Pannazdzieckiem napisał(a):~~Płomienny Bluszczyk napisał(a):
Możesz pan sobie mówić o mnie , co pan chcesz , ale Fobicznego jeszcze nie znam ... ciekawym , czy Fobiczny poda publicznie telefonu numer ?
panienko, to mi zakrawa na molestowanie seksualne, uwielbiam byc ofiara ale panienki do molestowania wybieram sobie sam. moze nie uwierzysz ale nie mam telefonu ani telewizora, nie mam zadnego ciuchu markowego i nic z plastyku w mieszkaniu. mozna powiedziec nie mam nic i nic nikomu nie daje, nawet slowa. ciekawi mnie dlaczego chcesz sie ze mna spotkac i co chcesz ze mna wyprawiac na tym spotkaniu bo ja z mojej strony nie mam potrzeby spotykania sie z kimkolwiek kto nie ma porzadnej pi zdy.
Pannazdzieckiem napisał(a): A to dlatego Fobiczny , że lubię gadać z Mądrymi , i nie ma tutaj żadnych konotacji erotycznych , jestem hetero , ale Ciebie chętnie poznam , nawet gdybyś był pedałem :D
Bez telewizora :D
No masz jaja , to zadzwoń 698201967 , albo podaj własny numer ... niewolniku SYSTEMU.
Miłego :)Dopisane 13.01.2020r. o godz. 06:43:Z Głupią Papugą też próbowałem dyskutować , skończyło się w Sądzie . Mam nadzieję , że nasza znajomość skończy się u Przema na sofie . Jeśli masz jaja :D
Pannazdzieckiem napisał(a):
Miłego :)Dopisane 13.01.2020r. o godz. 06:43:Z Głupią Papugą też próbowałem dyskutować , skończyło się w Sądzie . Mam nadzieję , że nasza znajomość skończy się u Przema na sofie . Jeśli masz jaja :D
PanM napisał(a): z byle kim umawiasz ?