Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Krzysztof niezalogowany
27 maja 2025r. o 11:22
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Janusz napisał(a): Lucek jak to z tobą jest ? Co o tym myślisz?
NAWROCKI WALI W NOCHA ALE NA TESTY CHCE WYSŁAĆ TRZASKOWSKIEGO. WIĘC JEŚLI TERAZ MARTA NAWROCKA DA ZNOWU KOMUŚ DUPY TO NA TESTY BĘDĄ CHCIELI WYSŁAĆ SENYSZYN?

Januszku drogi , nie spytam co z tobą nie tak , twój wpis to pokazuje .
Mam nadzieję że nie zostanie usunięty .

A ja tam zapytam nie S!!pytam co z tobą jest nie tak bo po wpisach wątpię w twoje jakiekolwiek pozory inteligencji .
Napisz mi tu dlaczego ten twój idol skoro uważa że jest pomawiany nie złoży wniosku o wyjaśnienie wszystkich zarzutów w trybie wyborczym a dopiero po wyborach?
Myślę że nie jesteś w stanie tego wytłumaczyć i moje pytanie pominiesz i nie odpowiesz.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~donżuan niezalogowany
27 maja 2025r. o 11:27
To jak plantatorze ? Doliczyłeś się w jakim wieku Marta Nawrocka miała dzieciaka? Bo wychodzi na to że się po prostu puściła w tany użyczając komuś szparki . Ciekawe czy to była dla niej chwilowa nieprzyjemność czy jednak moment uniesień miłosnych.
~~Gazania wysmukła niezalogowany
27 maja 2025r. o 11:43
Lucjan nic o tym nie wie bo on też będąc w wojsku dowiedział się że rodzeństwa mu przybyło a szeroko to tu opisywał.
Co za patol by opisywać tu swoje prywatne sprawy.
~~Niebac sutenera nawrockiego niezalogowany
27 maja 2025r. o 12:03
Czy do pałacu będzą dostawy koksu i dziwek a ustawki będą w sejmie dla dobra Polski.
~~stara doradczyni niezalogowany
27 maja 2025r. o 12:11
~~donżuan napisał(a): To jak plantatorze ? Doliczyłeś się w jakim wieku Marta Nawrocka miała dzieciaka? Bo wychodzi na to że się po prostu puściła w tany użyczając komuś szparki . Ciekawe czy to była dla niej chwilowa nieprzyjemność czy jednak moment uniesień miłosnych.

Nie komuś,bombelka spłodził Batyr .Rrznie teraz głupa że niby go usynowił.
14240
M21W2
27 maja 2025r. o 12:23
~~Krzysztof napisał(a): A ja tam zapytam nie S!!pytam co z tobą jest nie tak bo po wpisach wątpię w twoje jakiekolwiek pozory inteligencji .
Napisz mi tu dlaczego ten twój idol skoro uważa że jest pomawiany nie złoży wniosku o wyjaśnienie wszystkich zarzutów w trybie wyborczym a dopiero po wyborach?
Myślę że nie jesteś w stanie tego wytłumaczyć i moje pytanie pominiesz i nie odpowiesz.
ę

Januszu , Krzysztofie czy jak ci tam na imię , masz rację , nie jestem w stanie wytłumaczyć , nie jestem prawnikiem .
Znalazłem coś takiego - " Onet napisał, że Karol Nawrocki miał brać udział w procederze sprowadzania prostytutek do sopockiego Grand Hotelu. Kandydat PiS na prezydenta stanowczo odrzuca oskarżenia i zapowiedział pozew. We wpisie na portalu X nie wspomina jednak o pozwie w trybie wyborczym, ale zwykłym cywilnym. Ten ruch, który wywołał falę krytyki, nie dziwi prawników. I to z kilku powodów. Po pierwsze tryb wyborczy nie jest dedykowany dla artykułów prasowych "

Z tego wynika że sąd nie rozpatrzyłby takiego pozwu z powodów czysto formalnych .

Karola Nawrockiego, który oświadczył, że pozwie Onet w trybie cywilnym o ochronę dóbr osobistych oraz złoży prywatny akt oskarżenia w trybie karnym.
Wygląda na to że jest to odpowiedni tryb w sprawie Onet - Nawrocki .

Dopisane 27.05.2025r. o godz. 12:23:

Na hejt hejterom nie odpowiadam - " Hejterzy to osoby, które albo działają pod wpływem emocji, chcąc jak najszybciej rozładować np. gniew lub lęk,"

Dowartościowujcie się dalej .Miłego dnia .
~~To nie tak niezalogowany
27 maja 2025r. o 12:44
Poseł Polski 2050 Michał Gramatyka:
– "Ja jestem radca prawnym, więc najbardziej profesjonalnie jak potrafię powiem, że nie pozwałbym, pozwanie Onetu w trybie wyborczym byłoby błędem. Raz, że istnieją orzeczenia Sądu Najwyższego, które mówią, że materiały dziennikarskie nie są materiałami wyborczymi i jako takie nie powinny być rozpatrywane w trybie wyborczym. A dwa, że ten materiał jest tak napisany, że tam w zasadzie nie ma punktu zahaczenia.
Premier Tusk jest na tyle doświadczonym politykiem, że potrafi formułować myśli w taki sposób, żeby nikt go nigdy nie pozwał w trybie wyborczym, o to jestem w pełni spokojny. Myślę, że całą ta sytuacja nie daje paliwa na wniosek w trybie wyborczym (...)."
~~właśnie że tak niezalogowany
27 maja 2025r. o 12:47
~~To nie tak napisał(a): Poseł Polski 2050 Michał Gramatyka:
– "Ja jestem radca prawnym, więc najbardziej profesjonalnie jak potrafię powiem, że nie pozwałbym, pozwanie Onetu w trybie wyborczym byłoby błędem. Raz, że istnieją orzeczenia Sądu Najwyższego, które mówią, że materiały dziennikarskie nie są materiałami wyborczymi i jako takie nie powinny być rozpatrywane w trybie wyborczym. A dwa, że ten materiał jest tak napisany, że tam w zasadzie nie ma punktu zahaczenia.
Premier Tusk jest na tyle doświadczonym politykiem, że potrafi formułować myśli w taki sposób, żeby nikt go nigdy nie pozwał w trybie wyborczym, o to jestem w pełni spokojny. Myślę, że całą ta sytuacja nie daje paliwa na wniosek w trybie wyborczym (...)."

To robił za alfonsa czy nie robił?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMARaport BIK