Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Można i tak niezalogowany
8 maja 2025r. o 15:33
~~Srebrnobiała Turzyca napisał(a): Można okraść mieszkanie ,ale żeby całe ukraść.

To mieszkanie gminy miejskiej. Niech teraz gmina zażąda zwrotu lub dopłaty 90 % wartości .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
8 maja 2025r. o 15:46
~~ napisał(a): Nie licz na to że sensownie odpowie. Dlatego miernota z nikim tu nie dyskutuje tylko szuka zaczepek kierowanych w stronę swojego wroga.

Popyskował byś , co głód doskwiera ? , do biedry marsz .
~~Brawo Tusk niezalogowany
8 maja 2025r. o 16:14
AfD to problem kanclerza, nie mój. Ja mam swoje AfD w Polsce. Staram się jak mogę i jakoś póki co nam się udaje – stwierdził Donald Tusk w trakcie briefingu z kanclerzem Niemiec.
14240
M21W2
8 maja 2025r. o 16:17
~~To nie interpretacja To ja Lucjanie napisał(a): Wtedy pan Karol Nawrocki wpada na pomysł że wykupi to mieszkanie z MOPS na własność. My wiemy że miasta nie sprzedają mieszkań socjalnych. Kto i w jaki sposób " ZAŁATWIŁ " tą operację administracyjną ?

Jak tu odpowiadać na takie brednie , MOPS to Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej , nie przydzielał i nie przydziela
nikomu mieszkań nie taka rola tej instytucji .
"Sprawa Karola Nawrockiego — prezesa Instytutu Pamięci Narodowej — który stał się właścicielem mieszkania komunalnego należącego wcześniej do starszego pana Jerzego Ż.,"

~~To nie interpretacja To ja Lucjanie napisał(a): Był rok 2011 pan Karol Nawrocki osobiście / są dokumenty w banku/ wpłaca w Banku gotówkę 120 000 na wykup tego mieszkania. W roku 2012 panowie zawarli między sobą umowę . Ale nie mogą jej ujawnić bo wtedy stracili by 90% rabatu z ceny rynkowej mieszkania. Ujawniają umowę w roku 2017 po upływie 5 lat tak aby nie stracić rabatu.

Kolejna brednia , Nawrocki wpłacił 10% czyli 12 tyś za mieszkanie wycenione na 120 tyś .
Nabywca mieszkania komunalnego z rabatem 90% nie mógł jego zbyć przed upływem 5- ciu lat .

" Następnie pan Jerzy nabył mieszkanie z bonifikatą do 10 proc. wartości za pieniądze, które przekazał mu Karol Nawrocki. W 2012 roku spisano akt notarialny, w którym pan Jerzy zobowiązał się do sprzedaży w 2017 roku mieszkania małżeństwu Nawrockich za 120 tys. zł. W akcie notarialnym umowy wstępnej jest oświadczenie, że całą kwotę zapłacono.

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2025-05-06/sprawa-mieszkania-nawrockiego-czarnek-pokazal-dokumenty/

~~Gangus Sutener Alfons niezalogowany
8 maja 2025r. o 16:26
I-nstytut
P-rzejmowania
N-ieruchomości
14240
M21W2
8 maja 2025r. o 17:06
~~Jasio napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Nie licz na to że sensownie odpowie. Dlatego miernota z nikim tu nie dyskutuje tylko szuka zaczepek kierowanych w stronę swojego wroga.

Popyskował byś , co głód doskwiera ? , do biedry marsz .

To ty popyskował byś wiejski chamie ale Jan ci ten twój plugawy jęzor ukrócił. Łap grabie wieśniaku ,miotłę i oporządzaj to swoje obejście i w dupie mam to że dasz mi prostaku 24 godziny na jakieś przeprosiny.
Ty przeproś bratanka że wciągałeś go w swoje życiowe brudy.

NIE PYSKUJ MIOEJSKI MENELU . Karmy brak TROLLU .

Dopisane 08.05.2025r. o godz. 17:03:

MIEJSKI TROLL

Dopisane 08.05.2025r. o godz. 17:04:

MIEJSKI MENEL

Dopisane 08.05.2025r. o godz. 17:06:

~~Jasio napisał(a): Ty przeproś bratanka że wciągałeś go w swoje życiowe brudy.

Opowiedz coś o tym o czym ja nie wiem a ty wiesz , sygnalista ci to powiedział ??? .
~~Jurek niezalogowany
8 maja 2025r. o 17:50
Ogromna przewaga Rafała Trzaskowskiego nad Karolem Nawrockim w najnowszym sondażu .

Wyniki:
Trzaskowski - 32,26 %
Nawrocki - 22,7 %
Mentzen - 13,58 %
Hołownia - 8,36 %
Zandberg - 7,21 %
Biejat - 5,52 %
Braun - 5,3 %
Stanowski - 2,03 %
Senyszyn - 1,42 %
Jakubiak - 0,89 %
~~A gdyby tak niezalogowany
8 maja 2025r. o 18:45
A gdyby tak Jarek miał taką władzę jak Kaligula i mianował kandydatem swego kota ?
Głosował byś ?
Pojmuję wierność ideałom . Ale nie pojmuję bezkrytycznego wspierania wszystkich którzy zostaną zaproponowani przez prezesa.
Czy poplecznicy opcji nie zauważają wad kandydatów ? Czy tylko mają wyprane mózgi w tv Republika ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza