~Białawoszara Facelia napisał(a): Uważaj żebyś ty nie trafił do chlewa.
~~Barwinkowa Alstremeria napisał(a): Co się dzieje w pewnej Gminie w Polsce, Radna próbuje rozmawiać z Dyrektorką Szkoły o potrzebach a ta jest tak wystraszona ,że unika rozmów bo się boi ,że burmistrz się na niej odegra .Kandydat na Radnego chciał startować z Listy konkurenta jednak się wycofał ponieważ się wystraszył ,że jak przegra to On jest w Gminie spalony bo burmistrz go zniszczy .
~~Karmelowopłowa Margerytka napisał(a): Widzę, że kampania polega na tym aby zrobić z Burmistrza tyrana i oszusta. Stąd liczne donosy z których jednak nic nie wyszło. Myślałem, że start tej Pani w wyborach to jakiś żart. Mieliśmy wcześniej dwóch nauczycieli Burmistrzów i kiedy ościenne gminy się rozwijały nasza stała w miejscu. Jakie ma ta Pani doświadczenie w zarządzaniu czymkolwiek? Mówienie o tym, że będę rozmawiać z ludźmi czy nie będę miała zastępcy to zwykłe populistyczne gadanie. Jestem ciekaw czy Pan który już kiedyś pracował w gminie i został zwolniony przez obecnego Burmistrza a teraz pomaga Pani w kampanii wróci do pracy w gminie i na jakie stanowisko.
~~Karmelowopłowa Margerytka napisał(a): Widzę, że kampania polega na tym aby zrobić z Burmistrza tyrana i oszusta. Stąd liczne donosy z których jednak nic nie wyszło. Myślałem, że start tej Pani w wyborach to jakiś żart. Mieliśmy wcześniej dwóch nauczycieli Burmistrzów i kiedy ościenne gminy się rozwijały nasza stała w miejscu. Jakie ma ta Pani doświadczenie w zarządzaniu czymkolwiek? Mówienie o tym, że będę rozmawiać z ludźmi czy nie będę miała zastępcy to zwykłe populistyczne gadanie. Jestem ciekaw czy Pan który już kiedyś pracował w gminie i został zwolniony przez obecnego Burmistrza a teraz pomaga Pani w kampanii wróci do pracy w gminie i na jakie stanowisko.
Zastosowana autokorekta
~~Tabaczkowy Ligustr napisał(a):~~Karmelowopłowa Margerytka napisał(a): Widzę, że kampania polega na tym aby zrobić z Burmistrza tyrana i oszusta. Stąd liczne donosy z których jednak nic nie wyszło. Myślałem, że start tej Pani w wyborach to jakiś żart. Mieliśmy wcześniej dwóch nauczycieli Burmistrzów i kiedy ościenne gminy się rozwijały nasza stała w miejscu. Jakie ma ta Pani doświadczenie w zarządzaniu czymkolwiek? Mówienie o tym, że będę rozmawiać z ludźmi czy nie będę miała zastępcy to zwykłe populistyczne gadanie. Jestem ciekaw czy Pan który już kiedyś pracował w gminie i został zwolniony przez obecnego Burmistrza a teraz pomaga Pani w kampanii wróci do pracy w gminie i na jakie stanowisko.
Miałem nie iść na wybory, ale po tym jak "opozycja "prowadzi kampanię wyborczą to pójdę i zagłosuje na tego relichta.