Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

~~Kasztankowy Kuflik niezalogowany
4 stycznia 2021r. o 18:39
Jeśli są takimi katolikami jak ty byłeś, to pewnie nie wiedzą.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
4 stycznia 2021r. o 18:50
a ty jakim jesteś?
to że klęczysz zapewne przed monitorem robi z ciebie lepszego katolika?

a co ty na to?

''Grupa katolików napisała list do Andrzeja Dudy i Episkopatu, w którym sprzeciwia się masowym szczepieniom przeciwko koronawirusowi, deklarując jednocześnie, że "jedynym panem ich życia i śmierci jest Jezus Chrystus". List pojawił się m.in. na profilu ks. Romana Kneblewskiego, kapelana narodowców.

Katolicy napisali list do prezydenta Dudy. "Sprzeciwiamy się propagowaniu szczepionek"
Nie brakuje jednak obaw, że proces szczepień zostanie zahamowany i nie zostanie zrealizowany zgodnie z oczekiwaniami z powodu potencjalnie dużej części społeczeństwa, która odmówi szczepienia. Na profilu ks. Romana Kneblewskiego pojawił się list grupy katolików sprzeciwiających się programowi szczepień. Dokument został skierowany do prezydenta Andrzeja Dudy i Episkopatu.''

czyżbyś teraz podważył tą ''katolickość'' ?
przecież to sam kapelan ''narodowców'' :]
4 stycznia 2021r. o 19:08
Swoim zwyczajem nie zacytowałeś całego listu tylko jakieś wyrwane z kontekstu zdanie. Nie jest w nim mowa jedynie o Jezusie.

List ten stoi w sprzeczności ze stanowiskiem Kongregacji Nauki Wiary, co jest zresztą napisane w artykule, który zacytowałeś.

Ty np.zachowujesz się po chamsku na portalu, nie jesteś za mądry, nic dobrego nie wnosisz do tego forum i ktoś mógłby pomyśleć, że wszyscy agnostycy tacy są, a ja znam wielu mądrych, kulturalnych , miłych. Podobnie jest z katolikami, są mądrzy i głupsi, nie ma co się tym tak podniecać.
~Brązowa Tunbergia niezalogowany
4 stycznia 2021r. o 19:34
Żaden z 200 respiratorów od handlarza bronią nie ratuje życia.

PiS ma krew na rękach a ...y mają się dobrze. Polska rozkradziona, zdruzgotana, ośmieszona

Zastosowana autokorekta

22258
#Horus nieaktywny
4 stycznia 2021r. o 19:46
~~Kasztankowy Kuflik napisał(a): Swoim zwyczajem nie zacytowałeś całego listu tylko jakieś wyrwane z kontekstu zdanie. Nie jest w nim mowa jedynie o Jezusie.

List ten stoi w sprzeczności ze stanowiskiem Kongregacji Nauki Wiary, co jest zresztą napisane w artykule, który zacytowałeś.

Ty np.zachowujesz się po chamsku na portalu, nie jesteś za mądry, nic dobrego nie wnosisz do tego forum i ktoś mógłby pomyśleć, że wszyscy agnostycy tacy są, a ja znam wielu mądrych, kulturalnych , miłych. Podobnie jest z katolikami, są mądrzy i głupsi, nie ma co się tym tak podniecać.

''swoim zwyczajem''?

a co to tu jest ?...biblioteka publiczna?
mam tu wklejać całe artykuły? :]
facet ...wybieram to co jest ważne w treści ...
nie żadne tam ''konteksty'' ;)
a to czy stoi to w sprzeczności czy nie to nie moja sprawa...ważne jest to jak teraz starasz się tłumaczyć ...zresztą w sposób naiwny ...
ale popatrz jaki z tego wyniknął dla ciebie pozytyw...przeczytałeś cały artykuł i wybrałeś też ''kontekst'' :] taki który usprawiedliwia teraz to że starasz się sprawę załagodzić i pomniejszyć swoją ''wtopę'' z poprzednich postów...;)

nie piszę być wkleił tu posty z tym moim wręcz legendarnym ''chamstwie'' bo znam odpowiedź ...będzie coś w ''typie'' - nie chce mi się szukać...

po co mi tu piszesz kogo znasz?
a co mnie to interesuje?
ja też znam ...
szachownice ,bławatki ,przegorzanków i ...kuflików...

:]

''...nie jesteś za mądry, nic dobrego nie wnosisz do tego forum...''

a ty jako ten ''mądry'' co tu wniosłeś na forum?
podasz jeden przykład?

Dopisane 04.01.2021r. o godz. 19:43:

przeczytaj jeszcze raz mój post i swoją odpowiedź...

Horus 1 godz. 2 min. temu

no to wychodzi na to że nie tylko ja nie mam tej ''podstawowej wiedzy'' bo sami katolicy -zadeklarowani- twierdzą inaczej ...

więc albo oni albo ty jednak nie mają wiedzy ...;)

podstawowej...;)
Zgłoś do moderacji Cytuj tego posta - Dodaj swoją odpowiedź

~~Kasztankowy Kuflik 59 min. temu

Jeśli są takimi katolikami jak ty byłeś, to pewnie nie wiedzą.

czyli ta ''grupa katolików'' z KSIĘDZEM :] na czele kim w końcu jest?

a może o czymś ''nie wiedzą''?
a ty wiesz...hahaha

Dopisane 04.01.2021r. o godz. 19:46:

nasz ...doczytaj to czego ci twoje ''sumienie'' nie pozwoliło wkleić ...;)

''W dalszej części listu, grupa katolików przedstawia "swoje argumenty" przeciwko programowi szczepień na koronawirusa. Pojawia się tam m.in. sugestia, że szczepionki przeciw Covid-19 powstały z "użyciem linii komórkowych dzieci abortowanych."

Prymas Polski abp Wojciech Polak: zaszczepię się w trosce o zdrowie własne i innych
"Zdecydowanie i zgodnie z naszymi sumieniami sprzeciwiamy się propagowaniu szczepionek, których producenci nie informują o ich rzeczywistym składzie. Wokół reklamowanych szczepionek powstało bowiem tak dużo zamętu, że mamy podstawy wątpić w ich etyczność i skuteczność leczniczą" - kontynuują autorzy listu.''

ajajaj... ''komórki abortowanych dzieci''

a do tego jeszcze sam biskup Polak zadeklarował chęć zaszczepienia...

ajjajaj...
4 stycznia 2021r. o 20:05
Gdybyś miał jakąś choćby podstawową wiedzę, to byś wiedział, że komórki abortowanych dzieci są w większości szczepionek, nie tylko tych na covid.

Nie umiesz nawet zacytować głupiego posta to o czym ja mam z tobą rozmawiać ? Wklejasz jakieś fragmenty bez składu i ładu.

Napisałem ci, że są różni katolicy. Ci , którzy napisali ten list i tacy jak abp Polak. Nie bez powodu abp Polak jest Prymasem a ci co napisali list, nie. Rozumiesz ?

Jeśli twoja mama katoliczka (jak deklarowałeś) napisze jakiś list to ma to być dla mnie jakichś wyznacznik, bo jest katoliczką ?

Opamiętaj się człowieku, bo już się pogubiłeś w tej swojej nienawiści.
22258
#Horus nieaktywny
4 stycznia 2021r. o 20:35
~~Kasztankowy Kuflik napisał(a): Gdybyś miał jakąś choćby podstawową wiedzę, to byś wiedział, że komórki abortowanych dzieci są w większości szczepionek, nie tylko tych na covid.

Nie umiesz nawet zacytować głupiego posta to o czym ja mam z tobą rozmawiać ? Wklejasz jakieś fragmenty bez składu i ładu.

Napisałem ci, że są różni katolicy. Ci , którzy napisali ten list i tacy jak abp Polak. Nie bez powodu abp Polak jest Prymasem a ci co napisali list, nie. Rozumiesz ?

Jeśli twoja mama katoliczka (jak deklarowałeś) napisze jakiś list to ma to być dla mnie jakichś wyznacznik, bo jest katoliczką ?

Opamiętaj się człowieku, bo już się pogubiłeś w tej swojej nienawiści.

co ty mi tu znowu zaczynasz pierdzielić o jakiejś ''nienawiści''
to ty tu w jednym ze swoich postów postawiłeś się w roli ''mędrca''

ty czytasz to co piszesz?
czy piszesz nie nadążając za tym co piszesz...;)

skoro są we wszystkich szczepionkach te komórki to gdzie katolicka ''moralność''?
czy to tylko puste hasełko?
ot popieprzymy o moralności i durnie to ''łykną'' :]

skoro są różni katolicy to jakim ty jesteś? zadałeś sobie to pytanie ale czy potrafiłeś sobie szczerze odpowiedzieć?
po tym co ty skrobiesz to wątpię...

a co ty teraz mieszasz w to moją matkę?
z nią piszę czy z tobą?

na koniec ...
biskup Polak jest ''lepszym '' katolikiem niż ci co pisali list?

no ciekawe...

to wy macie też wewnętrzne ''lepsze '' i gorsze sorty''?

facet ..włącz sobie teraz za chwilę tvn...wiem ...bierze cię obrzydzenie na samo to słowwo...ale zwalcz to w sobie ...
pooglądaj i skomentuj tego bąkiewicza i jego fundację..

skomentuj jego zachowania i szkolenia jakie robi swoim ''bojówkom''

ja już oglądałem więc poczekam na twój komentarz...;)

o ile będziesz miał ''jaja''...hahaha
4 stycznia 2021r. o 20:51
Horus napisał(a): skoro są we wszystkich szczepionkach te komórki to gdzie katolicka ''moralność''?
czy to tylko puste hasełko?
ot popieprzymy o moralności i durnie to ''łykną'' :]

https://www.rp.pl/Kosciol/201229575-Czy-katolik-moze-przyjac-szczepionke-produkowana-na-bazie-komorek-abortowanych-plodow.html

Horus napisał(a): skoro są różni katolicy to jakim ty jesteś? zadałeś sobie to pytanie ale czy potrafiłeś sobie szczerze odpowiedzieć?
po tym co ty skrobiesz to wątpię...

a co ty teraz mieszasz w to moją matkę?
z nią piszę czy z tobą?

na koniec ...
biskup Polak jest ''lepszym '' katolikiem niż ci co pisali list?

no ciekawe...

to wy macie też wewnętrzne ''lepsze '' i gorsze sorty''?

Postaw swoją matkę obok abp Polaka i zastanów się czy są tak samo inteligentni czy mają taką samą wiedzę na temat Pisma Świętego i sam sobie odpowiedz.

Horus napisał(a): facet ..włącz sobie teraz za chwilę tvn...wiem ...bierze cię obrzydzenie na samo to słowwo...ale zwalcz to w sobie ...
pooglądaj i skomentuj tego bąkiewicza i jego fundację..

skomentuj jego zachowania i szkolenia jakie robi swoim ''bojówkom''

ja już oglądałem więc poczekam na twój komentarz...;)

o ile będziesz miał ''jaja''...hahaha

Często oglądam tvn, ale teraz idę się poprzytulać do żony, to ciekawsze i przyjemniejsze, tobie też polecam.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza