Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jak się nazywa Twój Bóg ?

11445
PanM
23 stycznia 2017r. o 7:48
~~ed napisał(a): Dios ha muerto?
Czy co?

Dla wierzących z pewnością nie jest martwy.

Ludzie mają prawo do wiary i marzeń.
Problemem jest jedynie ekspansja kleru na publiczny majątek oraz ingerencja w politykę obywatelską.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ niezalogowany
23 stycznia 2017r. o 8:06
Ten znów bredzi to samo, a ze sto razy przyciśnięty do muru nigdy nie potrafił uzasadnić swoich urojeń!
~~Pysiu Fisiu niezalogowany
23 stycznia 2017r. o 11:30
~~ napisał(a): Ten znów bredzi to samo, a ze sto razy przyciśnięty do muru nigdy nie potrafił uzasadnić swoich urojeń!

Ten to kto misiu ?
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
23 stycznia 2017r. o 11:33
falco napisał(a): teraz nic ...
ale w przyszłości dać jeszcze więcej ...
np . ziemia plus chłop pańszczyzniany
jeden chłop na akr :D

To za mało !! :D

Posłuchaj Wikary Arona . On częściowo pamięta swe wcześniejsze wcielenia . A najważniejsze , pamięta kosmitę Jahwe , autora Biblii :

Dlaczego zamilkłeś ? Tęsknię :)

Ja Wędrowiec , syn Stwórcy , mówię Wam ... Źródło życia i Miłości jest ... fragment tej Boskiej Świadomości , każdy z Was nosi w prawej , górnej komorze Serca. Mądrzy Ludzie mówią ... Iskierka Stwórcy ... Miłość :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Kto g. czyta ten g. wie! niezalogowany
23 stycznia 2017r. o 11:48
Kto normalny uwierzy facetowi, który bredzi jak potłuczony?
Internet pełny jest takiego śmiecia, wcześniej - już od I w ne do dziś pojawiały się na piśmie fałszywki propagandowe wrogów Kościoła Chrystusowego.
To brednie, tak samo jak dawno skompromitowane nielogiczne wymysły Denikena zostały dokładnie i szczegółowo obśmiane i skompromitowane.

Żywy dowód prawdziwości tezy: "Kto nie wierzy w Boga, jest gotów uwierzyć w największą brednię".
Wszystkie te bzdury mają jednego ojca - Lucyfera ("niosący światło"), którego celem jest zgubienie jak największej ilości dusz.
Szczególnie zwalczanie Boga kosmitami jest wyjątkowo durne!

Bo kto stworzył kosmitów? Musiałby stwórca stworzyć! Po co?
Jaki sens (gdzie logika ?!) ma stworzenie świata wypełnionego bogami, pół- i ćwierćbogami, kosmitami!
A przecież Stwórca jest logiczny i konsekwentny - przewyższa swoją potęgą mądrością tysiąckrotnie całe stworzenie. To oczywistość nie wymagająca dowodów!
4335
23 stycznia 2017r. o 12:41
Miło , że wróciłeś Wikary . Lecz powiedz mi ... czytałeś Księgę Wyjścia ? Bo ja tak :) Czytałem też Mędrców Syjonu , Doktrynę szoku Naomi Klein i Apokalipsę Janka z Padmos... lubię czytać , ja głupiec bez matury. :)

Czym jeszcze chciałbyś mnie przestraszyć ?

Inteligencja , to umiejętność stawiania pytań :D

Twój ruch ... :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
11445
PanM
23 stycznia 2017r. o 13:25
Pannazdzieckiem napisał(a): Miło , że wróciłeś Wikary . Lecz powiedz mi ... czytałeś Księgę Wyjścia ? Bo ja tak :) Czytałem też Mędrców Syjonu , Doktrynę szoku Naomi Klein i Apokalipsę Janka z Padmos... lubię czytać , ja głupiec bez matury. :)

Czym jeszcze chciałbyś mnie przestraszyć ?

Inteligencja , to umiejętność stawiania pytań :D

Twój ruch ... :)

Rozwalasz system Piotrze .
Posłuchaj wierszyka i sam sobie odpowiedz czy dalej uważasz że zadawanie pytań to inteligencja ?

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
4335
23 stycznia 2017r. o 13:51
Wiem Przemo i lubię to robić ... a z bajek już dawno temu wyrosłem :)

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza