Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Solidarność -- droga do rozkładu

~~Niebieskoszary Żeniszek niezalogowany
10 stycznia 2020r. o 16:06
M21W2 nie wiem, czy wiesz, ale możesz spokojnie poprosić obecne struktury "Solidarności" na poziomie regionu o pomoc prawną, w sprawie naruszenia dóbr osobistych.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
10 stycznia 2020r. o 16:23
~~Niebieskoszary Żeniszek napisał(a): Falco? Popełniłeś już wcześniej wiele błędów w komentarzach do M21W2. Powyżej twoja bezradna złość popełniła kolejne, które M21W2 mógłby wykorzystać w sądzie. M21W2 zachowuje wiele cierpliwości i kultury. Ty natomiast puszczasz język w nienawistny słowotok. To jest aż nadto widoczne. Zostałbyś spokojnie przywołany do porządku przez sąd.
Porozmawiam z Piotrkiem - Panną , jak okaże się że musiał falco przepraszać za jakiś wpis na portalu skontaktuję się z prawnikiem Solidarności z Jeleniej , myślę że granica oszczerstw została przekroczona . Piotr jak będziesz miał czas zadzwoń , przypomnę nr .696207676 . Lucjan .

Dopisane 10.01.2020r. o godz. 16:20:

~~Niebieskoszary Żeniszek napisał(a): M21W2 nie wiem, czy wiesz, ale możesz spokojnie poprosić obecne struktury "Solidarności" na poziomie regionu o pomoc prawną, w sprawie naruszenia dóbr osobistych.
Dziękuję , staram się nie podejmować decyzji przyznam że jestem zdegustowany jego wpisem , jutro poinformuję o mojej decyzji . Dobrej nocy życzę .

Dopisane 10.01.2020r. o godz. 16:23:

M21W2 napisał(a):
~~Niebieskoszary Żeniszek napisał(a): Falco? Popełniłeś już wcześniej wiele błędów w komentarzach do M21W2. Powyżej twoja bezradna złość popełniła kolejne, które M21W2 mógłby wykorzystać w sądzie. M21W2 zachowuje wiele cierpliwości i kultury. Ty natomiast puszczasz język w nienawistny słowotok. To jest aż nadto widoczne. Zostałbyś spokojnie przywołany do porządku przez sąd.
Porozmawiam z Piotrkiem - Panną , jak okaże się że musiał falco przepraszać za jakiś wpis na portalu skontaktuję się z prawnikiem Solidarności z Jeleniej , myślę że granica oszczerstw została przekroczona . Piotr jak będziesz miał czas zadzwoń , przypomnę nr .696207676 . Lucjan .Dopisane 10.01.2020r. o godz. 16:20:
~~Niebieskoszary Żeniszek napisał(a): M21W2 nie wiem, czy wiesz, ale możesz spokojnie poprosić obecne struktury "Solidarności" na poziomie regionu o pomoc prawną, w sprawie naruszenia dóbr osobistych.
Dziękuję , staram się nie podejmować decyzji kiedy jestem zdenerwowany , przyznam że jestem zdegustowany jego wpisem , jutro poinformuję o mojej decyzji . Dobrej nocy życzę .
~~Niebieskawozielony Rącznik niezalogowany
10 stycznia 2020r. o 17:00

PRZYPOMNĘ CI WIĘC TYLKO JEDEN JEGO WPIS GDZIE WYZWAŁ MNIE OD ''IMBECYLÓW'':]

reszta w typie ''lewaku'' czy ''komuchu'' jest też u mnie odnotowana ...
więc twoje pierdzielenie o prawnikach wsadź sobie w buciki ...

oszczerstwa?

gdzie?
to że krytycznie i ostro piszę jak widzę ''s'' ?...jak widzę propagandzistę ''sukcesu'' jak się tu uzewnętrznia ?

dla mnie to zwykły forumowicz który w sianiu propagandy dorównuje zarówno ...om czy peowcom ...

mam prawo do wyrażania swojej opinii i żaden m21 mnie nie będzie tutaj w tym ograniczał ...

znam swoje prawa ,znam też pewne reguły rządzące internetem ...;)

jak masz problem ze zrozumieniem dlaczego taką niechęcią darzę m21 prześledź cały temat a wtedy być może coś do ciebie dotrze...;)

po moim wpisie gdzie zaznaczam że ''olewam temat'' kolejny post jest czyj?
m21...
on mnie zaczepił wiedząc że chcę się wycofać z tego tematu ...ot kmiotek z ''manią wielkości'' który zdaje sobie sprawę że temat mu ''umiera''

powodzenia ...;)

Zastosowana autokorekta

211
skorn
10 stycznia 2020r. o 17:08
Zapamietajcie to sobie - kablować może tylko falco !

Dopisane 10.01.2020r. o godz. 17:08:

I jeszcze jedno - ty pierwszy zacząłeś go wyzywać, z fobiakiem do spółki : )

<i>
10 stycznia 2020r. o 17:08
zapomniałem napisać jeszcze jedno ....

jeśli masz m21 coś do powiedzenia to pisz swoimi słowami a nie wtrącaj tu w swój durnowaty tekst fragmentów które sobie przypisujesz nie zaznaczając że są to cytaty ...

robisz to nie pierwszy raz ...
tu masz to skąd to skopiowałeś ...hahahaha

– Solidarność zyskała tak ogromny rozgłos na świecie, poparcie najważniejszych przywódców wolnego świata w tamtym czasie i autorytetów religijnych dlatego, że była ruchem pokojowym, była rewolucją moralną i pokojową. To, że w kraju o takiej tradycji insurekcyjnej, powstańczej, zrywów narodowych pojawia się nagle ruch łączący miliony ludzi i stosuje zasadę „non violence”, czyli bez przemocy, jest dla mnie jedna z największych zagadek historii. Solidarność jest najlepszym polskim towarem eksportowym, ewenementem na skalę światową. Czesi mają Škodę, Finowie Nokię, Holendrzy Phillipsa, my niestety nie mamy rozpoznawalnej marki w świecie. Ale stworzyliśmy dla świata Solidarność. Nawet to polskie słowo do języków obcych weszło obok angielskiego „solidarity”, niemieckiego „solidarität”. Mówię tutaj o tym fenomenie z lat 1980 i 1981. Powiedzenie w tamtym czasie „Jestem z Solidarności” znaczyło jestem porządnym, przyzwoitym człowiekiem. Fenomen polegał na tym, że robotnicy strajkowali, bo nauczycielom czy lekarzom było źle, ale nie mogli strajkować, ponieważ nie wolno im było wyjść z klasy czy odejść od łóżek pacjentów. Solidarność słusznie odkryła, że strajk kopalń, hut, innych zakładów pracy jest dla komunistów szalenie ważny, dlaczego? Bo to była ciągle gospodarka na styk, gdzie tydzień niepracowania stanowił poważne zagrożenie np. na rynku motoryzacyjnym – mówi w rozmowie z „Tygodnikiem Solidarność” prof. Jerzy Eisler z Uniwersytetu Warszawskiego.

CHCESZ RESZTĘ ? :]
~~Kasztanowatoczerwona Jasnota niezalogowany
10 stycznia 2020r. o 17:33
Proszę państwa, powyżej mamy do czynienia z dobitnym przykładem bezczelnego chamstwa człowieka opętanego przez nienawiść. Osoba ta prędzej, czy później doczeka się sprawiedliwego osądu.
10 stycznia 2020r. o 17:44
jaka ''nienawiść '' i do kogo?

nie masz bladego pojęcia czym jest ''nienawiść '' więc się w tych określeniach nie podniecaj ...:]
używasz słów nieadekwatnych do zaistniałej sytuacji ...
co chcesz tym osiągnąć?..co chcesz tym pokazać?

zanim więc napiszesz coś podobne głupiego przemyśl to ...

nie można nienawidzić kogoś kogo na oczy się nie widziało ale można go darzyć niechęcią i o tym właśnie pisałem ...;)
tak jak nie można nienawidzić ''systemu''...jest to bezosobowe tak jak dla mnie jest ten domorosły ''opozycjonista'' kreujący się tu wręcz na bohatera...

a wychodzi na to że gdyby nie posługiwanie się nie swoimi tekstami czy określeniami niewiele by mił do powiedzenia ...

''To, że w kraju o takiej tradycji insurekcyjnej, powstańczej, zrywów narodowych pojawia się nagle ruch łączący miliony ludzi i stosuje zasadę „non violence”, czyli bez przemocy, ''

:]

chcesz resztę? :]
14240
M21W2
10 stycznia 2020r. o 18:12
~~Niebieskawozielony Rącznik napisał(a): jaka ''nienawiść '' i do kogo?

nie masz bladego pojęcia czym jest ''nienawiść '' więc się w tych określeniach nie podniecaj ...:]
używasz słów nieadekwatnych do zaistniałej sytuacji ...
co chcesz tym osiągnąć?..co chcesz tym pokazać?

zanim więc napiszesz coś podobne głupiego przemyśl to ...

nie można nienawidzić kogoś kogo na oczy się nie widziało ale można go darzyć niechęcią i o tym właśnie pisałem ...;)
tak jak nie można nienawidzić ''systemu''...jest to bezosobowe tak jak dla mnie jest ten domorosły ''opozycjonista'' kreujący się tu wręcz na bohatera...

a wychodzi na to że gdyby nie posługiwanie się nie swoimi tekstami czy określeniami niewiele by mił do powiedzenia ...

''To, że w kraju o takiej tradycji insurekcyjnej, powstańczej, zrywów narodowych pojawia się nagle ruch łączący miliony ludzi i stosuje zasadę „non violence”, czyli bez przemocy, ''

:]

chcesz resztę? :]
Masz resztę -- Tak ocenia Solidarność profesor Jerzy Eisler z Uniwersytetu Warszawskiego. .... – Solidarność zyskała tak ogromny rozgłos na świecie, poparcie najważniejszych przywódców wolnego świata w tamtym czasie dlatego, że była ruchem pokojowym, była rewolucją moralną i pokojową. To, że w kraju o takiej tradycji insurekcyjnej, powstańczej, zrywów narodowych pojawia się nagle ruch łączący miliony ludzi i stosuje zasadę „non violence”, czyli bez przemocy, jest dla mnie jedna z największych zagadek historii. Solidarność jest najlepszym polskim towarem eksportowym, ewenementem na skalę światową. Czesi mają Škodę, Finowie Nokię, Holendrzy Phillipsa, my niestety nie mamy rozpoznawalnej marki w świecie. Ale stworzyliśmy dla świata Solidarność. Nawet to polskie słowo do języków obcych weszło obok angielskiego „solidarity”, niemieckiego „solidarität”. Mówię tutaj o tym fenomenie z lat 1980 i 1981. Powiedzenie w tamtym czasie „Jestem z Solidarności” znaczyło jestem porządnym, przyzwoitym człowiekiem. Fenomen polegał na tym, że robotnicy strajkowali, bo nauczycielom czy lekarzom było źle, ale nie mogli strajkować, ponieważ nie wolno im było wyjść z klasy czy odejść od łóżek pacjentów. Solidarność słusznie odkryła, że strajk kopalń, hut, innych zakładów pracy jest dla komunistów szalenie ważny, dlaczego? Bo to była ciągle gospodarka na styk, gdzie tydzień niepracowania stanowił poważne zagrożenie np. na rynku motoryzacyjnym ..... TAK OCENIA SOLIDARNOŚĆ PROFESOR JERZY EISNER Z UNIWERSYTETU WARSZAWSKIEGO .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza