Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Uważaj ...'szatan' jest wszędzie i atakuje :)

22258
#Horus nieaktywny
4 stycznia 2021r. o 20:59
oczywiście że to przyjemniejsze...
wiem o tym ...

ale ty po prostu podkuliłeś ogon...hahaha
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Makowy Mieczyk niezalogowany
5 stycznia 2021r. o 14:13
Kapelani zatrudnieni w Krajowej Administracji Skarbowej zarabiali w 2020 r. średnio ponad 6 tys. zł miesięcznie - wynika z odpowiedzi na interpelację, którą udostępnił poseł Krzysztof Śmiszek .

"Chcecie wiedzieć jak wygląda w praktyce klerykalizacja państwa? Za nasze oczywiście pieniądze? Świeżutkie informacje z Ministerstwa Finansów. Zarobki kapelanów w Krajowej Administracji Skarbowej. Ponad 6 tysięcy miesięcznie. Rozumiem, że ściągalność podatków znacznie wzrosła" - napisał Śmiszek.

Kapelani KAS zarabiali średnio w listopadzie 2020 r. 6 tys. 064 zł brutto. Jest to wzrost rok do roku o ponad 250 zł - dowiadujemy się z pisma.

Jak wynika z interpelacji kapelani organizowali między innymi akcje charytatywne, akcje oddawania krwi, uczestniczą w pogrzebach pracowników, odprawiają msze w ich intencjach, publikują artykuły na stronach KAS, stworzyli akcję "Telefon Zaufania KAS"

KARWASZ ,ŻYĆ NIE UMIERAĆ !
~~Karmelowy Zawilec niezalogowany
5 stycznia 2021r. o 14:16
To się kształć nieuku, może oderwiesz się od łopaty.
5918
#zbynek nieaktywny
5 stycznia 2021r. o 14:44
~~Karmelowy Zawilec napisał(a): To się kształć nieuku, może oderwiesz się od łopaty.
[img=1609854241_xjv1ocr.jpg]
~~Złotawordzawy Goździk niezalogowany
5 stycznia 2021r. o 14:46
chamski zbynku to nie znaczy, że musisz brać przykład na całe życie i zaprdalać całe życie przy łopacie przgupie
~~Złotawordzawy Goździk niezalogowany
5 stycznia 2021r. o 14:49
aaaa zbynek opowiedz coś jeszcze o swojej matce przy autostradzie o której z takim podziwem ciągle wspominasz
~~Szarobłękitny Ziarnopłon niezalogowany
5 stycznia 2021r. o 15:34
"Urodziłem się głupi i umrę głupi. Sensem mojego życia jest forum Bolecinfo. Kiedy mnie stamtąd wyrzucili błagałem Kazimierza na kolanach, żebym mógł tam dalej pisać, dla mnie to jak tlen, bez tego moje życie jest nijakie i burakie. "

Janusz T. ps Horus/falco
~~Rdzawoczerwona Pragnia niezalogowany
5 stycznia 2021r. o 15:38
~~Szarobłękitny Ziarnopłon napisał(a): "Urodziłem się głupi i umrę głupi. Sensem mojego życia jest forum Bolecinfo. Kiedy mnie stamtąd wyrzucili błagałem Kazimierza na kolanach, żebym mógł tam dalej pisać, dla mnie to jak tlen, bez tego moje życie jest nijakie i burakie. "

Janusz T. ps Horus/falco

hahahahahahahahahaahahahahaha
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza