Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Dolny Śląsk rowerem
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Lucjan niezalogowany
27 maja 2025r. o 13:37
~~Jurek napisał(a): Jak rozumiecie słowa Dudy że ktoś kto ma MIEĆ ZWIERZCHNOŚĆ nad Siłami Zbrojnymi nie może być podejrzewany że będzie to robił pod jakimś wpływem jakichkolwiek środków odurzających

~~Jurek napisał(a): Jak rozumiecie słowa Dudy że ktoś kto ma MIEĆ ZWIERZCHNOŚĆ nad Siłami Zbrojnymi nie może być podejrzewany że będzie to robił pod jakimś wpływem jakichkolwiek środków odurzających

A ty?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jurek niezalogowany
27 maja 2025r. o 14:34
Głupiec odpowiada pytaniem na pytanie. Bo to pokazuje tylko jakim jest prostakiem.
~~Lucjan niezalogowany
27 maja 2025r. o 14:39
~~Jurek napisał(a): Głupiec odpowiada pytaniem na pytanie. Bo to pokazuje tylko jakim jest prostakiem.

Wytłumacz Jurek prostakowi.
~~Jurek niezalogowany
27 maja 2025r. o 14:42
Po co jeśli prostakowi oczywista prawda nie przebije umysłowego betonu.
~~siostra Bożenka niezalogowany
27 maja 2025r. o 15:00
Jurek ty tak do brata? Nie poznaję cię bo skąd taka zmiana?
~~Limonkowa Aralia niezalogowany
27 maja 2025r. o 15:03
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Janusz napisał(a): Lucek jak to z tobą jest ? Co o tym myślisz?
NAWROCKI WALI W NOCHA ALE NA TESTY CHCE WYSŁAĆ TRZASKOWSKIEGO. WIĘC JEŚLI TERAZ MARTA NAWROCKA DA ZNOWU KOMUŚ DUPY TO NA TESTY BĘDĄ CHCIELI WYSŁAĆ SENYSZYN?

Januszku drogi , nie spytam co z tobą nie tak , twój wpis to pokazuje .
Mam nadzieję że nie zostanie usunięty .

Dopisane 27.05.2025r. o godz. 10:29:
Ktoś napisał: ~~pinochet napisał(a): Nie jestem wyborcą ani fanem Pisu,ale lepiej by było gdyby prezydentem został potwór moralny,a nie potwór ideologiczny jakim jest Trzaskowski.

Nie daj się wmontować w brudną propagandę , jak myślisz co będzie z Braunem i jego partią jak wygra Trzaskowski ?
Nie głosujmy ZA tylko PRZECIW .
Sikorski z Trzaskowskim zapraszają Mentzena na piwo , człowiek Sikorskiego to nagrywa , Sikorski pośpiesznie wrzuca nagranie do internetu , jak myślisz dlaczego .

:) Gdybym ci ja miała
Chlopaka Batyra
To bym w Grand Hotelu
zaliczała wyra
Ale ze go nie mam
Mój okropny losie
Zamiast w Grand Hotelu
Muszę stać przy szosie...
~~Lucjan niezalogowany
27 maja 2025r. o 15:06
~~Limonkowa Aralia napisał(a):
Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Janusz napisał(a): Lucek jak to z tobą jest ? Co o tym myślisz?
NAWROCKI WALI W NOCHA ALE NA TESTY CHCE WYSŁAĆ TRZASKOWSKIEGO. WIĘC JEŚLI TERAZ MARTA NAWROCKA DA ZNOWU KOMUŚ DUPY TO NA TESTY BĘDĄ CHCIELI WYSŁAĆ SENYSZYN?

Januszku drogi , nie spytam co z tobą nie tak , twój wpis to pokazuje .
Mam nadzieję że nie zostanie usunięty .

:) Gdybym ci ja miała
Chlopaka Batyra
To bym w Grand Hotelu
zaliczała wyra
Ale ze go nie mam
Mój okropny losie
Zamiast w Grand Hotelu
Muszę stać przy szosie...

oj dana dana ...oj dana dana...
A wolych chwilach będą sprzedawać truskawki
~~Szok i niedowierzanie niezalogowany
27 maja 2025r. o 17:00
Tuż przed wyborami wyszły następne kompromitujące materiały z przeszłości Batyra Nawrockiego.
Każdy Polak wrzucający do urny głos na Nawrockiego przyczyni się do tego że na czele państwa może stanąć człowiek z szemranego towarzystwa.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMARaport BIK