Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Prokuratur Rejonowy wszczął śledztwo
~~do 3ccc niezalogowany
4 listopada 2017r. o 18:39
~~3c napisał(a): To już pomogli przy plocie e czernej i komórkach w Nowogrodzcu

Ale gdyby nie Veto to dalej tynki z sufitów wpadały by do talerzy mieszkańcom ul Bolesławieckiej ,Weto wystąpiło do Gminy o pomoc przy przekazaniu frezowiny dla tych starszych ludzi to Jancelewicz odpisał ,że dysponentem frezowiny jest właściciel drogi czyli Powiat ,jednak jest to nie do końca prawda ponieważ firmy które frezują drogi składują ten materiał na prywatnych posesjach , później uzupełniają nim pobocza ,Drogi Gminne też są frezowane i ten materiał powinien gdzieś być. . Mógł byś podać gdzie jest wywożony staro bruk z Rynku w Nowogrodźcu ,bo mieszkańcy mówią ,że jedzie gdzieś w kierunku Milikowa ale nie wiedzą dokładnie gdzie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~do& niezalogowany
4 listopada 2017r. o 18:44
~~& napisał(a): Pomagacie "osobą" słabszym? czy tylko chcecie dokopać...wiadomo komu...

Moim zdaniem to ci co powinni pomagać słabym raczej ich kopią. tylko dwu kadencyjność skruszy beton w Polsce.
~~& niezalogowany
4 listopada 2017r. o 18:46
Starszym ludziom... Proponuję hasło wyborcze: Frezowina dla starszych ludzi :) Dla wszystkich rzecz jasna a nie tylko tych, co do ve-to biegają, jak im się pracować nie chce :)
~~&&& niezalogowany
4 listopada 2017r. o 18:55
~~& napisał(a): Starszym ludziom... Proponuję hasło wyborcze: Frezowina dla starszych ludzi :) Dla wszystkich rzecz jasna a nie tylko tych, co do ve-to biegają, jak im się pracować nie chce :)

A ja ci proponuję zmień psychiatrę czubku ,ludzie po siedemdziesiątce z przewlekłymi chorobami a ty pierd...sz ,że im pracować się nie chce ,chciał bym żeby taki los spotkał kiedyś ciebie,wichrzycielu.koleżko 3C.
~~& niezalogowany
4 listopada 2017r. o 19:02
Jest wiele ludzi po siedemdziesiątce...Wszystkim pomagacie? Czy tylko tam "wtykacie nos" , gdzie można zaszkodzić znienawidzonej przez was osobie- wiadomo komu? Szanuję starszych ludzi. I to bardzo, ale wasz przekaz, że pomagacie wszystkim biednym i skrzywdzonym jest mocno naciągany... Tyle w temacie.
~~xyz niezalogowany
4 listopada 2017r. o 19:14
~~& napisał(a): Jest wiele ludzi po siedemdziesiątce...Wszystkim pomagacie? Czy tylko tam "wtykacie nos" , gdzie można zaszkodzić znienawidzonej przez was osobie- wiadomo komu? Szanuję starszych ludzi. I to bardzo, ale wasz przekaz, że pomagacie wszystkim biednym i skrzywdzonym jest mocno naciągany... Tyle w temacie.

Gdybyś bydlaku miał szacunek do starszych to nie kazał byś im pracować przy budowie drogi, którą będzie mogła dojechać w razie potrzeby Karetka .Nie jestem za wetem ale rzygać mi się chce jak czytam twoje chamskie teksty.
~~& niezalogowany
4 listopada 2017r. o 19:17
Moje chamskie teksty? Przeczytaj swoje :) Zobaczysz, co znaczą chamskie teksty....Wyżywaj się dalej na forum Panie/ Pani xyz, może humor ci się poprawi :) Miłego wieczorku :)
~~xyz niezalogowany
4 listopada 2017r. o 19:25
~~& napisał(a): Moje chamskie teksty? Przeczytaj swoje :) Zobaczysz, co znaczą chamskie teksty....Wyżywaj się dalej na forum Panie/ Pani xyz, może humor ci się poprawi :) Miłego wieczorku :)

Ja piszę to co o tobie myślę ty natomiast piszesz pod dyktando swojego idola i podlizujesz się, żeby dostać awans.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza