Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Bladofioletowy Różanecznik niezalogowany
15 lutego 2019r. o 8:43
Głosowanie na pis jest jak strzelenie Polsce w tył głowy
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Zielonobrunatna Bazylia niezalogowany
15 lutego 2019r. o 8:59
Od lat czekam na wskazanie - KTO LEPSZY OD PIS?
Kto zamiast PiS?
~~Stalowy Barwinek niezalogowany
15 lutego 2019r. o 9:03
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a): Od lat czekam na wskazanie - KTO LEPSZY OD PIS?
Kto zamiast PiS?

Odpowiadam ,partia Ojca Dyrektora .,skromnego prawego i sprawiedliwego zakonnika.
W 1683 roku Jan Sobieski uwolnił Wiedeń od wojsk Kara Mustafy. W roku 2019 wreszcie mamy rewanż z Austrii! Gerald Birgfellner uwolnił Warszawę od mafii Kacza Mustafy. Trochę się naczekaliśmy, ale co tam
15 lutego 2019r. o 9:44
Nie ma, nie było i nie będzie partii Ojca Dyrektora!
To są urojenia bez żadnych podstaw materialnych ze źródłem w załganych scierwomediach ,
15 lutego 2019r. o 9:48
~~Mlecznoróżowa Glicynia napisał(a):

Jarosław Kaczyński MIAŁ POWIEDZIEĆ

Co kogo mogą obchodzić plotki i przypuszczenia?
~~Stalowy Barwinek niezalogowany
15 lutego 2019r. o 10:11
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a):
~~Mlecznoróżowa Glicynia napisał(a):

Jarosław Kaczyński MIAŁ POWIEDZIEĆ

Co kogo mogą obchodzić plotki i przypuszczenia?

To jak miał przekazać kuzynowi aby dał księdzowi 100 tysi . Na migi ? Kartofel zna język migowy bo to profesor ale kuzyn pewnie nie .
~~Kasztanowordzawy Ognik niezalogowany
15 lutego 2019r. o 10:24
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a): Nie ma, nie było i nie będzie partii Ojca Dyrektora!
To są urojenia bez żadnych podstaw materialnych ze źródłem w załganych scierwomediach ,

Ruch Prawdziwa Europa - nazywany w mediach "partią ojca Rydzyka" - został już wpisany do ewidencji partii politycznych. Za ugrupowaniem stoi europoseł wybrany z list PiS Mirosław Piotrowski, o którym mówi się, że jest blisko związany z dyrektorem Radia Maryja.

Ruch Prawdziwa Europa - Europa Christi został wpisany do ewidencji partii politycznych - poinformowała PAP rzeczniczka ds. cywilnych Sądu Okręgowego w Warszawie Sylwia Urbańska. Prezes partii, europoseł Mirosław Piotrowski liczy, że teraz "szybko zapadną decyzje" o listach kandydatów .

Na pytanie, czy Ruch Prawdziwa Europa, liczy na poparcie dyrektora Radia Maryja o. Tadeusza Rydzyka, europoseł powiedział, że "osoby duchowne w Polsce, nie mieszają się do polityki". "I takie sugestie odczytuję w formie żartu" - dodał.

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
15 lutego 2019r. o 10:27
~~Zielonobrunatna Bazylia napisał(a): Nie ma, nie było i nie będzie partii Ojca Dyrektora!

Cześć Bazyl :) Co racja to racja . Ale martwi mnie ta rywalizacja między lewactwem , a watykanistami . Oczyma wyobra ... zi ...ni widzę Świat bez konfliktów . Powiedz mi dlaczego musisz opowiedzieć się po którejś ze stron POPISU . Bąd ... zi ... i ni ... jak Gerald Sapkowskiego ... neutralny :) Ja się dopiero uczę neutralności , tak więc krajanów do tego samego namawiam.

Jeśli pogodzisz się z Papugą , to będzie tak mniej więcej , jak Arab z Żydem , albo odwrotnie :D

Papuga trochę Ci się popieerdzieliło ... cyferki ... nie trzy trzy siedem , tylko 447 :D

Ale pan Michalkiewicz nadal pozostaje moim AUTORYTETEM.

Jest jeszcze jeden gościu ... Nassim Haramein , ten nie jest od polityki , ten jest od fizyki

Dałem się zaprogramować i nie żałuję , Kwiat Życia , mój symbol ...

Qurwa zaczynam mówić jak Fobiczny

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza