Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

211
skorn
13 listopada 2019r. o 22:23
~~Alabastrowy Rokitnik napisał(a):
skorn napisał(a):
~~Alabastrowy Rokitnik napisał(a):
skorn napisał(a): Przecież ten "antysystemowiec" głosował na Czarzastego. Skleroza zapomniała juz o aferach SLD : )

jak widzę nadal błąkasz się w swoim świecie fantasy :]
a gdzie to wyczytałeś że niby głosowałem na Czarzastego( nawiasem mówiąc mądry gość)

głosowałes na SLD czy nie?

mógłbym ci odpowiedzieć w ten sposób:)
zacznę odpowiadać na twoje pytania jak ty zaczniesz na moje ...;)

ale na to ci odpowiem ...nie

Nie głosowałeś na wdowę po Szmajdzińskim?

<i>
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złotawy Przypołudnik niezalogowany
14 listopada 2019r. o 6:15
korniszonie ...zdecyduj się
to w końcu na Czarzastego czy Szmajdzińską ?

a może wyjaw na kogo ty głosowałeś bo ja jak wiesz nie miałem oporów

czy nie czasem na ''miki''?
to przecież twój ''guru '' :]
~~Złotawy Przypołudnik niezalogowany
14 listopada 2019r. o 6:50
PYTANIE NA ŚNIADANIE :)

co tam ...y w Senacie?
dalej składacie propozycje korupcyjne?:]
co tam u waszego ''ideologa'' którego ''wykarczowano'' ze stołeczka?
aproposik - zabrał ze sobą swój portrecik który kazał sobie wymalować za ...wasze (i moje) pieniążki?

wali to na odległość narcyzmem :] teraz czekamy na portrecik ''naczjalnika'' :]

Zastosowana autokorekta

~~Ciemnobursztynowy Miskant niezalogowany
14 listopada 2019r. o 8:00
~~Złotawy Przypołudnik napisał(a): PYTANIE NA ŚNIADANIE :)

co tam ...y w Senacie?
dalej składacie propozycje korupcyjne?:]
co tam u waszego ''ideologa'' którego ''wykarczowano'' ze stołeczka?
aproposik - zabrał ze sobą swój portrecik który kazał sobie wymalować za ...wasze (i moje) pieniążki?

wali to na odległość narcyzmem :] teraz czekamy na portrecik ''naczjalnika'' :]

jaki gowin nie mam za co żyć zdziwiony :) zniesieniem 30-to krotności zusu :) wsadzili wydziobanego na buzi sasina na ministra od rozdziału stołków w spółkach skarbu państwa i niech się wieśniaki boją :) jak nie będą podnosić łapki jak kulawy zechce to im pozabiera stołki :) jest metoda? jest.

czekam kiedy to jabnie na ryj wszystko. wtedy będą rozpisane wybory i spieprzanie w kszaczory - niech przyjdą inni i naprawią co my zepsuliśmy :)

taki będzie koniec tego rozdawnictwa.

widział ktoś na forum gościa o nicku falus ? czy tylko się zalogował jakiś troll robić propagandę przed wyborami :) ?

tępak niedouczony.

Zastosowana autokorekta

~~Rdzawy Wawrzynek niezalogowany
14 listopada 2019r. o 8:11
Trudno się nie zgodzić z podpisem :D

Trzeba spaść z innej planety, spodziewając się jakiś zmian preferencji, kiedy w niedawnych wyborach PiS dostał poparcie największej ilości wyborców w historii polskich wyborów.
Powtórka, by poparło jeszcze więcej? ;)
~~Srebrzystoszara Funkia niezalogowany
14 listopada 2019r. o 8:39
https://www.money.pl/gospodarka/zakupy-z-chin-kontra-marian-banas-pancerny-tworca-nowej-skarbowki-przegral-z-chinskimi-sprzedawcami-6445719059953793a.html

pożar w pisowskim burdelu
~~Szarobłękitna Karagana niezalogowany
14 listopada 2019r. o 8:55
~~Rdzawy Wawrzynek napisał(a): Trudno się nie zgodzić z podpisem :D

Trzeba spaść z innej planety, spodziewając się jakiś zmian preferencji, kiedy w niedawnych wyborach PiS dostał poparcie największej ilości wyborców w historii polskich wyborów.
Powtórka, by poparło jeszcze więcej? ;)

Tak teraz to wszyscy poprą pisowską sektę bo Polska to Kraj mlekiem i miodem płynący , A jeszcze 5 lat temu Polska była w ruinie .
~~Niebieskofioletowy Dziurawiec niezalogowany
14 listopada 2019r. o 11:39
- Masakra. Pan profesor Grodzki kandydatem na Marszałka Senatu. Jak moja Mama umierała to trzeba było dać 500 dolarów za operację. Podobno na czasopisma medyczne. Faktury ani rachunku nie dostałam. Nigdy tego nie zapomnę.
- pisze prof. Agnieszka Popiela Jak dotąd marszałek Tomasz Grodzki nie odniósł się do zarzutu, chociaż sprawa na Twitterze stała się już dosyć głośna .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza