Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Wrzosowy Grab niezalogowany
3 stycznia 2020r. o 15:05
Brawo grafitowa,yes yes yes
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kredowobiała Golteria niezalogowany
3 stycznia 2020r. o 15:07
Na kolanach to ciągle klęczy PO i wrzeszczy wołając o pomoc do Niemców, francuzów, Holendrów, że w Polsce jest łamana demokracja, bo oni przegrali wybory do parlamentu europejskiego, samorządowe i rządowe. Wrzeszczą, bo czują przegrana w wyborach prezydenckich, płynie do nich strumień pieniędzy od różnych fundacji z zachodu i milionerów z kraju, którym niesmak płacenie Vatu. Na tym właśnie polega ta łamana demokracja, że bogaci muszą płacić więcej do państwowej kasy to wrzeszczą i podpuszczają lud. Nie jest już tak łatwo o transakcję pod stołem i o to walczą, żeby "wróciła ta ich normalność". Ilu jest hejterów opłacanych na internecie za opluwanie rządu to tylko wiedzą panowie baronowie z PO. Honoru nawet nie mieli i za imprezki pyrwatne płacili państwowymi pieniędzmi w restauracji Pod Sową. Gdzie podział się wasz Palikot, Kijewski walczący w KOD, a kradnący pieniądze. Oni są gorsi od ruskiej wwołoczy.
~~Kredowobiała Golteria niezalogowany
3 stycznia 2020r. o 15:16
Nie tylko ty ciężko pracujesz i sam zaczynasz od wyzwisk. Za PO i PSL nie było 13 tek i byłeś happy. Niech was wielki Aleksander Kwach, Leszek Miller wspiera w waszej zakłamanej Koalicji Obywatelskiej, bardziej pasuje Milicji Obywatelskiej, walczycie o powrót starych porzadków, dla tych przy korycie sielskie życie, dla chołoty z biedy wycie.
mysle jak zaznasz nawet wtedy troche biedy to chłopie nie zmądrzejesz, dadza ci z 5 zł i bedziesz wrzeszczał na ulicy jak to jest dobrze, że nasi wrócili do koryta, Donaldinio i spółka, a sam dalej będziesz gówno miał i będziesz gównojadem.
~~Złotawordzawa Leszczyna niezalogowany
3 stycznia 2020r. o 15:22
jak widzisz ''golterio'' prościej jest pierdzielić androny o ''donaldinio'' czy też sprzedawaniu tego czy owego innym...
ale jak wnioskuję z tej treści jaką nam tu wyskrobałeś jesteś jeszcze w trakcie nauki toteż sugeruję ci abyś na tym się skupił ...
~~Pożółkła Perowskia niezalogowany
3 stycznia 2020r. o 15:23
Cześć panowie, mam na imie Monika 25 lat. Chętnie poznam normalnego faceta. Nie szukam sponsora, nie interesuje mnie jakie masz zarobki, samochód itp. Przede wszystkim cenię kulturę osobistą i poczucie humoru, wygląd dla mnie to sprawa drugorzędna. Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu. Więcej moich zdjęć można zobaczyć na moim profilu : https://wyspakobiet.eu/monia25
~~Grafitowa Niezapominajka niezalogowany
3 stycznia 2020r. o 15:23
~~Kredowobiała Golteria napisał(a): Na kolanach to ciągle klęczy PO i wrzeszczy wołając o pomoc do Niemców, francuzów, Holendrów, że w Polsce jest łamana demokracja, bo oni przegrali wybory do parlamentu europejskiego, samorządowe i rządowe. Wrzeszczą, bo czują przegrana w wyborach prezydenckich, płynie do nich strumień pieniędzy od różnych fundacji z zachodu i milionerów z kraju, którym niesmak płacenie Vatu. Na tym właśnie polega ta łamana demokracja, że bogaci muszą płacić więcej do państwowej kasy to wrzeszczą i podpuszczają lud. Nie jest już tak łatwo o transakcję pod stołem i o to walczą, żeby "wróciła ta ich normalność". Ilu jest hejterów opłacanych na internecie za opluwanie rządu to tylko wiedzą panowie baronowie z PO. Honoru nawet nie mieli i za imprezki pyrwatne płacili państwowymi pieniędzmi w restauracji Pod Sową. Gdzie podział się wasz Palikot, Kijewski walczący w KOD, a kradnący pieniądze. Oni są gorsi od ruskiej wwołoczy.

BUCU jeśli udajesz mądrego to nie ,,POD SOWĄ "a U SOWY a czy wiesz co oznacza skrót K+M+B = KAMIENICZKA +MARIANA +BANASIA .kryształowego człowieka jak krzyczał cały PIS a teraz zganiają jego nominację i odwołanie na opozycję .111 milionów roztrwonili pisowscy poplecznicy na bzdury .Pokaż mi jakieś stowarzyszenie żeby otrzymywało takie pieniądze od spółek skarbu państwa ,wytłumacz czubku jak można dziennie wydawać 320 tys zl nie swoich pieniędzy .
~~Bananowa Metasekwoja niezalogowany
3 stycznia 2020r. o 15:27
https://finanse.wp.pl/kolejne-podwyzki-cen-pradu-staja-sie-faktem-klienci-pge-obrot-zaplaca-o-105-11-proc-wieksze-rachunki-6463732745353345a

Wenezuela +
~~Złotawordzawa Leszczyna niezalogowany
3 stycznia 2020r. o 15:42
~~Pożółkła Perowskia napisał(a): Cześć panowie, mam na imie Monika 25 lat. Chętnie poznam normalnego faceta. Nie szukam sponsora, nie interesuje mnie jakie masz zarobki, samochód itp. Przede wszystkim cenię kulturę osobistą i poczucie humoru, wygląd dla mnie to sprawa drugorzędna. Zainteresowane osoby zapraszam do kontaktu. Więcej moich zdjęć można zobaczyć na moim profilu : https://wyspakobiet.eu/monia25

cześć Moniczko:)
nadal szukasz?

piszesz że ''zainteresowane osoby...''
ale czym ?
teatrem ,muzyką ...zbierasz może znaczki ,widokówki ...
może lubisz spacery...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza