Zastosowana autokorekta
~~Kasztankowy Kuflik napisał(a): Swoim zwyczajem nie zacytowałeś całego listu tylko jakieś wyrwane z kontekstu zdanie. Nie jest w nim mowa jedynie o Jezusie.
List ten stoi w sprzeczności ze stanowiskiem Kongregacji Nauki Wiary, co jest zresztą napisane w artykule, który zacytowałeś.
Ty np.zachowujesz się po chamsku na portalu, nie jesteś za mądry, nic dobrego nie wnosisz do tego forum i ktoś mógłby pomyśleć, że wszyscy agnostycy tacy są, a ja znam wielu mądrych, kulturalnych , miłych. Podobnie jest z katolikami, są mądrzy i głupsi, nie ma co się tym tak podniecać.
~~Kasztankowy Kuflik napisał(a): Gdybyś miał jakąś choćby podstawową wiedzę, to byś wiedział, że komórki abortowanych dzieci są w większości szczepionek, nie tylko tych na covid.
Nie umiesz nawet zacytować głupiego posta to o czym ja mam z tobą rozmawiać ? Wklejasz jakieś fragmenty bez składu i ładu.
Napisałem ci, że są różni katolicy. Ci , którzy napisali ten list i tacy jak abp Polak. Nie bez powodu abp Polak jest Prymasem a ci co napisali list, nie. Rozumiesz ?
Jeśli twoja mama katoliczka (jak deklarowałeś) napisze jakiś list to ma to być dla mnie jakichś wyznacznik, bo jest katoliczką ?
Opamiętaj się człowieku, bo już się pogubiłeś w tej swojej nienawiści.
Horus napisał(a): skoro są we wszystkich szczepionkach te komórki to gdzie katolicka ''moralność''?
czy to tylko puste hasełko?
ot popieprzymy o moralności i durnie to ''łykną'' :]
Horus napisał(a): skoro są różni katolicy to jakim ty jesteś? zadałeś sobie to pytanie ale czy potrafiłeś sobie szczerze odpowiedzieć?
po tym co ty skrobiesz to wątpię...
a co ty teraz mieszasz w to moją matkę?
z nią piszę czy z tobą?
na koniec ...
biskup Polak jest ''lepszym '' katolikiem niż ci co pisali list?
no ciekawe...
to wy macie też wewnętrzne ''lepsze '' i gorsze sorty''?
Horus napisał(a): facet ..włącz sobie teraz za chwilę tvn...wiem ...bierze cię obrzydzenie na samo to słowwo...ale zwalcz to w sobie ...
pooglądaj i skomentuj tego bąkiewicza i jego fundację..
skomentuj jego zachowania i szkolenia jakie robi swoim ''bojówkom''
ja już oglądałem więc poczekam na twój komentarz...;)
o ile będziesz miał ''jaja''...hahaha