Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

2900
#falco nieaktywny
14 lutego 2019r. o 21:08
w końcu popieracie pislamistów czy ...:][img=1550174921_7q2mxkr.png]

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonkawa Kobea niezalogowany
14 lutego 2019r. o 22:45
tutaj też nas.r.ałeś fałszywcu?
2900
#falco nieaktywny
14 lutego 2019r. o 23:13
może troszkę więcej kultury?
wiesz co to jest?
:]

ja idę spać a ty o tym poczytaj bo nic o niej nie wiesz:)

~~Szary Omieg niezalogowany
14 lutego 2019r. o 23:36
Jaanoo napisał(a):
Jaanoo napisał(a):
Jaanoo napisał(a): [img=1548783364_w0unnjm.jpg][img=1548783371_42fu2j7.jpg]

[img=1548784413_wtw8j3q.jpg][img=1548784421_qogb8nw.jpg]
[img=1548784988_dc7gorh.jpg]
2900
#falco nieaktywny
15 lutego 2019r. o 6:17
ej ...y
kim jest ks. Sawicz?
pytam bo zawinął kiecę po tym jak prezesina dał mu 50 tysięcy i ''porzucił stan kapłański'' :]

czyżby kolejny ''kryształowy '' ze Srebrnej?
co o zniknięciu kuria?

''najciemniej jest pod latarnią '' hahahahaha

ps. ja tam poparcie?...dalej rośnie? :]

Zastosowana autokorekta

~~Zielonobrunatna Bazylia niezalogowany
15 lutego 2019r. o 8:15
Mógłbyś w końcu raz napisać coś po polsku, postawić jakąś tezę, wyrazić zdanie na jakikolwiek KONKRETNY temat...

Ciągle snujesz jakieś autystyczne nawiązania do czegoś co się roi lewackim ścierwomediom, albo w twojej głowie.
Nie da się odnieść do kotłowaniny w twojej biednej głowie!
~~Zielonobrunatna Bazylia niezalogowany
15 lutego 2019r. o 8:19
falco napisał(a): może troszkę więcej kultury?

Jeśli chodzi o kulturę, to najpierw sam się naucz, dopiero potem możesz zacząć uczyć innych.
~~Mlecznoróżowa Glicynia niezalogowany
15 lutego 2019r. o 8:26
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a): Mógłbyś w końcu raz napisać coś po polsku .

'' W lutym 2018 r. Jarosław Kaczyński, w imieniu Instytutu Lecha Kaczyńskiego, podpisał uchwały sporządzone przez kancelarię Baker McKenzie, które dotyczyły m.in. zgody na zaciągnięcie kredytu na 300 mln euro i rozpoczęcie inwestycji.

"Przy czym chciałbym jeszcze powiedzieć, że Jarosław Kaczyński powiedział mi, że musi mieć jeszcze podpis księdza, który jest członkiem rady tej fundacji, ale powiedział, że zanim ten ksiądz podpisze, to trzeba mu zapłacić. Chodzi o pana Rafała Sawicza" - przytacza zeznania Birgfellnera "TVP".

Jarosław Kaczyński miał powiedzieć, że trzeba zapłacić księdzu 100 tys. zł. "Powiedziałem, że nie mam takich pieniędzy i muszę je wyłożyć z własnej kieszeni, i mogę zebrać 50 tys., a resztę zapłacimy mu, jak dostaniemy kredyt, a ja otrzymam swoje honorarium" - miał zeznać austriacki biznesmen. Powiedział, że pieniądze podjął z prywatnego konta w Banku Pekao SA. "Wyborcza" podaje, że do zeznań dołączono wydruk z konta z adnotacją o pobraniu gotówki 7 lutego 2018 r. Później Austriak miał zanieść pieniądze w kopercie na Nowogrodzką. Świadkiem tego miała być jego żona, powiązana rodzinnie z Kaczyńskim - wynika z nieoficjalnych informacji "TVP".

"W nawiązaniu do dzisiaj opublikowanych fragmentów zeznań Geralda Birgfellnera uprzejmie informuję, że nie wynika z tych fragmentów, aby mój Mocodawca miał pewność, że pieniądze trafiły do Ks. Rafała Sawicza. A tak sugeruje podtytuł artykułu" - napisał na Twitterze Roman Giertych.''

SKANDAL ,gdzie w takim razie jest forsa ? Ksiądz wiadomo osoba duchowna nie ukradł .Kryształowy kryształ nie bo i po co mu forsa ,kierowca także nie ,ma 3 mieszkania i miliony na koncie . Zostaje Baśka.
Trzeba by jasnowidza Jackowskiego .Albo naczelnikowi prąd do jajek i będzie śpiewał jak gołębica.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza