~~Pozłocisty Winorośl niezalogowany 23 maja 2019r. o 21:58
~~Czerwona Dąbrówka napisał(a):
~~Ciemnopiwny Miłorząb napisał(a): "Trzeba słuchać ludu, obiecać im czego oczekują
a potem WYGASZAĆ ich oczekiwania.
Mają zap...ć za miskę ryżu
Ludzie są tak głupi że to działa!
Niesamowite !"
Pamiętajcie na wybory idziemy ze swoimi długopisami !
I głosujemy na KONFEDERACJĘ!
Pytanie, po co ?
Dla jaj czy dla kontaktów.
Panna...radziecka ma problem, jak przełknąć tą "żabę" z Ozjaszem.
Ale to nic w porównaniu z KE. Tam wachlarz tęczowy od konserwatystów po aborcjonistów. I mówią, że ta różnorodność ich jednoczy ;)
#Pannazdzieckiem nieaktywny 23 maja 2019r. o 22:37
~~Pozłocisty Winorośl napisał(a):
~~Czerwona Dąbrówka napisał(a):
~~Ciemnopiwny Miłorząb napisał(a): "Trzeba słuchać ludu, obiecać im czego oczekują
a potem WYGASZAĆ ich oczekiwania.
Mają zap...ć za miskę ryżu
Ludzie są tak głupi że to działa!
Niesamowite !"
Pamiętajcie na wybory idziemy ze swoimi długopisami !
I głosujemy na KONFEDERACJĘ!
Pytanie, po co ?
Dla jaj czy dla kontaktów.
Panna...radziecka ma problem, jak przełknąć tą "żabę" z Ozjaszem.
Ale to nic w porównaniu z KE. Tam wachlarz tęczowy od konserwatystów po aborcjonistów. I mówią, że ta różnorodność ich jednoczy ;)
Dla jaj :D
Ale będą d.ebile zćiwieni kiedy Ryży Olsen przestanie być królem , a Sośnierz i Czerniak , jak Nigel Farage , albo ... no ten ...bryta ... qurde zapomniałem ... starość nie radość :D ... no właśnie Bloom ...
Kasa misiu , kasa :D A mówiłem Ci już coś o fiducjarnym pieniądzu , bo stary już jestem i zniedołężniały i pamięć nie ta ? :D
Ale pamiętam gnoja z Dolnych Młynów . Całuski głupia Papugo :)
Bracia Lachy i Wy piękne Słowianki , życząc dobrej nocy proszę Was ... wiedząc o tym , że mnie czytacie ... proszę Was ... rozwalić komunistyczny eurokołchoz od środka . Jest szansa w niedzielę :)
Dobranoc :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Pozłocisty Winorośl niezalogowany 23 maja 2019r. o 23:31
Dolnych, czy Górnych ?
Ale jak Ty tak z sercem to i ja mam coś dla Ciebie.
W trójce przed południem leci powieść Rymkiewicza o czasach insurekcji.
Tytułu nie pamiętam bo i u mnie pamięć już nie ta. A poza tym byłoby
za łatwe, bo w tytule była gotowa recepta. Recepta jaką nasi prapradziadowie
mieli na ówczesnych rusofili. Jakie oni wtedy piniądze brali ?
Czerwone złote ? Ech, ta pamięć
Ale jeśli zadasz sobie trochę trudu i dotrzesz to pamiętaj !!
Nie stosuj recepty samodzielnie, zaczekaj aż po Ciebie przyjdą ;)
~~Pozłocisty Winorośl niezalogowany 23 maja 2019r. o 23:52
Mateusz Piskorski po blisko trzech latach w areszcie wyszedł na wolność po wpłaceniu kaucji w wysokości 200 tys. złotych.
Ech te piniądze...
Zdecydował się na wywiad, którego udzielił rosyjskiemu portalowi eadaily.com.
W nim jako osoby które go „wpierały i wspierają” wymienił Janusza Korwin-Mikkiego, Grzegorza Brauna oraz Piotra Ikonowicza.
Rosyjski portal chwali się, że lider partii Zmiana udzielił jemu wywiadu, jako pierwszemu po wyjściu z aresztu za kaucją.
Ech te Papugi...
~~Szaropopielaty Zawciąg niezalogowany 24 maja 2019r. o 7:17
Drodzy wyborcy!
Nie dajcie się ogłupić propagandzie PiS i nie marnujcie głosu na tą partię! To tylko trochę inna wersja PO. W parlamencie europejskim przez 4 lata PiS nie zrobił praktycznie nic.
A teraz kręci w sprawie ustawy 447. Najwyraźniej już się w tej sprawie dogadali nie informując społeczeństwa. A tych, co się dopominają o wyjaśnienie ich postępowania w sprawie 447 i zabezpieczenie naszych polskich interesów nazywają ruskimi agentami. To czyimi agentami oni są?
W niedzielę głosujmy na KONFEDERACJĘ!
~~Czarnobrązowy Czosnaczek niezalogowany 24 maja 2019r. o 7:30
~~Szaropopielaty Zawciąg napisał(a): Drodzy wyborcy!
Nie dajcie się ogłupić propagandzie PiS i nie marnujcie głosu na tą partię! To tylko trochę inna wersja PO. W parlamencie europejskim przez 4 lata PiS nie zrobił praktycznie nic.
A teraz kręci w sprawie ustawy 447. Najwyraźniej już się w tej sprawie dogadali nie informując społeczeństwa. A tych, co się dopominają o wyjaśnienie ich postępowania w sprawie 447 i zabezpieczenie naszych polskich interesów nazywają ruskimi agentami. To czyimi agentami oni są?
W niedzielę głosujmy na KONFEDERACJĘ!
TYLKO KOALICJA EUROPEJSKA JEST W STANIE GODNIE POLSKĘ REPREZENTOWAĆ W PARLAMENCIE EUROPEJSKIM .
~~Złotordzawa Krzewuszka niezalogowany 24 maja 2019r. o 7:51
Każdy prowokator czy szaleniec, który odważy się podnieść rękę przeciw władzy PISowej, niech będzie pewny, że mu tę rękę władza ludowa odrąbie, w interesie klasy robotniczej, w interesie chłopstwa pracującego i inteligencji, w interesie walki o podwyższenie stopy życiowej ludności, w interesie dalszej demokratyzacji naszego życia, w interesie naszej Ojczyzny!"
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.