cześć Edek . Miło , że wpadłeś. Mea culpa :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~ niezalogowany
16 stycznia 2017r. o 13:20
Pannazdzieckiem napisał(a): No qurde z proboszczem rozmawiam , sądząc po elokwencji :D

Ja nazywam się Piotr Różański . A Ty jak ?

Jeśli uważasz , że Hermandata to byli łagodni pasterze , to się qurwa mylisz. Nawet JPII w którejś ze swych bulli potępiał Inkwizycję , a Meier i Iskariota cytując Jezusa ... mówią ... prawdziwa wiara oparta jest na Jezusie . Chrystus , to przydomek wymyślony przez ludzi Konstantyna. W ewangeli Judasza można przeczytać , że zginą miliardy dla kr.etyńskiej idei Chrystusa, więc nie mów mi , że to fałszerstwo , bo historia potwierdza to fałszerstwo.

A może opowiedzieć Ci coś qurwa o Jezuitach ... klecho ? :)

Jestem cywil - żonaty, dzieciaty, nie byłem nawet miesiąca w seminarium, nie uczę religii itp. Mimo, że byłem ochrzczonym katolikiem, poszukiwałem prawdy poznając wszystkie bardziej znane doktryny religijne.
Trochę mi czasu zajęło, ale teraz jestem ortodoksyjnym rzymskim katolikiem w 100% pewnym, że całą prawdą o Bogu dysponuje JEDYNIE KKatolicki!

Ewangelia Judasza to tylko jeden z milionów utworów literackich - napisany ewidentnie w celu zwalczania Prawdziwej Nauki Chrystusa. Nie zamierzam czytać - mam sprecyzowane gusta i tego rodzaju powieściami nie jestem zupełnie zainteresowany.

Wiem, że NIC nie wiesz! Jesteś tylko widzimistą ( "widzi mi się, że" ).

JPII w ŻADNEJ bulli nie potępił inkwizycji, ustnie potępił NADUŻYCIA.

Jeshua to dość popularne imię żydowskie, dlatego jeszcze za życia Apostołów używano uzupełniającego określenia greckiego Christos (nie znam, ku mojemu ubolewaniu greki)) - Zbawiciel (w hebrajskim Mesjasz). Już w którymś z listów pawłowych jest wzmianka, że zaczęto nazywać wyznawców Jezusa chrześcijanami, a o Konstantynie nikt jeszcze śnić nie mógł!

Nic nie wiesz, nic nie rozumiesz, powtarzasz nieustannie bzdury wyssane z czyjegoś brudnego palucha.
Jak chcesz się czegoś dowiedzieć, podaj e-mail, jakoś tam spróbuję wygospodarować trochę wolnego czasu!
10114
#alter nieaktywny
16 stycznia 2017r. o 13:29
~~ napisał(a): Wiem, że NIC nie wiesz! Jesteś tylko widzimistą

To raczej zagubiony tumiwisista, który nie bardzo sobie radzi w realu :)

<b> Poezja Królową Sensytywnego Życia. </b>
4335
16 stycznia 2017r. o 13:40
Dziecko Drogie , Ty już tyle dla mnie wolnego czasu Wgospodarowałeś / Wygospodarowałaś . Dziękuję :) A teraz zastanów się nad taką kwestią.

Czym jest Drzewo Poznania ? I Drzewo Życia ? Bo przecież nie o dębach , baobabach i palmach mówimy :)

Miłych rozmyślań :)

Dopisane 16.01.2017r. o godz. 13:40:

alter napisał(a):
~~ napisał(a): Wiem, że NIC nie wiesz! Jesteś tylko widzimistą

To raczej zagubiony tumiwisista, który nie bardzo sobie radzi w realu :)

Qurwa , Alterowicz , przypomnij mi z łaski swojej , ile razy zapraszałem Cię na szachy i piwko w realu ? Bielska 17/3 przypomnę :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~ niezalogowany
16 stycznia 2017r. o 13:40
W przeciwieństwie do Ciebie, wszystkie doniosłe kwestie mam bardzo dawno temu przemyślane!
4335
16 stycznia 2017r. o 14:13
A przedstawisz się , skoro nie jesteś klechą ? Ja wiem , że nie moja koncepcja Stwórcy Wam nie pasuje , ale Stwórca jest i działa... obserwuje elektrony i nas :D.

Zasada Heizelberga , mówi Ci coś ? Wiem też o kazamatach myślowych kodowanych przez stulecia ... nie mylić z Kolegą Kijowskim :D

Skoro jesteście tacy mondrzy , no to niech mi w końcu ktoś qurwa odpowie na pytanie , co to jest Drzewo Poznania i Drzewo Życia ... i dlaczego w Raju rosły ... równie dobrze mogły na Angorze rosnąć ...

Nie spinaj się Dziecię wiary , bo Ci żyłka walnie :) Nie życzę oczywiście :)

~~soki z buraków niezalogowany
16 stycznia 2017r. o 14:15
Alter i Panna w szachy ?

Prędzej was widziałabym na wykopkach buraków.
Razem i w porozumieniu .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.