~~Malinowa Sałata napisał(a): Proszę państwa, proszę zadajcie sobie takie pytanie, czy człowiek spełniony szczęśliwy wylewałby tutaj tyle złości nienawiści na innych, jak falco? Czy człowiek szczęśliwy majętny małby wewnętrzną potrzebę przechwalania się tutaj anonimowo i przed anonimami. Pieniądz lubi ciszę, a szczęście dzielić się z bliskimi. Żałosny, biedny jest ten człowiek, godny jedynie współczucia.
:]
proszę państwa ,proszę zadajcie sobie takie pytanie czy człowiek spełniony szczęśliwy ...reszta to czyste głupoty ...:]
bo jaka złość i NIENAWIŚĆ do innych?
przecież nie wyzywam innych od ''imbecyli'' czy ''kur..w''?
nie piszę do innych ''piz...o'' czy ''bucu'' ?
w kontekście takich jak powyżej ''wypowiedzi'' moje ulubione określenie to kmiotek'' czyli wręcz pieszczota :)
a to że czuję się szczęśliwy-majętny to pojęcie względne i naprawdę nie wiem skąd takie ''info'' ma niejaka ''sałata''- to fakt ...
pracuję ,zarabiam ...dla normalnego człowieka to właśnie normalność ...
a gdzie to ''sałato'' się przechwalam i czym ?
o jakim ''pieniądzu'' tu piszesz? ....czy gdzieś napisałem ile ''wyciągam '' miesięcznie?
ale jak masz taką potrzebę to mogę ci coś napisać ''extra''...5000 zł .. pasuje?
mało? 7000...
:]
wróciłem z pracy leżę sobie ,czytam ,piszę do takich jak ty ...''sałato'' ....hahahaha
a żona obok gra sobie na swoim sprzęcie ...
więc czego tu żałować ? chyba tego ę za oknem leje jak diabli no i ciebie...
bo gdzie coś o sobie?...czy całym twoim ''szczęściem'' jest pisanie o mnie i o jakichś tam moich ''problemach''?
gdzie swoje zgubiłaś ...''sałato'' ....hahahaha
czy po tym moim wpisie też odpiszesz że i ciebie ''nienawidzę ''?
aproposik sałaty ...nie cierpię jej chociaż mówią że jest zdrowa...i nie dlatego to piszę że cię ''nienawidzę'' jako ''sałaty''
(ja to uważam za zielsko dobre dla królików...)
nie cierpię też rzodkiewki ale bardzo lubię ogórki...
tak więc proszę państwa :)
''zadajcie sobie pytanie'' to twoje ''wołanie na puszczy'' bo 98% obecnego tu 'państwa'' ma głęboko gdzieś zarówno mnie jak i ciebie i ten twój ''apel'' :]