Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMARaport BIK
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Zjednoczeni w prawicy niezalogowany
3 czerwca 2025r. o 9:04
Postanowili bawić się w swoich domach niewybuchami. Przy własnych dzieciach i wnukach majstrują młotkami przy ładunkach wybuchowych. Nie zapominajcie że wysadzicie wszystkich.
Siebie , własne rodziny , sąsiadów oraz tych w imieniu których to robicie.
Ale oni mają w domu tylko sutą karmę. Problemy do rozminowania zostawili wam.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Kasztanowordzawy Floks niezalogowany
3 czerwca 2025r. o 11:05
~~Panie Marcinie napisał(a): Nie wiem co pan tam zainstalował w swoim programie korektorskim ale uniemożliwia on polemiki. Cho by najgrzeczniejsze.
My tu sobie dyskutujemy pan robi na nas interesy. Więc roszę nas też trochę szanować.
Zamieściłem bardzo grzeczny , pokojowy post i co ? I zablokowany . Bo co ?

'wolność wypowiedzi'...;D
~~KTI87TO78YO98 niezalogowany
3 czerwca 2025r. o 11:05
JHGKUYTO87YBP987P07
3 czerwca 2025r. o 11:13
- Uważam, że powinniśmy renegocjować umowę koalicyjną - zapowiedział Szymon Hołownia przed spotkaniem liderów koalicji, które ma odbyć się w poniedziałek. Jednym z głównych tematów, obok planowanej rekonstrukcji rządu, ma być omówienie porażki wyborczej Rafała Trzaskowskiego

przecież ty sam ''ministrancie'' przyłożyłeś do tego ręce bo własne ''ego '' stawiałeś wyżej niż sprawy Polski...
teraz robisz to dalej pajacu ...
już widzę jak liżesz dupę gangusowi...

3 czerwca 2025r. o 11:16
a teraz tenis...
nawet na jednym kuponie postawiłem że Świątek przerżnie...

pisze tu by jakiś głomb miał się z czego cieszyć nie z tego że ewentualnie wygra tylko z tego że będę miał błąd na kuponie...
mało juz spotkań więc obstawiłem jeszcze wygraną Musettiego i Paolini w deblu ...

teraz kawa i meczyk...
14240
M21W2
3 czerwca 2025r. o 12:08
~~ napisał(a): Lucjan i patriotyzm?
Sprzedał Polskę jak reszta podobnych mu ,,polaczków''.
On sprzedajność ma we krwi. Taki jak on sprzeda każdego . Tak mają ,,czerwoni kaprale'' ;]]

Dzięki takim jak ty oszczekiwaczom wygraliśmy wybory. KAROL NAWROCKI PREZENTEM POLSKI. W imieniu Prezydenta elekta składam tobie i tobie podobnym serdeczne podziękowania.,.,.,.... Nie odpisuj że robiłeś to nieświadomie, jesteś bardzo " inteligentnym" człowiekiem tylko tego nie wiesz . Tusk i koalicja 13 grudnia do dymisji.
~~ niezalogowany
3 czerwca 2025r. o 13:16
Sprzedałeś idee związku ,sprzedałeś teraz Polskę bo tacy jak ty nigdy nie mieli Polski w sercu tylko na swoich fałszywie ,,patriotycznie '' gębach.
Ale co taki jak ty wiejski tłumok o tym może wiedzieć jak ,,swoje'' wybory opiera na partyjnej i ambonalnej propagandzie?
Mnie też nie musisz odpisywać bo twoje słowo jest dla mnie mniej warte niż psie gówienko zostawione na trawniku.
~~Brązowopłowa Sasanka niezalogowany
3 czerwca 2025r. o 13:16
Lucek ,to jest koalicja 15 -go
czyli KO15PA
kiedy przyjmiesz to do wiadomości
że wtedy dostałeś kopa wraz z pisem
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza