~Groszkowy Sadziec napisał(a): Tak z tego co wiem przeszło że na wliczając 28 osob
~Groszkowy Sadziec napisał(a): Tak z tego co wiem przeszło że na wliczając 28 osob
~~Jasnoturkusowy Tytoń napisał(a):~Groszkowy Sadziec napisał(a): Tak z tego co wiem przeszło że na wliczając 28 osob
NIKT
Te 28 osób to administracja, kierownicy i brygadziści, serwis sprzątający i ochrona
~~Jasnoturkusowy Tytoń napisał(a):~Groszkowy Sadziec napisał(a): Tak z tego co wiem przeszło że na wliczając 28 osob
NIKT
Te 28 osób to administracja, kierownicy i brygadziści, serwis sprzątający i ochrona
~~Bursztynowy Kaczeniec napisał(a):~~Jasnoturkusowy Tytoń napisał(a):~Groszkowy Sadziec napisał(a): Tak z tego co wiem przeszło że na wliczając 28 osob
NIKT
właśnie przez takie szmatławce jak ty szybko się nic nie zmieni. Nie podoba się to wyp.... aj i tak pewnie za wielkie pożytku z ciebie nie ma, a tylko sapiesz na lewo i prawo, Podpisz się kutongu to pogadamy inaczej.