PanM napisał(a): ...
Pisałem o tym wielokrotnie że wszystkie władze od 1945 do dzisiaj traktują obywateli jako tanią siłę roboczą utrzymującą na powierzchni " tłuste koty partyjne " .
Od Bieruta po Kaczyńskiego system jest niezmienny . Modyfikacją podlega jedynie przynęta na ciemny elektorat który na zmianę wybiera raz jednych raz drugich. ...
Amen .
Niejednokrotnie cytowałem PRAWDĘ Przema opartą o życiowe doświadczenie , uważając za własną prawdę . Też tak myślę , jako tako znając historię nowożytniej ... :D Polski.
Fobiczny , czy aby Karoń nie za bardzo namieszał Ci w głowie ... odradzającym się neomarksizmem ? :D I dlatego uważasz , że nikt nie ma racji oprócz Ciebie . Wiesz , prawdziwe człowieczeństwo , to sztuka , pisana przez duże ESS ... nie mylić z SS :) Prawdziwe człowieczeństwo , to zdolność przyznawania się do popełnionych błędów ...
np. do błędu ... narcyzmu :)
Głupia Panna Ci to mówi :D
Ja wiem , że narcyzmu nie ma w Dekalogu , bo kosmita Jahwe pisząc MONDRĄ KNIGĘ nie wpadł był na pomysł , że pojawi się w rzeczywistości taki Fobiczny i będzie wszystkim za pomocą elokwencji udowadniał , że JAAAAAAAAAAAAAAA !!.
Moje ego.
Wielu z forum chciałem poznać , Ciebie również Fobiczny :)
Prawdziwą zaletą tego forum Bolecnautów i Bolecnautek jest ta właśnie zdolność do przedstawiania się własnym Imieniem i Nazwiskiem , jak pan Przemysław Moszczyński , którego nie lubię , ale cenię za wiedzę i odwagę ... pomimo różnicy poglądów.
Ja Piotr Różański , w imieniu Przemysława Moszczyńskiego , którego nie lubię :D i Lucjana Złotowskiego , którego lubię ... wzywam Was Panowie , panie Januszu Tee , którego nie lubię i pana , panie Fobiczny , którego nie lubię ...
na debatę polityczną w patio pana Przemysława ... ciekawym , kto zgłosi akces ... :D
Wybacz Przemo , że tak rozporządzam Twymi włościami :)