Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Nie dam się zastraszyć
~Perłowoszary Jesion niezalogowany
4 lipca 2018r. o 7:22
Ciekawe kto go zaczepił widziałem tam wielu dziennikarzy!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Różowy Suchodrzew niezalogowany
4 lipca 2018r. o 7:39
w tym artykule stwierdził pan że jest zwykłym mieszkańcem Bolesławca więc zgodzi się pan że pisze pan jak zwykły mieszkaniec a nie jak bezstronny dziennikarz .
dobro czytelników, słuchaczy i widzów oraz dobro publiczne powinny mieć pierwszeństwo wobec interesów autora, redaktora, wydawcy lub nadawcy.
zadaniem dziennikarzy jest przekazywanie rzetelnych i bezstronnych informacji
a tego mi brakuje w państwa wywiadach i artykułach .

Robert
~Kredowobiały Rdest niezalogowany
4 lipca 2018r. o 7:42
Panie Kazimierzu, jeśli takie słowa faktycznie padły i są świadkowie powinien Pan to zgłosić na Policję. Pozdrawiam. Czytelnik.
~~Stalowy Cząber niezalogowany
4 lipca 2018r. o 7:44
Panie redaktorze proszę zgłosić się do Krzyska Tucznika .On natrzaska po ryju komu trzeba od gwizdów.
~~Kremowy Gajowiec niezalogowany
4 lipca 2018r. o 8:33
W tekście trochę nadużywane i naciągane jest stwierdzenie "obiektywnie"
~Szara Róża niezalogowany
4 lipca 2018r. o 9:19
Tak trzymac panie Kazimierzu. To jest bardzo zły człowiek. I mysle, że tak tez skonczy... jako zly, samotny i smutny, z wykrzywioną złem twarzą
~~Burgundowa Trzykrotka niezalogowany
4 lipca 2018r. o 9:21
BARDZO DOBRZE, ŻE JEST BOLEC.INFO.....PROSZĘ ROBIĆ SWOJE !!!!!!
SERDECZNIE POZDRAWIAM - WIERNA CZYTELNICZKA .
~~Brudnożółta Aronia niezalogowany
4 lipca 2018r. o 9:33
Prawie się wzruszyłam czytając ten artykuł...Obiektywizm...misja...itp. Niestety na własnej skórze doświadczyłam, jak wygląda Pana praca. I niestety niewiele ma ona wspólnego z górnolotnymi hasłami, które Pan wygłasza. A szkoda...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza