Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Solidarność -- droga do rozkładu

~~Hebanowa Dynia niezalogowany
7 stycznia 2020r. o 17:22
~~Złocista Irezyna napisał(a): :]

dalej o ''komunie''?

no dobra ...:]

tyle że zapiszemy kolejne karteczki a i tak nic z tego nie wyniknie ...;)

może tak ...ja tęsknię za tamtymi czasami ale nie tęsknię za tamtym systemem ...

reszta później bo teraz mam inne sprawy ...:)
A ch.j z tobą.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złotawordzawy Kuklik niezalogowany
7 stycznia 2020r. o 17:27
a z tobą DWA
~~Złocista Irezyna niezalogowany
7 stycznia 2020r. o 17:49
dynia się ''wypowiedziała''

pusta dynia to i ''pusta ''wypowiedź '' :]
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
7 stycznia 2020r. o 18:00
PanM napisał(a): ...
Pisałem o tym wielokrotnie że wszystkie władze od 1945 do dzisiaj traktują obywateli jako tanią siłę roboczą utrzymującą na powierzchni " tłuste koty partyjne " .
Od Bieruta po Kaczyńskiego system jest niezmienny . Modyfikacją podlega jedynie przynęta na ciemny elektorat który na zmianę wybiera raz jednych raz drugich. ...

Amen .

Niejednokrotnie cytowałem PRAWDĘ Przema opartą o życiowe doświadczenie , uważając za własną prawdę . Też tak myślę , jako tako znając historię nowożytniej ... :D Polski.

Fobiczny , czy aby Karoń nie za bardzo namieszał Ci w głowie ... odradzającym się neomarksizmem ? :D I dlatego uważasz , że nikt nie ma racji oprócz Ciebie . Wiesz , prawdziwe człowieczeństwo , to sztuka , pisana przez duże ESS ... nie mylić z SS :) Prawdziwe człowieczeństwo , to zdolność przyznawania się do popełnionych błędów ...
np. do błędu ... narcyzmu :)

Głupia Panna Ci to mówi :D

Ja wiem , że narcyzmu nie ma w Dekalogu , bo kosmita Jahwe pisząc MONDRĄ KNIGĘ nie wpadł był na pomysł , że pojawi się w rzeczywistości taki Fobiczny i będzie wszystkim za pomocą elokwencji udowadniał , że JAAAAAAAAAAAAAAA !!.

Moje ego.

Wielu z forum chciałem poznać , Ciebie również Fobiczny :)

Prawdziwą zaletą tego forum Bolecnautów i Bolecnautek jest ta właśnie zdolność do przedstawiania się własnym Imieniem i Nazwiskiem , jak pan Przemysław Moszczyński , którego nie lubię , ale cenię za wiedzę i odwagę ... pomimo różnicy poglądów.

Ja Piotr Różański , w imieniu Przemysława Moszczyńskiego , którego nie lubię :D i Lucjana Złotowskiego , którego lubię ... wzywam Was Panowie , panie Januszu Tee , którego nie lubię i pana , panie Fobiczny , którego nie lubię ...

na debatę polityczną w patio pana Przemysława ... ciekawym , kto zgłosi akces ... :D

Wybacz Przemo , że tak rozporządzam Twymi włościami :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Jaskrawoniebieska Mahonia niezalogowany
7 stycznia 2020r. o 18:02
skorn napisał(a):
PanM napisał(a):
skorn napisał(a): Wygrana PiS drugi raz z rzędu to poniekąd wygrana idei "S" z wszystkimi jej wadami i zaletami.

Bardziej tęsknota za minioną epoką

Gdyby to była tęsknota za minioną epoką, falco biłby pokłony przed prezesem od świtu do zmroku.

Właśnie cały czas bije pokłony, od świtu do zmroku, aż sobie ryja obił o bruk.
2161
#fobiak nieaktywny
7 stycznia 2020r. o 18:02
~~Hebanowa Dynia napisał(a):

dalej o ''komunie''?

może tak ...ja tęsknię za tamtymi czasami ale nie tęsknię za tamtym systemem ...

A ch.j z tobą.

7 stycznia 2020r. o 18:12
:]
7 stycznia 2020r. o 18:21
fobiak napisał(a):
~~Hebanowa Dynia napisał(a):

dalej o ''komunie''?

A ch.j z tobą.

;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza