Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Blond Kostrzewa niezalogowany
9 czerwca 2021r. o 17:53
~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółty Goździk napisał(a):

Smagliczko , weź proszę pod uwagę fakt ,że na bolcu nie wypowiadają się tylko PISowskie ciemniaki .Jest tu trochę ludzi myślących ,którzy podczas czytania Twoich prawd mogą się zakrztusić .

To prawda można si e zakrztusić bo posty smagliczki zawsze mnie rozbawiają ale patrząc na to z tej strony jestem za tym by pisał do końca świata a nawet jeden dzień dłużej

To prawda ,pamiętam smagliczkę jeszcze pod inny nickiem ,to człowiek prawdziwie wierzący ,jak dziwisz .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Horus niezalogowany
9 czerwca 2021r. o 18:07
Czy nie przypomina dawnego altera o podwójnym ,,ego''? Myślę że to on w kolejnym wcieleniu.
~~Bordowa Smagliczka niezalogowany
10 czerwca 2021r. o 8:18
~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółty Goździk napisał(a):

Smagliczko , weź proszę pod uwagę fakt ,że na bolcu nie wypowiadają się tylko PISowskie ciemniaki .Jest tu trochę ludzi myślących ,którzy podczas czytania Twoich prawd mogą się zakrztusić .

To prawda można si e zakrztusić bo posty smagliczki zawsze mnie rozbawiają ale patrząc na to z tej strony jestem za tym by pisał do końca świata a nawet jeden dzień dłużej

Przyjdzie czas Falco, że nie będzie ci do śmiechu... Ty o tym wiesz, i im bardziej zdajesz sobie z tego sprawę, tym gorliwiej manifestujesz swoją postawę. A tam w środku coś uwiera, coś nie daje spokoju... Nie zagłuszysz tego.
10 czerwca 2021r. o 8:23
~~Horus napisał(a): Czy nie przypomina dawnego altera o podwójnym ,,ego''? Myślę że to on w kolejnym wcieleniu.

Nie pisałem tu z zarejestrowanego nicka, więc pudło. Z tymczasowych to przez jakiś czas byłem Lnem. A zresztą, jakiej by mi nazwy nie przydzieliło, po jednym zdaniu pewnie poznać że to ja :P
Podobnie jak Panna wczoraj ciągle zapominał się logować i pisał spod kwiatka, a potem zupełnie niepotrzebnie autoryzował swoje wypowiedzi, bo z samej treści widać było że to on pisał.
~~Rezedowy Oczar niezalogowany
10 czerwca 2021r. o 11:17
~~Bordowa Smagliczka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Horus napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pomarańczowożółty Goździk napisał(a):

Przyjdzie czas Falco, że nie będzie ci do śmiechu... Ty o tym wiesz, i im bardziej zdajesz sobie z tego sprawę, tym gorliwiej manifestujesz swoją postawę. A tam w środku coś uwiera, coś nie daje spokoju... Nie zagłuszysz tego.

Smagliczka , to coś co uwiera to poświęcony członek w dudzie ?
10 czerwca 2021r. o 13:52
Oczar masz problem, i to jak widzę spory...
~~Brunatnożółta Tunbergia niezalogowany
10 czerwca 2021r. o 15:21
Smagliczko oni chcą się samozaorać i to jest ten problem. Ale jeszcze większy problem to ten że oni o tym nie wiedzą.
~~Olo niezalogowany
10 czerwca 2021r. o 15:39
Niewiele osób wiedziało, że również w polskim Sejmie księża pełnią posługę kapłańską.
Jak się jednak okazuje, na ponad 400 posłów wystarcza jeden ksiądz. To on zapewnia posłom i senatorom, gdyż obsługuje cały parlament, spokój ducha. Kapelanem parlamentarzystów jest ks. dr Piotr Burgoński, wykładowca akademicki UKSW.
Ksiądz nie otrzymuje wynagrodzenia z Sejmu, ale z Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji .Średnie wynagrodzenie dla duchownych podlegających MSWiA to niecałe 9 tys. złotych, czyli mniej, niż otrzymuje poseł.

Qrna ci to się umieją ustawić ,nie narobić się a zarobić .Wszystko z Bogiem na uświęconych ustach.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza