Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Solidarność -- droga do rozkładu

2161
#fobiak nieaktywny
12 stycznia 2020r. o 15:49
M21W2 napisał(a): PanieM - Przemku , :- - 84 proc. Polaków uważa, że NSZZ "Solidarność" odegrał w historii Polski pozytywną rolę - wynika z najnowszego badania Centrum Badań Opinii Społecznych. Wybrane fragmenty badania zaprezentowano podczas konferencji naukowej "Solidarność - doświadczenie i pamięć". https://www.newsweek.pl/polska/cbos-nszz-solidarnosc-odegral-w-historii-pozytywna-role/k5pqtsg .....Aby było sprawiedliwie masz też ocenę obecnie działających dwóch największych związków :-- Jak wynika z sondażu, 33 proc. Polaków dobrze ocenia działalność NSZZ "Solidarność", ale 34 proc. wyraża się wobec niej z dezaprobatą. 33 proc. nie ma zdania na ten temat. Działalność OPZZ dobrze ocenia 24 proc. badanych, źle - 28 proc., a 48 proc. nie potrafiło jednoznacznie się do niej ustosunkować. Jak widzisz oceny są zróżnicowane

bolus, chyba cie calkiem pogielo, publik relations dla szkol podstawowych. wszystkie bolki sa znani, z chamstwa, arogancji i niskiego poziomu inteligencji, panna z dzieckiem wkleila linka w temacie "popierali "marsz tysiaca tog"", mozesz sobie tam sprawdzic twoja kulture. ta statystyka mozesz sobie twoja spasiona doope podetrzec. jesli na bolcu nie ma 84% pozytywnie wypowiadajacych sie o zwiazku bolkowym, to i w calej polsce nie znadzidziesz tych 84%. to jest statystyka amerykanska lub niemiecka, z pewnoscia, robil ja jakis zachodni koncern. dla polski zwiazek bolkow to zniszczenie i zaglada. statystyka pokazuje jedynie prawde w tym, ze wszystkie dzisiejsze partie maja w swoich szeregach bolkow a jakie opinie chodza o partiach nie jest zadna tajemnica, niszcza polske tak samo jak sie nauczyly od super bolka demoralizowania i roz pier dalania polski. jestes fanatykiem i takich nalezy unikac, bo nic do nich nie trafia i trzeba sie liczyc z tym, ze oni czesto trafiaja swoja gloopta uzywajac przemocy. czytalem doopku, ze juz sie targasz na falco, straszac go kablowaniem i sadami. moze dlatego wystraszony falco, stawial wczoraj swieczke pod sadem, liczac na lagodne traktowanie go w lawie oskarzonych.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Płomienny Bluszczyk niezalogowany
12 stycznia 2020r. o 16:30
hahahaha...
ja się wystraszyłem?

niby czego?

wczoraj nie było mnie pod sądem bo byłem poza Bolesławcem ...a gdzie ,z kim i u kogo to już moja tajemnica...

czego zresztą mam się obawiać ?
przecież ty sam przed chwilą napisałeś jak ten ''związek bolkowy'' dzisiaj widzi społeczeństwo...

onio - w tym ja , mam głęboko w poważaniu ten dawny ''ruch'' który się zdeformował prawie od chwili powstania ...
oszukańczy ,zwodniczy i kłamliwy ...

tylo dlatego że ludzie uwierzyli lub chcieli wierzyć że on coś zmieni stąd jego tak liczne początkowe poparcie
później było już coraz gorzej a dzisiaj ...ruina :]

za godzinkę jak wszystko co ważne będzie dla mnie jutro sobie ogarnę wpadnę ...poczytam :]

2161
#fobiak nieaktywny
12 stycznia 2020r. o 16:59
panienka pisala, ze stawiales swieczke pod sadem, moze cie zobaczyla na filmie lub fotce.
ponoc pannazdzieckiem nie klamie aby dac dziecku dobry wzor do nasladowania
12 stycznia 2020r. o 17:11
jak ktoś tkwi wiecznie w pijackim widzie różne rzeczy widzi...
ponoć nawet białe myszki ...:]

nawet wcześniej coś tam ostatnio ''wyatykułował'' o tym że gadam sam ze sobą ...
dlatego bierz pewną poprawkę na pijacki bełkot...
~~Szarobrunatna Firletka niezalogowany
12 stycznia 2020r. o 17:37
fobiak napisał(a): panienka pisala, ze stawiales swieczke pod sadem, moze cie zobaczyla na filmie lub fotce.
ponoc pannazdzieckiem nie klamie aby dac dziecku dobry wzor do nasladowania

Co sie qrwa czepiasz. Bracia lachy i piekne słowianki wiedzą jak jest.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 stycznia 2020r. o 17:45

Zmoderowano 13.01.2020 godz.19:16 - powód: brak kultury, chamstwo (emem)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
12 stycznia 2020r. o 17:59
HAHAHAHAHA....

Cyceron kiedyś powiedział ...

Historia nauczycielką życia.

i jak widać powyżej , są głupcy których historia niczego nie nauczyła ...
:]

14240
M21W2
12 stycznia 2020r. o 18:48
fobiak napisał(a):
M21W2 napisał(a): PanieM - Przemku , :- - 84 proc. Polaków uważa, że NSZZ "Solidarność" odegrał w historii Polski pozytywną rolę - wynika z najnowszego badania Centrum Badań Opinii Społecznych. Wybrane fragmenty badania zaprezentowano podczas konferencji naukowej "Solidarność - doświadczenie i pamięć". https://www.newsweek.pl/polska/cbos-nszz-solidarnosc-odegral-w-historii-pozytywna-role/k5pqtsg .....Aby było sprawiedliwie masz też ocenę obecnie działających dwóch największych związków :-- Jak wynika z sondażu, 33 proc. Polaków dobrze ocenia działalność NSZZ "Solidarność", ale 34 proc. wyraża się wobec niej z dezaprobatą. 33 proc. nie ma zdania na ten temat. Działalność OPZZ dobrze ocenia 24 proc. badanych, źle - 28 proc., a 48 proc. nie potrafiło jednoznacznie się do niej ustosunkować. Jak widzisz oceny są zróżnicowane

bolus, chyba cie calkiem pogielo, publik relations dla szkol podstawowych. wszystkie bolki sa znani, z chamstwa, arogancji i niskiego poziomu inteligencji, panna z dzieckiem wkleila linka w temacie "popierali "marsz tysiaca tog"", mozesz sobie tam sprawdzic twoja kulture. ta statystyka mozesz sobie twoja spasiona doope podetrzec. jesli na bolcu nie ma 84% pozytywnie wypowiadajacych sie o zwiazku bolkowym, to i w calej polsce nie znadzidziesz tych 84%. to jest statystyka amerykanska lub niemiecka, z pewnoscia, robil ja jakis zachodni koncern. dla polski zwiazek bolkow to zniszczenie i zaglada. statystyka pokazuje jedynie prawde w tym, ze wszystkie dzisiejsze partie maja w swoich szeregach bolkow a jakie opinie chodza o partiach nie jest zadna tajemnica, niszcza polske tak samo jak sie nauczyly od super bolka demoralizowania i roz pier dalania polski. jestes fanatykiem i takich nalezy unikac, bo nic do nich nie trafia i trzeba sie liczyc z tym, ze oni czesto trafiaja swoja gloopta uzywajac przemocy. czytalem doopku, ze juz sie targasz na falco, straszac go kablowaniem i sadami. moze dlatego wystraszony falco, stawial wczoraj swieczke pod sadem, liczac na lagodne traktowanie go w lawie oskarzonych.
Przechodzę na styl komentowania PanaM - tylko taką odpowiedź możesz dostać ---- [img=1578851293_k1gja2d.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.