Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Solidarność -- droga do rozkładu

2161
#fobiak nieaktywny
14 stycznia 2020r. o 8:30
panienko napisalas, ze jestes ekshibicjonistka* ale nie widzialem twojego korzenia o co upomina sie dupa, mowiac o tysiacletnim mieszaniu krwi. wiem, ze zydzi lubia ...owac ale ciebie jeszcze tak nie nazwalem. wracajac do rozbierania, zachecilem do nie ukrywania swojego zydostwa, do obnazenia sie i zaprzestania wymachiwania polska szabelka pod flaga izraelska bo okazuje sie, ze polakow nie ma nie bylo i nie bedzie.

Dopisane 14.01.2020r. o godz. 08:30:

ups... numer, kojarzy mi sie z czym innym, juz zapomnialem, ze telefony tez je maja.

poprawione to bylo ped a lowanie

Zastosowana autokorekta

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szarobrunatna Firletka niezalogowany
14 stycznia 2020r. o 10:44
fobiak napisał(a): panienko napisalas, ze jestes ekshibicjonistka* ale nie widzialem twojego korzenia o co upomina sie dupa, mowiac o tysiacletnim mieszaniu krwi. wiem, ze zydzi lubia ...owac ale ciebie jeszcze tak nie nazwalem. wracajac do rozbierania, zachecilem do nie ukrywania swojego zydostwa, do obnazenia sie i zaprzestania wymachiwania polska szabelka pod flaga izraelska bo okazuje sie, ze polakow nie ma nie bylo i nie bedzie.Dopisane 14.01.2020r. o godz. 08:30:ups... numer, kojarzy mi sie z czym innym, juz zapomnialem, ze telefony tez je maja.

Czyli kto nie wywali fiutka na stół ten jest jewrejem ?
2161
#fobiak nieaktywny
14 stycznia 2020r. o 11:11
~~Szarobrunatna Firletka napisał(a):
fobiak napisał(a): panienko napisalas, ze jestes ekshibicjonistka* ale nie widzialem twojego korzenia o co upomina sie dupa, mowiac o tysiacletnim mieszaniu krwi. wiem, ze zydzi lubia ...owac ale ciebie jeszcze tak nie nazwalem. wracajac do rozbierania, zachecilem do nie ukrywania swojego zydostwa, do obnazenia sie i zaprzestania wymachiwania polska szabelka pod flaga izraelska bo okazuje sie, ze polakow nie ma nie bylo i nie bedzie.Dopisane 14.01.2020r. o godz. 08:30:ups... numer, kojarzy mi sie z czym innym, juz zapomnialem, ze telefony tez je maja.

Czyli kto nie wywali fiutka na stół ten jest jewrejem ?

poszukaj kogos do tlumaczenia, moje komenty sa dla ciebie za trudne, chodzi o korzen rodowy bo jak mowi duda, (zrobilem literowke nie przypadkowo). wszyscy mamy krew zydowska. ja znam moje korzenie, nie bylo zydow w mojej rodzinie.
dupa to specjalny przypadek ale kto nie zna historii nowosadecczyzny ten zacznie watpic w to, ze jest polakiem i uwierzy dupne bzdety prezydenta, ktorego nie uwazam za polaka bo znam i jego korzenie.
14240
M21W2
14 stycznia 2020r. o 12:42
~~Karminowy Miskant napisał(a): chamskie urojenia w postaci np. pisania do kogoś ''imbecylu ''

właśnie ...a kolebka?

kolebka poszła w pisDU :]
imbecyl » jako określenie kogoś mało inteligentnego
bałwan,baran,barani łeb,barania głowa,bezmózgowiec,bęcwał,błazen,boże cielę,cap,cep,ciemna masa,ciemny żłób,ciołek,cymbał,czub,...,dureń,gamoń,głąb,głupek,głupi,głupie cielę,głupiec,głupol, dziwny czlowiek ,kapuściana głowa,kapuściany łeb,kiep,kołek, dziwny czlowiek ,kurzy móżdżek,marynowane cielę,matoł,młot,muł,osioł,ośla głowa,ośli łeb,pacan,pajac,palant,patafian,pomyleniec,pomylony,półgłówek,półgłupek,półwariat,przygłup,przygłupek,psychiczny,psychol,ptasi móżdżek,pusta głowa,pusty łeb,szajbus,świr,świrnięty,świrus,tępa głowa,tępak,tępota,tępy łeb,tłuk,tłumok,trep,tuman,wał,wariat,wolnomyśliciel,zakuta pała,zakuty łeb, Ile takich określeń użyłeś - HIPOKRYTO

Zastosowana autokorekta

~~Różowy Len niezalogowany
14 stycznia 2020r. o 13:19
~~Różowy Len napisał(a):
PanM napisał(a): z byle kim umawiasz ?

Brawo!
Piękne podsumowanie fobiaka.

PanM napisał(a): " Byle kto " -- osoba biorąca udział w dyskusji na mój temat ale ukrywająca przede mną swoją tożsamość .
Nie ma potrzeby wskazywać palcem każdego poszczególnego anonimowego buca.

Cyli fobiak to nie tylko byle kto ale i buc :)
Dobrze zrozumiałem?
2161
#fobiak nieaktywny
14 stycznia 2020r. o 13:40
M21W2 napisał(a):
~~Karminowy Miskant napisał(a): chamskie urojenia w postaci np. pisania do kogoś ''imbecylu ''

właśnie ...a kolebka?

imbecyl » jako określenie kogoś mało inteligentnego
bałwan,baran,barani łeb,barania głowa,bezmózgowiec,bęcwał,błazen,boże cielę,cap,cep,ciemna masa,ciemny żłób,ciołek,cymbał,czub,...,dureń,gamoń,głąb,głupek,głupi,głupie cielę,głupiec,głupol, dziwny czlowiek ,kapuściana głowa,kapuściany łeb,kiep,kołek, dziwny czlowiek ,kurzy móżdżek,marynowane cielę,matoł,młot,muł,osioł,ośla głowa,ośli łeb,pacan,pajac,palant,patafian,pomyleniec,pomylony,półgłówek,półgłupek,półwariat,przygłup,przygłupek,psychiczny,psychol,ptasi móżdżek,pusta głowa,pusty łeb,szajbus,świr,świrnięty,świrus,tępa głowa,tępak,tępota,tępy łeb,tłuk,tłumok,trep,tuman,wał,wariat,wolnomyśliciel,zakuta pała,zakuty łeb,

= bolek
14240
M21W2
14 stycznia 2020r. o 14:07

właśnie ...a kolebka?

Kolebka stała się kolebą władzy
Wiesz co zgadzam się z Tobą , najważniejsi ludzie tacy jak : - Wałęsa , Borusewicz , Krzywonos , przypisują sobie największe zasługi w powstaniu Solidarności , co ich obchodziła kolebka , ich kariery polityczne i mamona stały się najważniejsze . Donald Tusk też z Gdańska i jego minister skarbu Aleksander Grad poprzez chybione decyzje doprowadzili w 2008 r. do upadku obu stoczni , gdańskiej i szczecińskiej . Dodam jeszcze że rząd PiS-u podpisał niekorzystną umowę z inwestorem z Ukrainy , a rząd PO-PSL szukał inwestora w Katarze który okazał się oszustem . Dodatkowo A. Grad nie odwołał się od decyzji Komisji Europejskiej w sprawie kwestionowania pomocy publicznej , Rząd Niemiec od takiej decyzji się odwołał i stocznie z byłego terenu NRD zostały dofinansowane i uratowane .
~~Szarobrunatna Firletka niezalogowany
14 stycznia 2020r. o 14:38
M21W2 napisał(a):

właśnie ...a kolebka?

Kolebka stała się kolebą władzy
Wiesz co zgadzam się z Tobą , najważniejsi ludzie tacy jak : - Wałęsa , Borusewicz , Krzywonos , przypisują sobie największe zasługi w powstaniu Solidarności , co ich obchodziła kolebka , ich kariery polityczne i mamona stały się najważniejsze . Donald Tusk też z Gdańska i jego minister skarbu Aleksander Grad poprzez chybione decyzje doprowadzili w 2008 r. do upadku obu stoczni , gdańskiej i szczecińskiej . Dodam jeszcze że rząd PiS-u podpisał niekorzystną umowę z inwestorem z Ukrainy , a rząd PO-PSL szukał inwestora w Katarze który okazał się oszustem . Dodatkowo A. Grad nie odwołał się od decyzji Komisji Europejskiej w sprawie kwestionowania pomocy publicznej , Rząd Niemiec od takiej decyzji się odwołał i stocznie z byłego terenu NRD zostały dofinansowane i uratowane .

A solidarność Dudy popiera PiS .,
AMEN
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza