Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Co z poparciem dla PiS?

~~Kawowy Cytryniec niezalogowany
11 czerwca 2020r. o 12:15
Jakiż nasz Prezydent jest spoko odpowiedział kobiecie że wywołała burdę otoczona kordonem policji-brawo ! I ten człowiek dalej miałby być naszym Prezydentem? Każdy tylko nie on.
Pis to zgniła tkanka na zdrowym ciele narodu.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
11 czerwca 2020r. o 12:39
a cóż to z niego za prezydent ?
na proste pytanie jednego z uczestników jego spotkania o upolitycznienie sądów co powiedział ?
że walczy z układem sędziów komuchów?
ponad stu sędziów w Trybunale a on u wszystkich z nich widzzi ''komunę''?
sami sędziowie wyjaśnili temu ''prezydętowi'' że z takim rodowodem jest tylko TRZECH...

ale ...y i tu mam pytanie ...

od kogo legitymację i nadanie statusu sędziego dostała niejaka Przyłębska?

no ?...''oświeceni''...hahaha

Zastosowana autokorekta

13926
qwax_
11 czerwca 2020r. o 12:59
~~Ametystowa Psianka napisał(a): Horusek no napisz jak to będzie wyglądać jak wygra trzaskowski, kto będzie premierem ? :D

Tradycyjnie brak odpowiedzi naszego lokalnego "fachofca" ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
22258
#Horus nieaktywny
11 czerwca 2020r. o 13:49
robię tylko to co sam tu robisz...
a początek jest w tym kiedy udałeś ze nie widzisz mojego pytania skąd u twoich tyle nienawiści do Żydów...
teraz kiedy pytam co jest powodem takiego uwielbienia korwina w stosunku do Putina ty też milczysz ...
kiedy pytałem o wasze korzenie'' czmychnąłeś czym prędzej...

qwax...nie masz nic na swoja obronę ...
jeszcze trochę czasu upłynie i będziesz jednym z kolejnych broniących pisio.rów...
będziesz kolejnym krzyczącym w ekstazie ...duda,duda...
ale jak mniemam z wyższością będziesz pisał do innych ''lemingi'' zapominając że też nim jesteś ...;)
chociaż do was bardziej pasują wrony...;)[img=1591876159_3u6cdaj.jpg]
13926
qwax_
11 czerwca 2020r. o 15:41
Typowa "rozmowa" na forum:

Ktoś - Horusie, która godzina?
Horus - A czy zaprzeczysz, że Konfederacja zamierza zrobić premierem Putina? I są znanymi antysemitami. I w ogóle są nieładni i głupi (w odróżnieniu od Trzaskowskiego, którego każdy porządny Polak kocha i szanuje). Wszyscy o tym mówią, więc słucham?
Ktoś - ale ja tylko o godzinę pytałem...
Horus - jak zwykle uciekasz od odpowiedzi, a więc przyznajesz mi rację. W końcu to nic dziwnego, bo JA wszystko wiem i na wszystkim się znam. Wiec wszyscy boją się ze mną dyskutować.
Ktoś - nie odpowiedziałem, bo po pierwsze: ty nie odpowiedziałeś mi na pytanie, a po drugie: podeprzyj swoje "pytanie" jakimiś dowodami, a nie tylko "bo wszyscy o tym mówią".
Horus - jak zwykle. Na maje cudowne i wspaniałe (i nieskromnie dodam, że ja taki właśnie jestem) pytanie nie odpowiadasz.
Ktoś - ale to TY uciekłeś od najprostszego pytania i odpowiedziałeś pytaniem na pytanie
Horus - szkoda z Tobą gadać. Wolę oglądać discovery, po którym będę jeszcze mądrzejszy i wspanialszy, wszyscy będą mnie jeszcze bardziej podziwiać (nie wiem, czy to jeszcze możliwe), a Trzaskowski zrobi ze mnie ministra elegancji i wiedzy wszelakiej
...
Horus - a pisałem już, że jestem dodatkowo najładniejszy?
itd. ;)

PS.
Konfederacja NIE JEST antyżydowska!! Jest TYLKO przeciw ustawie 447!! I to jako JEDYNA partia w Polsce.
Dlatego media wrzeszczą, że oni są przeciwko Żydom.

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
22258
#Horus nieaktywny
11 czerwca 2020r. o 16:26
a co jest ciekawego w Discowery?
bo ja oglądam właśnie Viasathistory...
cykl filmów ''wojenne fabryki''

i masz rację ..po tym będę może nie mądrzejszy ;) (samochwała :) )ale poszerzę swoją wiedzę ...
i za którą będziesz w skrytości ducha mnie podziwiał ...

Konfederacja nie jest ''antyżydowska'' tylko nie lubi Żydów

nie lubi też ''ruskich'' ale chyba pierogów ...

bo jeśli chodzi o Rosję to ...

„Rosja jest krajem-przyjacielem” ....od wieków...:]

„Ja tłumaczę Polakom, że zsyłka to nie była katorga, a tak naprawdę ludzie dostawali wypłatę, mieszkali sobie, mieli na utrzymanie. Oni mi po prostu nie wierzą, są przekonani, że zsyłka wyglądała tak, że ludzie siedzieli z uwiązaną kulą do nogi. Ludzie mają wpojoną tę propagandę piłsudczykowską”...istne ''wakacje'' ..:]

„To, że [Józef Piłsudski] spiskował z komunistami wydaje się wielce prawdopodobne, biorąc pod uwagę Jego litewską chytrość i gotowość do agenturalnej współpracy''
...ten ''cudotwórca'' od jakiejś bitwy ? to taki współczesny ubek?

„Dawno temu w rozmowie z ambasadorem Rosji w Polsce powiedziałem, że Krym wróci do Rosji. Że to pewne, że to tylko kwestia czasu. Teraz moje przewidywania się sprawdziły. To, co się wydarzyło, było całkowicie naturalne'' no to korwin niech jeszcze''objawi'' kiedy wrak wróci ...;)...Wernyhora jakiś...hahaha

211
skorn
11 czerwca 2020r. o 17:17
A ty nie lubisz już Rosji?

<i>
22258
#Horus nieaktywny
11 czerwca 2020r. o 20:00
a gdzie ja kiedykolwiek napisałem że nie lubię Rosji?
Rosja to piękny kraj ..i wspaniali ludzie ...

czy ty cokolwiek o tym wiesz?

byłeś tam?...a rozmawiałeś kiedykolwiek ze zwykłymi ludźmi ,zwykłymi Rosjanami...
jestem przekonany że nie ...
a ja rozmawiałem nie raz...więc daruj sobie kolejne swoje fantazje...;)

ścigaj dalej ''komuchów'' ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMA BAU zaprasza