Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~To nie tak niezalogowany
27 maja 2025r. o 12:48
Tusk podczas wywiadu w Polsacie został zapytany: - czy chce powiedzieć, że Nawrocki jest przestępcą.
Wycofał się rakiem: - "ja nic takiego nie powiedziałem"
Rudy i mściwy wie, że to kwalifikowało do pozwania w trybie wyborczym.
Artykuł prasowy niestety nie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bolecnauta niezalogowany
27 maja 2025r. o 12:48
Lucjan jak zwykle nie zrozumiał pytania. Dlaczego Nawrocki sam w trybie wyborczym nie pozwie Trzaskowskiego lub innego polityka mówiącego w sposób jawny o jego gangsterce i jego sutenerstwie.
Nie było pytania o Onet a Lucjan na to się teraz chce powołać by uniknąć odpowiedzi lawirując jak to zawsze u niego bywa.
Jesteś zwykłym krętaczem Lucjan .
27 maja 2025r. o 12:50
~~właśnie że tak napisał(a):
Ktoś napisał: ~~To nie tak napisał(a): Poseł Polski 2050 Michał Gramatyka:
– "Ja jestem radca prawnym, więc najbardziej profesjonalnie jak potrafię powiem, że nie pozwałbym, pozwanie Onetu w trybie wyborczym byłoby błędem. Raz, że istnieją orzeczenia Sądu Najwyższego, które mówią, że materiały dziennikarskie nie są materiałami wyborczymi i jako takie nie powinny być rozpatrywane w trybie wyborczym. A dwa, że ten materiał jest tak napisany, że tam w zasadzie nie ma punktu zahaczenia.
Premier Tusk jest na tyle doświadczonym politykiem, że potrafi formułować myśli w taki sposób, żeby nikt go nigdy nie pozwał w trybie wyborczym, o to jestem w pełni spokojny. Myślę, że całą ta sytuacja nie daje paliwa na wniosek w trybie wyborczym (...)."

To robił za alfonsa czy nie robił?

Podobno mają "świadka incognito" Chroni go tajemnica dziennikarska.
Ale ty na pewno masz masę dowodów :D:D
~~Zenon z dużego niezalogowany
27 maja 2025r. o 12:52
~~To nie tak napisał(a): Tusk podczas wywiadu w Polsacie został zapytany: - czy chce powiedzieć, że Nawrocki jest przestępcą.
Wycofał się rakiem: - "ja nic takiego nie powiedziałem"
Rudy i mściwy wie, że to kwalifikowało do pozwania w trybie wyborczym.
Artykuł prasowy niestety nie.

Ty te tryby masz opanowanie, matkę od Zenka pozdrów, będzie wiedziała.
27 maja 2025r. o 12:56
~~Bolecnauta napisał(a): Lucjan jak zwykle nie zrozumiał pytania. Dlaczego Nawrocki sam w trybie wyborczym nie pozwie Trzaskowskiego lub innego polityka mówiącego w sposób jawny o jego gangsterce i jego sutenerstwie.
Nie było pytania o Onet a Lucjan na to się teraz chce powołać by uniknąć odpowiedzi lawirując jak to zawsze u niego bywa.
Jesteś zwykłym krętaczem Lucjan .

Który to polityk mówił jawnie, pod nazwiskiem?
Dobrze mówisz, że artykuł prasowy nie kwalifikuje się do trybu wyborczego.
~~Jasio niezalogowany
27 maja 2025r. o 13:01
Kto? Szczerba , Trela ,Trzaskowski ,Joński , Sawicki.
Którego ten dupek pozwał?
~~Co to ma być niezalogowany
27 maja 2025r. o 13:23
Wielki Bu ,,wynajął,, od Batyra apartament w Muzeum II W Ś i zamienił go na burdel.Karol wpadał tam i prowadził w nich ,,dynamiczną politykę międzynarodową.
~~Jurek niezalogowany
27 maja 2025r. o 13:25
Jak rozumiecie słowa Dudy że ktoś kto ma MIEĆ ZWIERZCHNOŚĆ nad Siłami Zbrojnymi nie może być podejrzewany że będzie to robił pod jakimś wpływem jakichkolwiek środków odurzających
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Nowe mieszkania w Bolesławcu