~~właśnie że tak napisał(a):Ktoś napisał: ~~To nie tak napisał(a): Poseł Polski 2050 Michał Gramatyka:
– "Ja jestem radca prawnym, więc najbardziej profesjonalnie jak potrafię powiem, że nie pozwałbym, pozwanie Onetu w trybie wyborczym byłoby błędem. Raz, że istnieją orzeczenia Sądu Najwyższego, które mówią, że materiały dziennikarskie nie są materiałami wyborczymi i jako takie nie powinny być rozpatrywane w trybie wyborczym. A dwa, że ten materiał jest tak napisany, że tam w zasadzie nie ma punktu zahaczenia.
Premier Tusk jest na tyle doświadczonym politykiem, że potrafi formułować myśli w taki sposób, żeby nikt go nigdy nie pozwał w trybie wyborczym, o to jestem w pełni spokojny. Myślę, że całą ta sytuacja nie daje paliwa na wniosek w trybie wyborczym (...)."
To robił za alfonsa czy nie robił?
~~To nie tak napisał(a): Tusk podczas wywiadu w Polsacie został zapytany: - czy chce powiedzieć, że Nawrocki jest przestępcą.
Wycofał się rakiem: - "ja nic takiego nie powiedziałem"
Rudy i mściwy wie, że to kwalifikowało do pozwania w trybie wyborczym.
Artykuł prasowy niestety nie.
~~Bolecnauta napisał(a): Lucjan jak zwykle nie zrozumiał pytania. Dlaczego Nawrocki sam w trybie wyborczym nie pozwie Trzaskowskiego lub innego polityka mówiącego w sposób jawny o jego gangsterce i jego sutenerstwie.
Nie było pytania o Onet a Lucjan na to się teraz chce powołać by uniknąć odpowiedzi lawirując jak to zawsze u niego bywa.
Jesteś zwykłym krętaczem Lucjan .