Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Solidarność -- droga do rozkładu

~~Złocista Irezyna niezalogowany
7 stycznia 2020r. o 20:48
nie będę się tu rozwadził szeroko na ten temat bo dla mnie sprawa jest jasna ...

1. nie będzie mi dyktował żadnych nakazów rząd który już kasę na ewentualne odszkodowania wziął
2. nie będzie mi tu nikt żądał odszkodowań bo ''dziadek'' miał kamienicę

i tak jak przy jedynce sprawa jest jasna bo jest umowa spisana między Polską a usa tak przy dwójce sprawę załatwił bym tak jak to załatwili Szwajcarzy ...

masz dokumenty że''dziadek '' jest ofiarą ?...nie?- to do widzenia ...

jeśli jednak znajdzie się ktoś kto odpowiednio udokumentuje że dom czy grunt był kiedyś własnością kogoś z rodziny proszę bardzo ...
obliczamy koszta odbudowania kamiennicy ,utrzymania jej przez dany okres ,obliczamy cenę gruntu i się rozliczamy ...
chcesz odzyskać kamienicę ?...proszę bardzo -dajesz obecnym lokatorom odpowiednie lokale i zabierasz ...

ciekawe że sprawę umowy sprzed lat dzisiaj się pomija a nawet tai przed Polakami ...

najśmieszniejsze w tych ''żądaniach'' usa jest to że piszą jakieś ustawy chcąc w ten sposób ''zachować sprawiedliwość dziejową '' a sami są winni śmierci wielu ,wielu Żydów ...

banda oszustów ...
warto tu przypomnieć historię statku St.Louis
warto tu przypomnieć że wtedy żadna organizacja żydowska nie reagowała ...

i warto tu przypomnieć jak zachował sie wtedy kapitan tego statku - Niemiec ...;)

''yankee'' - won z tego kraju ...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
7 stycznia 2020r. o 20:51
Fobiczny , no proszę Cię , przecież INFORMACJA , to STWÓRCA !!

... delikatne drgnienie intermodulacji na fali miłości ... pragnienie tworzenia , męskość i kobiecość w jednym , chęć bycia Szekspirem i Eistajnem , Tristanem i Izoldą , ... Bolkiem i Lolkiem , Osłem i Shrekiem , Wilkiem i Zającem , Harameinem i Noblem ?

Czym było by dobro , gdyby nie było takiego zła , jak ja ... producent nadmiernego co dwa ? :D

Panna lezie do wyra ... dobrej nocy Wam życzę Bracia Lachy i Wam Piękne Słowianki :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
7 stycznia 2020r. o 20:57
jeśli jest ktoś kogo bardziej nie cierpię niż pislamistów to jest to .......i ''yankee''

:]

nic i nikt tego ie zmieni ...:]
11445
PanM
7 stycznia 2020r. o 21:57
Pannazdzieckiem napisał(a):
~~

[/c napisał(a):
Szopka , do której nawołuję i nawet pan Przemysław oficjalnie udostępnia pomieszczenia dla Ciebie Papugo ... żebyś mógł wyrazić poglądy ... odrzucasz ...
...
i :)

Piotrze , nie zapominaj się .
Ja prowadzę tzw " otwarty dom " i nie odmawiam gościny.
Jednak to nie jest miejsce potyczek politycznych , ideologicznych i światopoglądowych.
Gościłem tu wielu ludzi o poglądach zdecydowanie odmiennych od moich. Polityków , księży , urzędników i zwykłych ludzi. Nigdy nie doszło tu aby ktokolwiek stawiał pozostałych w niezręcznej sytuacji.I tak pozostanie. Moi goście powinni opuszczać mój dom w poczuciu poszanowania siebie i otoczenia.
Jest tak ogromne spektrum tematów że jest w czym wybierać.Ponadto stosowny wiek sprawia że każdy ma interesujące wspominki z młodych lat.
Tu było jest i będzie normalnie ./ toalety płatne /[img=1578430679_m3n771x.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
8 stycznia 2020r. o 7:12
Przemek:)
znamy swoje opinie na pewien temat i na tym poprzestańmy...;)

ale w moim przekonaniu zapraszać innych do kogoś o kimś wcześniej się pisze że się go nie lubi to skrajna bezczelność ...

ale jak ktoś cierpi na samotność ,ma braki nazwijmy to ''towarzyskie'' chwyci się nawet ''brzytwy''

nieźle się ubawiłem jak liczył na uzyskaniu mojego numeru telefonu ....hahahahaha

mój numer telefonu jest dla tych których lubię lub cenię ...
jest dla tych których uważam za osoby odpowiedzialne za to co robią i którym ufam ...

w tym przypadku nie ma na to miejsca...

a teraz jadę budować swój własny socjal(izm) :]
2161
#fobiak nieaktywny
8 stycznia 2020r. o 7:53
Pannazdzieckiem napisał(a): Fobiczny , no proszę Cię , przecież INFORMACJA , to STWÓRCA !!

... delikatne drgnienie intermodulacji na fali miłości ... pragnienie tworzenia , męskość i kobiecość w jednym , chęć bycia Szekspirem i Eistajnem , Tristanem i Izoldą , ... Bolkiem i Lolkiem , Osłem i Shrekiem , Wilkiem i Zającem , Harameinem i Noblem ?

Czym było by dobro , gdyby nie było takiego zła , jak ja ... producent nadmiernego co dwa ? :D

Panna lezie do wyra ... dobrej nocy Wam życzę Bracia Lachy i Wam Piękne Słowianki :)

panienko, wyglada mi to na zaproszenie na wielkie chlanie, ty pijesz piwko, bolus drinki i winko a ja nie znam granic w piciu i wiadomo czym takie cos mogloby sie sie skonczyc. po tym poetycznm poscie moge sie domyslec, ze chodzi o moja dupinke. co prawda rzniecie w patio mogloby byc dla was interesujace ale chce swoja dupinke zachowac jako nierypana, dlatego wole byc rypany na portalu niz w przemkowym patio.
11445
PanM
8 stycznia 2020r. o 8:15
fobiak napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Fobiczny ,

panienko, wyglada mi to na zaproszenie na wielkie chlanie, .

Z czterech wymienionych trzech jest niemal abstynentami . Poza Piotrem.
Gdzie tu doszukałeś się chlania ? Kolejna szpileczka ?
[img=1578467710_04cj6fw.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
2161
#fobiak nieaktywny
8 stycznia 2020r. o 8:38
PanM napisał(a):
fobiak napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a): Fobiczny ,

panienko, wyglada mi to na zaproszenie na wielkie chlanie, .

Z czterech wymienionych trzech jest niemal abstynentami . Poza Piotrem.
Gdzie tu doszukałeś się chlania ? Kolejna szpileczka ?
[img=1578467710_04cj6fw.jpg]

czyli jednak wyglada to na roochanie na trzezwo. na chooj ja wam potrzebny, nie wiem czy stwierdzac czy postawic znak zapytania
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza