Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Solidarność -- droga do rozkładu

~~Malinowa Sałata niezalogowany
10 stycznia 2020r. o 18:25
~~Niebieskawozielony Rącznik napisał(a):

nienawiść

zanim

Kipisz nienawiścią, co widać po treści twoich komentarzy. Możesz to wypierać. Zniszczy cię to, w każdy z możliwych sposobów. Z osądzeniem naszego wymiaru sprawiedliwości włącznie. Tego ci życzę, bo tylko w ten sposób zdobędziesz się na refleksje. Do tego czasu raczej się będziesz pogrążał.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Niebieskawozielony Rącznik niezalogowany
10 stycznia 2020r. o 18:36
M21W2 napisał(a):
~~Niebieskawozielony Rącznik napisał(a):

chcesz resztę? :]
Masz resztę --

NIE RŻNIJ TERAZ GŁUPA....hahahahaha

już kiedyś miałem ci pokazać skąd czerpiesz tą ''wiedzę ''

teraz kiedy mnie zaczepiłeś po prostu się doczekałeś ...

zabolało że cię obnażyłem jakim to ''znawcą ''tematu jesteś?

darujesz sobie zaczepianie mnie a pozostawię cię w spokoju ...duś się we własnym sosie i i te ''hymny pochwalne '' o sobie i ''s''

kieruj do tych co bladego pojęcia nie mają o tamtych czasach ...

im nie będziesz musiał odpowiadać na niewygodne dla ciebie pytania ...;)

sam dobitnie skompromitowałeś się tutaj pisząc o swoich koleżkach że ''musieli'' bo tylko tak mogli zrobić ''karierę''

ot po prostu ci się ''wymsła'' prawda o tym co im przyświecało

~~Malinowa Sałata niezalogowany
10 stycznia 2020r. o 19:06
Proszę państwa, proszę zadajcie sobie takie pytanie, czy człowiek spełniony szczęśliwy wylewałby tutaj tyle złości nienawiści na innych, jak falco? Czy człowiek szczęśliwy majętny małby wewnętrzną potrzebę przechwalania się tutaj anonimowo i przed anonimami. Pieniądz lubi ciszę, a szczęście dzielić się z bliskimi. Żałosny, biedny jest ten człowiek, godny jedynie współczucia.
10 stycznia 2020r. o 19:39
~~Malinowa Sałata napisał(a): Proszę państwa, proszę zadajcie sobie takie pytanie, czy człowiek spełniony szczęśliwy wylewałby tutaj tyle złości nienawiści na innych, jak falco? Czy człowiek szczęśliwy majętny małby wewnętrzną potrzebę przechwalania się tutaj anonimowo i przed anonimami. Pieniądz lubi ciszę, a szczęście dzielić się z bliskimi. Żałosny, biedny jest ten człowiek, godny jedynie współczucia.

:]
proszę państwa ,proszę zadajcie sobie takie pytanie czy człowiek spełniony szczęśliwy ...reszta to czyste głupoty ...:]

bo jaka złość i NIENAWIŚĆ do innych?
przecież nie wyzywam innych od ''imbecyli'' czy ''kur..w''?
nie piszę do innych ''piz...o'' czy ''bucu'' ?

w kontekście takich jak powyżej ''wypowiedzi'' moje ulubione określenie to kmiotek'' czyli wręcz pieszczota :)

a to że czuję się szczęśliwy-majętny to pojęcie względne i naprawdę nie wiem skąd takie ''info'' ma niejaka ''sałata''- to fakt ...
pracuję ,zarabiam ...dla normalnego człowieka to właśnie normalność ...
a gdzie to ''sałato'' się przechwalam i czym ?
o jakim ''pieniądzu'' tu piszesz? ....czy gdzieś napisałem ile ''wyciągam '' miesięcznie?
ale jak masz taką potrzebę to mogę ci coś napisać ''extra''...5000 zł .. pasuje?
mało? 7000...
:]
wróciłem z pracy leżę sobie ,czytam ,piszę do takich jak ty ...''sałato'' ....hahahaha
a żona obok gra sobie na swoim sprzęcie ...

więc czego tu żałować ? chyba tego ę za oknem leje jak diabli no i ciebie...

bo gdzie coś o sobie?...czy całym twoim ''szczęściem'' jest pisanie o mnie i o jakichś tam moich ''problemach''?

gdzie swoje zgubiłaś ...''sałato'' ....hahahaha

czy po tym moim wpisie też odpiszesz że i ciebie ''nienawidzę ''?

aproposik sałaty ...nie cierpię jej chociaż mówią że jest zdrowa...i nie dlatego to piszę że cię ''nienawidzę'' jako ''sałaty''
(ja to uważam za zielsko dobre dla królików...)
nie cierpię też rzodkiewki ale bardzo lubię ogórki...

tak więc proszę państwa :)

''zadajcie sobie pytanie'' to twoje ''wołanie na puszczy'' bo 98% obecnego tu 'państwa'' ma głęboko gdzieś zarówno mnie jak i ciebie i ten twój ''apel'' :]

11445
PanM
10 stycznia 2020r. o 19:51
Kontrowersyjny Korwin tym razem przemówił dokładnie moimi słowami.
Bez komentarza
https://www.facebook.com/KONFEDERACJA2019/videos/1321101498077312/UzpfSTEwMDAwMjAzODI1NzcyODoyODg1ODk5NjE0Nzk3MjY2/?comment_id=2886647804722447&reply_comment_id=2886649738055587¬if_id=1578681005385129¬if_t=group_comment_mention

Dopisane 10.01.2020r. o godz. 19:51:

Solidarność zawiodła oczekiwania Polaków.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
10 stycznia 2020r. o 20:07
A TO DOBREEEEE....
gdzieś o tym pisałem ...chyba w temacie o ''działaniach rządu''

nie tylko wybudujemy ''yankee'' bazy tam gdzie chcą oddając im ziemię której sobie zażyczą ale ten nie(rząd) jest gotów zapłacić im jeszcze za te bazy kiedy będą je opuszczać ...

''włazidupstwo''bez granic ...

co tam ...siatkóweczka w tivi ...;)
~~Rudożółta Języczka niezalogowany
10 stycznia 2020r. o 20:32
Nierządem Polska stoi panie banaś !!
14240
M21W2
10 stycznia 2020r. o 20:33
PanieM - Przemku , :- - 84 proc. Polaków uważa, że NSZZ "Solidarność" odegrał w historii Polski pozytywną rolę - wynika z najnowszego badania Centrum Badań Opinii Społecznych. Wybrane fragmenty badania zaprezentowano podczas konferencji naukowej "Solidarność - doświadczenie i pamięć". https://www.newsweek.pl/polska/cbos-nszz-solidarnosc-odegral-w-historii-pozytywna-role/k5pqtsg .....Aby było sprawiedliwie masz też ocenę obecnie działających dwóch największych związków :-- Jak wynika z sondażu, 33 proc. Polaków dobrze ocenia działalność NSZZ "Solidarność", ale 34 proc. wyraża się wobec niej z dezaprobatą. 33 proc. nie ma zdania na ten temat. Działalność OPZZ dobrze ocenia 24 proc. badanych, źle - 28 proc., a 48 proc. nie potrafiło jednoznacznie się do niej ustosunkować. Jak widzisz oceny są zróżnicowane
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.