Pannazdzieckiem napisał(a):PanM napisał(a): ...
Fobiczny , czy aby Karoń nie za bardzo namieszał Ci w głowie ... odradzającym się neomarksizmem ? :D I dlatego uważasz , że nikt nie ma racji oprócz Ciebie . Wiesz , prawdziwe człowieczeństwo , to sztuka , pisana przez duże ESS ... nie mylić z SS :) Prawdziwe człowieczeństwo , to zdolność przyznawania się do popełnionych błędów ...
np. do błędu ... narcyzmu :)
Głupia Panna Ci to mówi :D
KNIGĘ nie wpadł był na pomysł , że pojawi się w rzeczywistości taki Fobiczny i będzie wszystkim za pomocą elokwencji udowadniał , że JAAAAAAAAAAAAAAA !!.
Moje ego.
Wielu z forum chciałem poznać , Ciebie również Fobiczny :)
tak, karon mi namieszal w lepetynie, tzn. na tyle, ze to co bylo dla mnie widoczne na codzien, zebral do kupy i nazwal po imienia, neomarksizm sie nie odrodzil, on sie sukcesywnie rozwija od 100 lat na zachodzie, to, ze ty odbiersz moja paplanine, jako przekaz guru, nie swiadczy o tym, ze mam cos do przekazania, sam niczego jeszcze nie wymyslilem, analizuje przekazy innych i jesli sa falszywe, probuje je wyprostowac.. nie uwazam, ze nikt nie ma racji, jesli ktos ma racje to siedze cicho jak mysz pod miotla, wg nic dodac nic ujac. jesli ktos nie ma racji i nie podpiera sie bzdetami, zaklamynymi faktami to tez sie nie odzywam. ale jesli przekazujacy falszuje fakty to sie wtracam i wytracam autora z transu, z fanatykami zas nie mam zadnych szans. sa 2 teorie, ktorymi mozna sobie przyblizyc zrozumienie funkcjonowania wspolczesnej polityki, od 1923 neomarksizm i od 1932 neoliberalizm i trudno jest dzisiaj stwierdzic, gdzie sie znajdujemy, gdyz obiema teoriami mozna wszystko wytlumaczyc.
piszesz, ze lubisz zmieniac zdanie, ja swojego nie zmieniam, wole sie wczesniej zastanowic. czlowiek, ktory zmienia zdanie jest tyle wart co jego zdanie.
nie wiem dlaczego chcialas mnie panienko poznac, ja ani ladny, ani wielki ani nie pachne, zycia twojego tez nie odmienie, to na chooj
Pannazdzieckiem napisał(a):PanM napisał(a): ...
Głupia Panna Ci to mówi :D
Ja Piotr Różański , // ... wzywam Was Panowie ,
na debatę polityczną w patio pana Przemysława ... ciekawym , kto zgłosi akces ... :D
Wybacz Przemo , że tak rozporządzam Twymi włościami :)
Piotrze , ja nie mam w domu patio. Dla przypomnienia poczytaj .
https://pl.wikipedia.org/wiki/Patio .
Owszem mam specjalne pomieszczenie do przyjmowania gości ale nazywamy go inaczej.
Poza jednym z Was wszyscy Panowie już u mnie gościli więc nie widzę przeszkód . Czy potrafilibyście spokojnie rozmawiać face too face to już spora zagadka.
Zapewne któryś za chwilę napisze że nie miał by o czym i też ma do tego prawo.
Z pewnością było by to bardziej normalne i ciekawe niż publiczne okładanie się na Kaziowym portalu.
p.s -- do dyspozycji są nawet płyny wolne od C2H50H[img=1578421867_782xckl.jpg]
~~Złocista Irezyna napisał(a): właśnie ...:]
ale wiesz co?
zaraz coś odszukam i wkleję ...
ciekawi mnie trochę jak na to spojrzysz ...daj mi chwilkę
~~Złocista Irezyna napisał(a): wyciągam to i wiesz dlaczego bo sam ci to wcześniej powiedziałem więc akurat to nie jest już dla ciebie zagadką ..;)
''Czy potrafilibyście spokojnie rozmawiać face too face to już spora zagadka.
Zapewne któryś za chwilę napisze że nie miał by o czym i też ma do tego prawo.''
nie tylko mam prawo ale solidne podstawy by z jednym z nim jak wcześniej pisałem i nadal to podtrzymuję nie mieć nic wspólnego a z drugim ze względu na postawę jaką tu prezentuje a więc fałsz historyczny i zmanipulowanie jakiemu uległ odrzuca mnie od niego na tyle bym nie musiał być uczestnikiem jego kolejnego ''wiecu''
z tego co wnioskuję jedyną osobą jakiej nie znasz to jest fobiak i jest to jedyna postać którą tu widzę jako kogoś piszącego rzeczowo i rozsądnie ...
ja również nie znam fobiaka ale lubię go za stałość ...to nie ''chorągiewa'' która poglądy zmienia tak często jak ''autorytety'' :]
druga sprawa to fakt że od niego mogę się czegoś jeszcze dowiedzieć ...
od reszty nie ...
więc to tylko kolejny powód bym nie musiał - i nie chciał :] w tej ''szopce '' uczestniczyć ...:]