~~Krzysztof napisał(a): A ja tam zapytam nie S!!pytam co z tobą jest nie tak bo po wpisach wątpię w twoje jakiekolwiek pozory inteligencji .
Napisz mi tu dlaczego ten twój idol skoro uważa że jest pomawiany nie złoży wniosku o wyjaśnienie wszystkich zarzutów w trybie wyborczym a dopiero po wyborach?
Myślę że nie jesteś w stanie tego wytłumaczyć i moje pytanie pominiesz i nie odpowiesz.
ę
Januszu , Krzysztofie czy jak ci tam na imię , masz rację , nie jestem w stanie wytłumaczyć , nie jestem prawnikiem .
Znalazłem coś takiego - " Onet napisał, że Karol Nawrocki miał brać udział w procederze sprowadzania prostytutek do sopockiego Grand Hotelu. Kandydat PiS na prezydenta stanowczo odrzuca oskarżenia i zapowiedział pozew. We wpisie na portalu X nie wspomina jednak o pozwie w trybie wyborczym, ale zwykłym cywilnym. Ten ruch, który wywołał falę krytyki, nie dziwi prawników. I to z kilku powodów. Po pierwsze tryb wyborczy nie jest dedykowany dla artykułów prasowych "
Z tego wynika że sąd nie rozpatrzyłby takiego pozwu z powodów czysto formalnych .
Karola Nawrockiego, który oświadczył, że pozwie Onet w trybie cywilnym o ochronę dóbr osobistych oraz złoży prywatny akt oskarżenia w trybie karnym.
Wygląda na to że jest to odpowiedni tryb w sprawie Onet - Nawrocki .
Dopisane 27.05.2025r. o godz. 12:23:
Na hejt hejterom nie odpowiadam - " Hejterzy to osoby, które albo działają pod wpływem emocji, chcąc jak najszybciej rozładować np. gniew lub lęk,"
Dowartościowujcie się dalej .Miłego dnia .