Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Szary Omieg niezalogowany
10 stycznia 2019r. o 22:44
Jaanoo napisał(a):
Jaanoo napisał(a):
falco napisał(a): upadek często bywa gwałtowny i niespodziewany ...;)
a resztę sam oceniłeś (aś)

ja również postępuję podobnie -bardziej mnie bawi niż irytuje forumowe chamstwo
zresztą nie zaczepiany ,nie obrażany nie piszę do nikogo ''kmiocie '' czy ''głom.bie'':)

prawda kmioty? gdzie się podziały bazylki i korniszonki?...hahahaha
siedzą po norach i obmyślają strategię ?
nie ...oni liczą na to że Falco zapomni...hahahaha
a nie zapomni ...

~~Groszkowy Plektrantus napisał(a):
~~Groszkowy Plektrantus napisał(a):
~~Koralowa Iglica napisał(a):
~~Ziemistoszary Kleome napisał(a): Biedny Judasz, sam tutaj żre się w każdym temacie. Wykłóca się ze wszystkimi tyldami o byle gówno. Lata za nimi wszędzie, gdzie o nim wspomną, jak jakiś obszczymurek, aby tylko zaznaczyć swój teren. Drą z niego ostatniego łacha hahaha. Jest tutaj największym niedouczonym cepem, trollem śmierdzącym i on kogoś prowadzi na smyczy? Biedaczek ma jakiegoś pie_rdolca? Powinien się najlepiej zbadać i leczyć, bo będzie kiedyś za późno i zejdzie od tego ujadania :D:(
...... i to spkojnie wystarczy
cała prawda o tym łachu

Nareszcie ktoś porządnie ocenił tego trolla.

:D

hahaha
hahaha
hahaha
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
11 stycznia 2019r. o 7:38
miej ''jaja'' frajerzyno :]
zgłoś swoje podejrzenia o ''skłonnościach '' Falco do prokuratury ..
nie znasz adresu ?prostaku ....

"bierz życie z każdym oddechem..."
~~Zielonobrunatna Bazylia niezalogowany
11 stycznia 2019r. o 8:03
~~Zgniłozielona Irga napisał(a): uzdrawianie wg szamanów pislamu:

epidemia kornika drukarza - wyciąć 20% drzew !
epidemia ASF - wystrzelać 100% dzików !
Wzrost zachorowań na grypę - ? ?

Wyjątkowy, nawet ja na to forum, przypadek tępoty umysłowej połączonej z dużymi problemami psychiatrycznymi (pisofobia)!
Wszystkie albo prawie wszystkie dziki zastrzelono w Niemczech (800000) czy we Francji!
W Polsce limit do odstrzału 200000 sztuk na 2019 rok!
To jest o 30% MNIEJ niż średnio za rządów PO!
PS
Durny jak but z lewej nogi a poucza wszystkich o wszystkim!
~~Zgniłozielona Irga niezalogowany
11 stycznia 2019r. o 10:03
z samego faktu że nie jestem ...em wynika że jestem mądrzejszy od ciebie z.b.

Zastosowana autokorekta

~~Szary Omieg niezalogowany
11 stycznia 2019r. o 10:18
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):
~~Zgniłozielona Irga napisał(a): uzdrawianie wg szamanów pislamu:

epidemia kornika drukarza - wyciąć 20% drzew !
epidemia ASF - wystrzelać 100% dzików !
Wzrost zachorowań na grypę - ? ?

Wyjątkowy, nawet ja na to forum, przypadek tępoty umysłowej połączonej z dużymi problemami psychiatrycznymi (pisofobia)!
Wszystkie albo prawie wszystkie dziki zastrzelono w Niemczech (800000) czy we Francji!
W Polsce limit do odstrzału 200000 sztuk na 2019 rok!
To jest o 30% MNIEJ niż średnio za rządów PO!
PS
Durny jak but z lewej nogi a poucza wszystkich o wszystkim!

i

Komisja Europejska popiera plan masowego odstrzału dzików i chwali polskie władze za podjęte działania. "To niezbędny krok w celu ograniczenia bardzo agresywnego rozprzestrzeniania się w ostatnich miesiącach afrykańskiego pomoru świń (ASF) w Polsce i krajach UE oraz w celu ochrony unijnych rolników i konsumentów" - powiedział RMF FM przedstawiciel Komisji Europejskiej.

Czytaj więcej na https://fakty.interia.pl/polska/news-rmf-komisja-europejska-popiera-plan-odstrzalu-dzikow-i-chwal,nId,2777667#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
11 stycznia 2019r. o 11:54
~~Zgniłozielona Irga napisał(a): z samego faktu że nie jestem ...em wynika że jestem mądrzejszy od ciebie z.b.

Jesteś głupszy niż ustawa przewiduje (czyli najgłupszy) :
- nie jestem ...em
- ...y są mądrzejsze od POpaprańców, bo za PO Polaków okradziono sumy o 2 rzędy więcej niż za PiS, nie dano Polakom NIC, wyłudzono VAT na ćwierć BILIONA, o pół BILIONA zwiększono zadłużenie kraju, ukradziono 156 mld emerytom z OFE.

Słowem u lemingów dno głupoty odpadło!

Zastosowana autokorekta

~~Ognistoruda Calibrachoa niezalogowany
11 stycznia 2019r. o 12:28
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):
~~Zgniłozielona Irga napisał(a): z samego faktu że nie jestem ...em wynika że jestem mądrzejszy od ciebie z.b.

Jesteś głupszy niż ustawa przewiduje (czyli najgłupszy) :
- nie jestem ...em
- ...y są mądrzejsze od POpaprańców, bo za PO Polaków okradziono sumy o 2 rzędy więcej niż za PiS, nie dano Polakom NIC, wyłudzono VAT na ćwierć BILIONA, o pół BILIONA zwiększono zadłużenie kraju, ukradziono 156 mld emerytom z OFE.

Słowem u lemingów dno głupoty odpadło!

,,Zostaliśmy oszukani przez PiS, dosyć dzielenia pracowników budżetówki na lepszych i gorszych - mówił w TVP Info przewodniczący NSZZ "Solidarność" Piotr Duda. Podkreślił, że "S" domaga się m.in. podwyżek dla całej budżetówki, takich jak w służbach mundurowych. ''

Zastosowana autokorekta

11 stycznia 2019r. o 13:36
Z jednej strony głupota socjalistów pisowskich, z drugiej strony związkowców.
Przesadnie chwaląc się sukcesami zaostrzyli apetyty, a związkowcy wierzą, że są jakieś duże pieniądze do rozdania!
Pis rzeczywiście znacznie poprawił sytuację gospodarki i wszystkie wskaźniki, ale wszyscy zapominają o tym, że na same ODSETKI od długu odziedziczonego po POpaprańcach rząd musi przeznaczać 40 mld złotych. A gdzie do tego spłata długu?!
NIESPŁACALNEGO!
Ale to akurat zasługa PO!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza