falco napisał(a): ''...radna PiS w 2016 roku zarabiała w NBP średnio 45,5 tys. zł miesięcznie''
co wy na to ...y?
jej też się ''należało''
nie da się ukryć ...prezesiny lubią blondynki ...:]
a ci z KC przy Nowogrodzkiej takich jak wy ''suwerenów''
niedoinformowanych ,uległych i mających trudności z myśleniem i wyciąganiem wniosków :]
Zastosowana autokorekta
mir.ko napisał(a): W zasadzie jestem za blokadą dostępu do tytoniu jaki jest obecnie. Jest to problem. To jak zapodawanie kielona wódy albo wdychanie kleju. Większość nie potrafi zapanować nad nałogiem i przegrywa. Kiedy przychodzi czas na leczenie i operacje czy odliczanie lat/miesięcy do zgonu jest za późno.
Dziś usłyszałem od pielęgniarki jednej że zauważyła z koleżankami że 1 papieros powoduje nagly skok cukru w organizmie o 20-40. Taka reakcja w trzustce zachodzi.
Unia ma w planie do 2050 wykluczenie ofiar śmiertelnych w motoryzacji. Raczej utopia jeszcze ale warto coś robić. Statystyk ofiar tytoniu i alkoholu też szoda przytaczać ale daje do myślenia
~~Bananowa Czarnuszka napisał(a):falco napisał(a): ''...radna PiS w 2016 roku zarabiała w NBP średnio 45,5 tys. zł miesięcznie''
co wy na to ...y?
jej też się ''należało''
niedoinformowanych ,uległych i mających trudności z myśleniem i wyciąganiem wniosków :]
Salvini?...to ten miłośnik Władymira?
ten co to obnosi się koszulką z wizerunkiem Putina?....hahahahaha
Matteo Salivni ciepło o PiS. „Nie obchodzi mnie, co uważa się w Brukseli”
https://wmeritum.pl/matteo-salvini-pis-bruksela/262693
Zastosowana autokorekta
falco napisał(a): ''...
~~Bananowa Czarnuszka napisał(a):falco napisał(a): ''...
Jedni blondynki, drugich interesuje tematyka księży i małych dzieci . Prawda falco :-).